Een interim legal counsel nodig?

Wil je een vacature door ons laten invullen? Neem vrijblijvend contact op. We horen graag meer over de specifieke wensen en denken met je mee.

Mail ons: w.gentenaar@tplegal.nl

De meeste grote organisaties kunnen niet zonder: een legal counsel, oftewel een bedrijfsjurist. Aangepaste wetten en regelingen en situaties die binnen een organisatie veranderen vragen om een rechtvaardige aanpak. Heeft jouw organisatie een (tijdelijke) kracht nodig, kan je hulp gebruiken bij (onverwacht) vertrek van een werknemer of andere zaken die zich op de werkvloer afspelen zoals langdurig ziekteverzuim? Dan is een interim legal counsel een goede oplossing.

Ik wil direct een interim legal counsel voor mijn organisatie

Direct een interim legal counsel voor jouw organisatie

Binnen de wet- en regelgeving kunnen zaken snel veranderen. Je wilt dan de beste oplossing bieden voor zowel jouw organisatie als de werknemer. Je hebt hiervoor iemand nodig die hier objectief en juridisch naar kijkt.

In zo’n geval is snel schakelen en de beste oplossing vinden iets waar bedrijfsjuristen- en advocaten goed in zijn. Wanneer er onverwacht iets op de werkvloer gebeurt en je nog geen legal counsel in de arm hebt genomen, kunnen wij je binnen één week hiermee helpen. Door ons grote netwerk van zo’n 50-75 vaste juristen (die we écht kennen) kunnen we snel schakelen en de juiste match maken. Geen junior die net om de hoek komt kijken, maar een legal counsel met de nodige jaren ervaring op zak. Naast de kennis die iedere jurist bezit, bezit deze interimmer ook andere kwaliteiten, zoals:

  • Onderzoekend en nieuwsgierig: zo leren ze in korte tijd de organisatie door en door kennen.
  • Proactief met aanpassingsvermogen: daarom kunnen wij garanderen dat er snel een wederzijdse klik ontstaat.
  • Schakelen snel en zijn doortastend: snelle, doordachte beslissingen worden daarom goed gemaakt.

Organisaties zoals ICS, Canon, TU Eindhoven, Loyens & Loeff, Mammoet, Facilicom Group en Bilfinger Industrial Services zijn je hier al in voorgegaan. Wordt jouw organisatie de volgende in dit rijtje?

Kom erachter hoe wij jouw organisatie op korte termijn kunnen helpen

Heb jij een openstaande opdracht voor een interim legal counsel?

Ben jij als organisatie op korte termijn op zoek naar een interim legal counsel? Dan kunnen wij je slechts in een paar stappen helpen. Het proces verloopt als volgt:

  • Nadat we contact hebben gehad en er een wederzijdse klik is, besluit je ons de opdracht te gunnen. Je informeert ons over de inhoud van de werkzaamheden, de duur en het tarief. Aangevuld met specifieke wensen qua persoon, ervaring en (bedrijfs)cultuur.
  • Dit profiel matchen wij met onze database en selecteren wij kandidaten die hierop aansluiten.
  • Doordat wij de kandidaten goed kennen, hoeven er geen interviews gepland te worden waardoor de snelheid erin blijft. Wij stellen 2 tot 3 kandidaten voor die het beste passen bij de opdracht en het tarief.
  • Jij als opdrachtgever nodigt 1 tot 2 kandidaten uit voor één, maximaal twee gesprekken en maakt een keuze.
  • Wij maken de overeenkomsten snel in orde en binnen een week heb jij een ervaren interim legal counsel van ons binnen jouw organisatie lopen.

Ben jij een legal counsel, advocaat of bedrijfsjurist en op zoek naar een tijdelijke opdracht?

Sta jij als bedrijfsjurist te popelen om aan de slag te gaan voor toonaangevende opdrachtgevers in Nederland? Omschrijf jij jezelf als proactief, flexibel en nieuwsgierig? Dan zijn we op zoek naar jou!

Op onze vacaturepagina vind je de vacatures die op dit moment openstaan. Staat jouw droomfunctie er op dit moment niet tussen of ben je op zoek naar een interim opdracht? Neem dan direct contact op met ons zodat wij je – nadat er een klik blijkt te zijn – op kunnen nemen in ons portfolio.

Ik wil me als interim legal counsel aanmelden