Een interim jurist nodig?

Wil je een vacature door ons laten invullen? Neem vrijblijvend contact op. We horen graag meer over de specifieke wensen en denken met je mee.

Mail ons: w.gentenaar@tplegal.nl

Als organisatie is de juridische afwikkeling vaak niet iets wat bovenaan op de agenda staat. Wanneer er een jurist nodig is, is het vaak al te laat. Een contractueel conflict doet zich voor of een medewerker vertrekt onverwachts. Wie staat er in z’n recht en hoe kan dit netjes worden afgehandeld?

Voor zulke vragen is de interim jurist de ideale oplossing. Grote organisaties kunnen dan ook eigenlijk niet zonder. Daar helpen wij je graag bij. Maar ook wanneer zich een juridisch vraagstuk acuut afspeelt, kunnen wij snel handelen. Binnen een week kunnen wij zorgen voor een interim bedrijfsjurist voor jouw organisatie.

Ik wil direct een interim jurist voor mijn organisatie

Direct een interim jurist voor jouw organisatie

Nu een interim jurist nodig? Dan ben je bij T&P Legal aan het juiste adres. Doordat wij werken met zo’n 50 – 75 vaste juristen die wij écht kennen, kunnen wij binnen een week een ervaren interim jurist koppelen die past bij jouw organisatie. Naast de gevraagde kennis beschikken deze juristen ook over de vaardigheden die van een interimmer worden verwacht, zoals:

  • Onderzoekend en nieuwsgierig: zo leren ze in korte tijd de organisatie door en door kennen.
  • Proactief met aanpassingsvermogen: daarom kunnen wij garanderen dat er snel een wederzijdse klik ontstaat.
  • Schakelen snel en zijn doortastend: snelle, doordachte beslissingen worden daarom goed gemaakt.

Organisaties zoals ICS, Canon, TU Eindhoven, Loyens & Loeff, Mammoet, Fascilicom Group en Bilfinger Industrial Services gingen je hierin al voor. Wordt jouw organisatie de volgende in dit rijtje?

Kom erachter hoe wij jouw organisatie op korte termijn kunnen helpen

Heb jij een openstaande opdracht voor een interim jurist?

Ben jij als organisatie op korte termijn op zoek naar een interim (bedrijfs)jurist? Dan kunnen wij je slechts in een paar stappen helpen. Het proces verloopt als volgt:

  • Nadat we contact hebben gehad en er een wederzijdse klik is, wordt de opdracht definitief gemaakt. Je informeert ons over de inhoud van de werkzaamheden, de duur en het tarief. Aangevuld met specifieke wensen qua persoon, ervaring en (bedrijfs)cultuur.
  • Dit profiel matchen wij met onze database en selecteren wij kandidaten die hierop aansluiten.
  • Doordat wij de kandidaten goed kennen, hoeven er geen interviews gepland te worden waardoor de snelheid erin blijft. Wij stellen 2 tot 3 kandidaten voor die het beste passen bij de opdracht en het tarief.
  • Jij als opdrachtgever nodigt 1 tot 2 kandidaten uit voor één, maximaal twee gesprekken en maakt een keuze.
  • Wij maken de overeenkomsten snel in orde en binnen een week heb jij een ervaren interim jurist van ons binnen jouw organisatie lopen.

Ben jij die interim jurist die we zoeken?

Sta jij als jurist te popelen om je vast te bijten in bedrijfsjuridische vraagstukken bij toonaangevende opdrachtgevers? Ben jij proactief, heb jij het aanpassingsvermogen van een kameleon en is nieuwsgierigheid jouw tweede natuur? Dan zijn we op zoek naar jou!

Op onze vacaturepagina vind je de vacatures die op dit moment openstaan. Staat jouw ideale interim functie er op dit moment niet tussen? Neem dan direct contact op met ons zodat wij je – nadat er een klik blijkt te zijn – op kunnen nemen in ons portfolio.

Ik wil me als interim jurist aanmelden