Advocaat-medewerker M&A – internationaal georiënteerd

Your goal. Our drive. Als ambitieus kantoor van advocaten, fiscalisten en notarissen helpt BUREN ondernemingen, instellingen en investeringsfondsen bij het realiseren van hun doelen. Maar jouw doel vinden zij net zo belangrijk. Als medewerker wil jij jezelf ontwikkelen binnen een dynamische organisatie waar ambitie en ondernemerschap oprecht gestimuleerd worden. Bij BUREN bieden we je daar de ideale omgeving voor.

BUREN Den Haag zoekt per direct een:

Advocaat-medewerker M&A (4e tot 7e jaars) 

Bij BUREN houden ze van ondernemen. Medewerkers krijgen dan ook alle ruimte om hun expertise en ondernemerschap te ontwikkelen. Als medewerker weet je precies waar de kansen liggen en hoe je jouw kennis en kunde het beste inzet. Jij maakt deel uit van het M&A team en je werkt ook samen met collega’s van andere afdelingen als de omvang en/of complexiteit van de opdracht daarom vraagt. Zo wordt het beste in elkaar naar boven gehaald en wordt de hoge kwaliteit van de brede dienstverlening gegarandeerd.

Ervaring en skills

Wij zijn op zoek naar een sterke persoonlijkheid die naast goede analytische vaardigheden, een goed cijfermatig inzicht en een commerciële instelling ook over een goed gevoel voor humor en relativeringsvermogen beschikt en dienstverlenend is ingesteld. Met een positieve instelling werk je doelgericht aan praktische oplossingen en draag je bij aan het ondernemende karakter van ons kantoor. Qua achtergrond heb jij 4-8 jaar werkervaring als advocaat en heb je ervaring met (internationale) M&A. Verder ben je internationaal georiënteerd. Je beschikt dan ook over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.

Wat bieden we jou?

Wij geven je de kans om jezelf te ontwikkelen binnen een hele interessante en gevarieerde praktijk. De sfeer bij BUREN is informeel en je krijgt veel ruimte om een goede balans tussen werk en privé te creëren. Verder kun je rekenen op:

 • een marktconform salaris;
 • uitstekende beloningsvoorwaarden;
 • 26 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag;
 • reiskostenvergoeding vanaf 10 km enkele reis;
 • mogelijkheden tot het volgen van een opleiding en/of cursus(sen);
 • een stimulerende omgeving om te ondernemen;
 • ontspanning in de vorm van leuke uitjes/activiteiten;
 • en een prachtige bar om aan het einde van de werkweek te ontladen.

Over BUREN

BUREN is een onafhankelijk, internationaal opererend kantoor met vestigingen in Amsterdam, Beijing, Den Haag, Luxemburg en Shanghai. Wij behoren met ruim 70 juridische experts en een grote groep van enthousiaste collega’s tot de top van middelgrote kantoren in Nederland. Om die positie verder uit te bouwen investeren wij veel tijd en energie in het opleiden en begeleiden van talent, en in het onderhouden van onze open, ongedwongen en ondernemende bedrijfscultuur. Wij zijn ervan overtuigd dat een uitdagende maar plezierige werksfeer tot betere prestaties leidt.

Ons M&A team bedient vanuit onze kantoren in Den Haag en Amsterdam zowel nationale als internationale cliënten. Onze cliënten bestaan onder meer uit corporates, private equity, family offices, familiebedrijven en startups.


Legal Counsel – businesspartner binnen energietransitie

Minder CO2-uitstoot: dat is waar de energietransitie in de kern om gaat. GETEC helpt als energiepartner om op een rendabele manier nu sneller naar nul te gaan. Dat vraagt om een andere aanpak. En om medewerkers die net als zij geloven dat het anders moet, anders kan en daar vol voor willen gaan. Heb jij meer in je? Bij GETEC krijg je de ruimte het te laten zien.

Wij zijn op zoek naar een Legal Counsel: zelfstandig, inhoudelijk sterk, pragmatisch en flexibel.

