Interim

Wil je een vacature door ons laten invullen? Neem vrijblijvend contact op. We horen graag meer over de specifieke wensen en denken met je mee.

Mail ons: w.gentenaar@tplegal.nl

Een interim jurist binnen een week

Interim jurist nodig? Begrijpelijk, want binnen het juridische speelveld volgen de ontwikkelingen elkaar in hoog tempo op. Daarnaast is de personeelsmarkt volop in beweging en is de kans groot dat je als organisatie – onverwacht – wordt geconfronteerd met een plotseling vertrek.

Wanneer je bijvoorbeeld een advocaat of legal counsel zoekt, snappen wij dat je snel moet schakelen. Bij T&P Legal zijn we hieraan gewend. We hebben daarom een efficiënt proces vormgegeven waarin we je binnen een kort tijdsbestek de best beschikbare interim jurist aanbieden tegen een scherp tarief.

De voordelen van onze interim juristen:

 • binnen 1-2 werkdagen stellen wij een selectie van beschikbare interim juristen voor;
 • zelfstandige professionals die vanaf dag één productief zijn;
 • geen grote (tijds- of energie-)investering vooraf;
 • flexibele inzet (16-40 uur p/w), snel opzegbaar of eenvoudig te verlengen.

Kortom: geen interim juristen die op jouw kosten het vak komen leren, maar ervaren professionals die gewend zijn om zelfstandig te werken.

Werkwijze voor opdrachtgevers

 1. Jij geeft ons de opdracht. Je informeert ons over de inhoud van de werkzaamheden, de duur en het tarief. Aangevuld met specifieke wensen qua persoon, ervaring en (bedrijfs)cultuur;
 2. Dit profiel matchen wij met onze database;
 3. Vervolgens selecteren wij de kandidaten aansluitend op het profiel, de beschikbaarheid en het tarief;
 4. Aangezien wij de kandidaten goed kennen, hoeven wij geen interviews in te plannen en verliezen wij derhalve geen tijd;
 5. Wij stellen 2 tot 3 kandidaten voor die het beste passen bij de opdracht en het tarief;
 6. Jij, de opdrachtgever, nodigt 1 tot 2 kandidaten uit voor één, maximaal twee gesprekken en maakt een keuze;
 7. Wij maken de overeenkomsten snel in orde

Veelgestelde vragen over Interim

“T&P Legal has done an excellent job to provide within an extremely limited time-frame an interim counsel. One of their qualities is that they are very good in understanding the company needs and are able to translate that by providing a candidate that has the right & cultural fit.” – Orange Business Netherlands, mw. mr. K. (Karin) Hofland, Head of Legal Benelux, Central and Eastern Europe

Bekijk alle referenties

Een uitgebreid netwerk aan interim juristen

Inmiddels bestaat T&P Legal al bijna 10 jaar. Hierdoor beschikken we over een zeer uitgebreid netwerk van zzp’ers die we vaak ook persoonlijk kennen.

Door een evoluerende markt maakt de traditionele interim jurist geleidelijk maar onmiskenbaar plaats voor de business minded legal consultant. Onze core business is het bemiddelen van deze interim legal professionals, zelfstandige specialisten.

 

Juridische interim professionals – op korte termijn beschikbaar

In de loop der jaren hebben wij een bestand opgebouwd met honderden interim juristen. Van advocaten tot legal counsel. Wij werken echter met een selecte groep van 50-75 professionals. Louter ervaren juristen die écht goed zijn en die jouw klus aantoonbaar kunnen klaren.

Deze professionals informeren ons continu over hun status, de inhoud van hun lopende opdracht en het moment dat ze weer beschikbaar zijn. Hierdoor is ons bestand altijd up-to-date en kunnen wij profielen binnen één tot twee werkdagen voorstellen. Afhankelijk van de interviews, kan de hele procedure binnen één tot twee weken afgerond zijn en kan de interim jurist starten bij jouw bedrijf.

Legal counsel die aan de hoogste eisen voldoet

Wij werken met een bestand van 50-75 interim juristen en advocaten die écht goed zijn. En die we ook daadwerkelijk kennen. Naast aantoonbare expertise, beschikken zij over het gedrag en de vaardigheden die passen bij de moderne, ondernemende interim professional.

Het gaat om proactieve personen met aanpassingsvermogen, die snel kunnen schakelen en beslissingen durven nemen. Die meedenken en -bewegen met de business. En daarmee toegevoegde waarde leveren aan jou als opdrachtgever.

 

Waar werken onze interim juristen?

Wij hebben ‘onze’ interim professionals de afgelopen periode met succes en naar volle tevredenheid opdrachten zien invullen bij o.a. EVBox, Canon, NWO, Mammoet, Bovemij en Braskem.