Een interim advocaat nodig?

Wil je een vacature door ons laten invullen? Neem vrijblijvend contact op. We horen graag meer over de specifieke wensen en denken met je mee.

Mail ons: w.gentenaar@tplegal.nl

De vraag naar advocaten neemt steeds verder toe. Nieuwe wetten, regelingen en ontwikkelingen volgen elkaar op in rap tempo. Heeft jouw advocatenkantoor een (tijdelijke) kracht nodig of kan jouw organisatie hulp gebruiken bij (onverwacht) vertrek van een werknemer of zaken die zich op de werkvloer afspelen zoals langdurig ziekteverzuim? Dan is een interim advocaat de beste keuze.

Ik wil direct een interim advocaat voor mijn organisatie

Direct een interim advocaat voor jouw organisatie

Gebeurtenissen binnen de wet- en regelgeving kunnen binnen enkele dagen een enorme impact op je organisatie hebben. Snel schakelen en de beste oplossing vinden voor andere partijen, dat is waar advocaten en legal counsels goed in zijn. Wij begrijpen dat: daarom zorgen we ervoor dat jouw organisatie binnen één week aan een vakbekwame interim advocaat wordt gekoppeld. Geen junior die net om de hoek komt kijken, maar een advocaat die alle klappen van de zweep kent.

Hoe we die garantie zo snel kunnen bieden? We werken met zo’n 50-75 vaste advocaten die we écht kennen. Naast de vaardigheden die iedere advocaat bezit, bezitten zij ook vaardigheden die van een interimmer worden verwacht, zoals:

  • Onderzoekend en nieuwsgierig: zo leren ze in korte tijd de organisatie door en door kennen.
  • Proactief met aanpassingsvermogen: daarom kunnen wij garanderen dat er snel een wederzijdse klik ontstaat.
  • Schakelen snel en zijn doortastend: snelle, doordachte beslissingen kan je aan hen overlaten.

Grote organisaties zoals ICS, Canon, TU Eindhoven, Loyens & Loeff, Mammoet, Fascilicom Group en Bilfinger Industrial Services maken geregeld gebruik van een (interim) advocaat uit ons portfolio.

Kom erachter hoe wij jouw organisatie op korte termijn kunnen helpen

Heb jij een openstaande opdracht voor een interim advocaat?

Ben jij als organisatie op korte termijn op zoek naar een interim advocaat? Dan kunnen wij je slechts in een paar stappen helpen. Het proces verloopt als volgt:

  • Nadat we contact hebben gehad, besluit je ons de opdracht te geven. Je informeert ons dan over de inhoud van de werkzaamheden, de duur en het tarief. Aangevuld met specifieke wensen qua persoon, ervaring en (bedrijfs)cultuur.
  • Dit profiel matchen wij met onze database en selecteren wij kandidaten die hierop aansluiten.
  • Doordat wij de kandidaten goed kennen, hoeven er geen interviews gepland te worden waardoor de snelheid erin blijft. Wij stellen 2 tot 3 kandidaten voor die het beste passen bij de opdracht en het tarief.
  • Jij als opdrachtgever nodigt 1 tot 2 kandidaten uit voor één, maximaal twee gesprekken en maakt een keuze.
  • Wij maken de overeenkomsten snel in orde en binnen een week heb jij een ervaren interim advocaat van ons binnen jouw organisatie lopen.

Ben jij een advocaat en op zoek naar een tijdelijke opdracht?

Sta jij als advocaat te popelen om aan de slag te gaan voor toonaangevende organisaties in Nederland? Ben jij proactief, weet jij je gemakkelijk aan te passen in een organisatie en ben jij van nature nieuwsgierig aangelegd? Dan komen we graag in contact met jou!

Op onze vacaturepagina vind je een aantal vacatures die op dit moment openstaan. Staat de door jou gewenste opdracht er op dit moment niet tussen? Neem dan direct contact op met ons zodat wij je – nadat er een klik blijkt te zijn – op kunnen nemen in ons portfolio.

Ik wil me als interim advocaat aanmelden