Wat je gaat doen

Als bedrijfsjurist ben je businesspartner op juridisch gebied en nauw betrokken bij alle vernieuwende en reguliere activiteiten aangaande het GETEC Platform en op- en rond hun chemiepark in Emmen. Je houdt je bezig met een scala aan werkzaamheden zoals:

 • het adviseren over en begeleiden van contracten en onderhandelingen met onze partners;
 • het beheer van de vennootschappen of joint ventures tot aan bestuursrechtelijke zaken met subsidieverleners en andere financiers;
 • je adviseert over diverse soorten contracten, onderhandelt namens het bedrijf en je stelt deze op;
 • je draagt zorg voor het ontwikkelen en onderhouden van juridische formats en regelingen, eventueel met ondersteuning van onze externe experts.

In jouw functie rapporteer je aan de General counsel Benelux. Je hebt daarbij een grote mate van zelfstandigheid en zult met name met het site management in Nederland van doen hebben.

Er staat veel te gebeuren. Het kan maar zo zijn, dat je vandaag bezig bent met de financiering van een project, de bouw van een nieuw magazijn en ineens wordt je vanuit jouw expertise betrokken bij een overname.

Wat wij van je vragen

Je combineert kwaliteit met gevoel voor commercie en kijkt vanuit jouw vakgebied met de business mee. Je houdt van afwisseling en bent in staat om kansen te zien maar ook het belang van de organisatie als geheel te bewaken. De door jou gegeven adviezen zijn praktisch, zodat jouw collega’s daar goed mee uit de voeten kunnen. Je bent enthousiast over jouw vak, bent leergierig en wilt deel uitmaken van het vaste team in Emmen. Verder:

 • ben je afgestudeerd jurist en hebt > vier jaar aantoonbare ervaring als bedrijfsjurist of als advocaat;
 • vormt ervaring met gevarieerde juridische ondersteuning in een corporate omgeving een pré;
 • heb je affiniteit met techniek, inkoop en met energierecht;
 • ben je bereid om tenminste 2 dagen (bij voltijd 3) per week op kantoor in Emmen te werken;
 • wil je jezelf verder ontwikkelen op het gebied van energie transitie;
 • is ervaring met turn-key projecten is handig.

Wat wij jou bieden

 • Een fulltime functie (32-40 uur), een afwisselend baan met een enorme groeipotentie;
 • Een aantrekkelijk salaris tussen de €70.000 en €80.000 per jaar;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een lease auto én een aantrekkelijk bonusregeling;
 • 30 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;

GETEC is in Nederland een snelgroeiend bedrijf met een bewezen track record in rendabele energieoplossingen. Ze hebben een informele, no-nonsense manier van werken. Het resultaat telt, maar respect voor elkaar en een goede werksfeer vinden we minstens zo belangrijk. Klinkt dit als een functie voor jou? Dan wordt het tijd dat we je ontmoeten!


Jurist Bestuursrecht met inlevend vermogen

Ben je een jurist met actuele kennis van de Algemene wet bestuursrecht en draag je cultuur en met name (podium)kunst een warm hart toe? Dan is dit de baan voor jou!

Wat ga je doen?

Je zorgt ervoor dat de medewerkers de subsidieregelingen van het Fonds op een juridisch juiste manier uitvoeren. Je kijkt mee met de ontvankelijkheidstoets en coacht de medewerkers in het juist toepassen van de beoordelingscriteria. Soms lees je ook mee met adviesteksten. Met je begeleiding van medewerkers, heldere uitleg en kritische blik, zorg je dat de adviezen die wij hebben goed aansluiten bij ons instrumentarium. Als er bezwaren worden ingediend, beoordeel je de stukken, heroverweeg je het standpunt van het Fonds en doe je een voorstel voor een besluit op bezwaar die inhoudelijk recht doet aan de zaak en tegelijkertijd de bezwaarmaker betrokken meeneemt in onze overwegingen.

Als juridisch medewerker help je ook bij het opstellen van nieuwe regelingen en het wijzigen van bestaande regelingen. De juridisch medewerker voert ook overige zelfstandig taken uit waarbij juridische kennis benodigd is, zoals het opstellen van contracten en het afhandelen van auteursrechten.

Wie ben je?

