Interim

Wil je een vacature door ons laten invullen? Neem vrijblijvend contact op. We horen graag meer over de specifieke wensen en denken met je mee.

Bel ons op: 030 – 800 9207

Zoek een vacature

Vind
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

Een interim jurist binnen een week

Binnen het juridische speelveld volgen de ontwikkelingen elkaar snel op. Daarnaast is de personeelsmarkt volop in beweging en is de kans groot dat je als organisatie – onverwacht – wordt geconfronteerd met een plotseling vertrek.

Wanneer je een interim jurist zoekt, snappen wij dat je snel moet schakelen. Bij T&P Legal zijn we hieraan gewend, en hebben we een efficiënt proces vormgegeven waarin we je binnen een kort tijdsbestek de best beschikbare interim-jurist aanbieden tegen een scherp tarief.

De voordelen:

 • binnen 1-2 werkdagen stellen wij een selectie van beschikbare interim’ers voor;
 • zelfstandige professionals die vanaf dag één productief zijn;
 • geen grote (tijds- of energie-)investering vooraf;
 • flexibele inzet (16-40 uur p/w), snel opzegbaar of eenvoudig te verlengen.

Geen interim-juristen die op jouw kosten het vak komen leren, maar interim-juristen die gewend zijn om zelfstandig te werken. Wij werken met een bestand van 50-75 interim juristen en advocaten die ècht goed zijn. En die we ook daadwerkelijk kennen. Naast de aantoonbare expertise beschikken zij over het gedrag en de vaardigheden die passen bij de moderne, ondernemende interim professional.

Pro-actieve personen met aanpassingsvermogen, die snel kunnen schakelen en beslissingen durven nemen. Die meedenken en -bewegen met de business. En daarmee toegevoegde waarde leveren aan jou als opdrachtgever.

Referenties

Wij hebben de afgelopen periode ‘onze’ interim professionals met succes en naar volle tevredenheid opdrachten zien invullen bij o.a. ICS, Canon, TU Eindhoven, SGG Netherlands, Mammoet, Bosch Rexroth en Bilfinger Industrial Services.

 

Het proces in stappen:

 1. Je geeft de opdracht, waarbij je ook aangeeft wat de inhoud van de werkzaamheden is, de duur en het tarief. Aangevuld met specifieke wensen qua persoon, ervaring en (bedrijfs)cultuur;
 2. Dit profiel matchen wij met onze database;
 3. Vervolgens selecteren wij de kandidaten passende binnen het profiel, de beschikbaarheid en het tarief;
 4. Aangezien wij de kandidaten goed kennen, hoeven wij geen interviews in te plannen en verliezen wij derhalve geen tijd;
 5. Wij stellen 2 tot 3 kandidaten voor die het beste passen bij de opdracht en het tarief;
 6. U, de opdrachtgever, nodigt 1 tot 2 kandidaten uit voor één, maximaal twee gesprekken en maakt een keuze;
 7. De overeenkomsten worden snel in orde gemaakt door T&P Legal

Veelgestelde vragen over Interim

“T&P Legal has done an excellent job to provide within an extremely limited time-frame an interim counsel. One of their qualities is that they are very good in understanding the company needs and are able to translate that by providing a candidate that has the right & cultural fit.” – Orange Business Netherlands, mw. mr. K. (Karin) Hofland, Head of Legal Benelux, Central and Eastern Europe

Bekijk alle referenties

Een uitgebreid netwerk aan interim juristen

 

Aangezien T&P Legal al bijna 10 jaar bestaat, beschikken we over een zeer uitgebreid netwerk aan zzp’ers die we ook daadwerkelijk kennen. Onze core business vormt het bemiddelen van interim legal professionals, zelfstandige specialisten. De markt is volop in beweging: de traditionele interim-jurist maakt geleidelijk maar onmiskenbaar plaats voor de business minded legal consultant. In de loop der jaren hebben wij een bestand opgebouwd met honderden interim juristen. Wij werken echter met een selectieve groep van 25-50 professionals. Dit zijn ervaren juristen die écht goed zijn. Deze ervaren professionals kunnen aantoonbaar de klus klaren. Ons bestand is up-to-date omdat deze mensen ons continu informeren over hun status, inhoud van hun lopende opdracht en wanneer ze weer beschikbaar komen.

Wij kunnen binnen één tot twee werkdagen de profielen voorstellen. Afhankelijk van de interviews, kan de hele procedure binnen één tot twee weken afgerond zijn en kan de interim jurist starten bij jouw bedrijf.