Je bent een inlevende jurist. Je verwondert je over een vraag en gaat op zoek naar een passend en juridisch juist antwoord. Je kent de mogelijkheden en beperkingen van relevante wet- en regelgeving en weet deze zodanig toe te passen dat we onze aanvragers rechtmatig subsidie kunnen verstrekken. Als de regels dat niet toelaten, ben je in staat dit duidelijk en empathisch over te brengen. Je vindt het leuk om te schakelen tussen concrete vragen over een dossier, een bezwaarprocedure en het meedenken over een nieuwe regeling. Je neemt de tijd om na te denken, maar vertrouwt op je kennis en ervaring om daadkrachtig op te treden. Je schuwt daarbij niet om tijdig af te stemmen met je collega’s.

Wat neem je mee

 • Je beschikt over een afgeronde juridische opleiding op minimaal hbo-niveau in het werkgebied;
 • Je hebt actuele kennis op het gebied van de Algemene wet bestuursrecht;
 • Goede schrijfvaardigheid;
 • Kennis van subsidierecht is een pré;
 • Je bent ervaren in het geven van adviezen;
 • Goede analytische vaardigheden.

Wat we bieden

 • Een functie voor 32-36 uur per week;
 • Een maandsalaris in schaal 11 BBRA, vanaf € 3.608, afhankelijk van leeftijd én ervaring;
 • Een hybride werkomgeving: je werkt zowel thuis als op kantoor;
 • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een dertiende maand, vakantietoeslag en pensioen en goede thuiswerkfaciliteiten;
 • Uitstekende ontwikkelmogelijkheden;  
 • Een professionele en prettige werkcultuur; 
 •  Persoonlijk budget om podiumkunstvoorstellingen te bezoeken.

Je werkomgeving

Het Fonds Podiumkunsten is het cultuurfonds voor muziek, theater, muziektheater, dans en festivals in Nederland. Het Fonds geeft namens de Rijksoverheid ondersteuning aan elke vorm van professionele podiumkunst.

De organisatie zet zich in voor een levendig podiumkunstklimaat, dat zoveel mogelijk verschillende mensen aanspreekt en midden in de samenleving staat. Dat alles met oog voor kunstenaars en uitvoerenden uit diverse genres en generaties.

Het Fonds Podiumkunsten biedt meerjarige ondersteuning, diverse programmerings- en productiesubsidies, individuele bijdragen en programma’s om nieuwe initiatieven te stimuleren. Daarnaast houdt het Fonds zich bezig met de internationale promotie van de Nederlandse podiumkunsten.

Je gaat werken op de afdeling Juridische Zaken van het Fonds. Deze nu reeds bestaat uit een juridisch medewerker en het Hoofd Juridische Zaken.

De Fondsorganisatie bestaat uit ruim 70 vaste medewerkers en een omvangrijke pool van externe adviseurs. We geloven in de kracht van diversiteit van onder meer gender, leeftijd en culturele achtergrond.


(Aankomend) Notaris ondernemingsrecht – partnerpositie

Veelzijdige positie voor een (aankomend) Notaris Ondernemingsrecht. Alle ruimte voor initiatieven en eigen inbreng binnen een dynamische, internationale setting.

Vacature in het kort:

 • (Aankomend) notaris ondernemingsrecht;
 • Vanaf 8 jaar ervaring;
 • Fulltime (in overleg max. 1 dag p/wk vanuit huis);
 • Partnerpositie na benoeming;
 • Nader overeen te komen management fee;
 • Pensioenregeling;
 • Nader overeen te komen winstdeling;
 • Laptop en telefoon;
 • 25 vakantiedagen.

Je werkomgeving

Taxture heeft als top-tier boetiekkantoor op de Zuidas een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van fiscale dienstverlening aan multinationals en andere (al dan niet beursgenoteerde) bedrijven met een internationaal DNA die via of vanuit Nederland willen opereren. Met ruim 50 specialisten bedient Taxture een portefeuille grote internationale cliënten die actief zijn in de industriële en technische sector, de bouw, de farmaceutische sector, het bankwezen en de transport en logistiek, alsmede een aantal grote family-offices en private equity funds.

Mede door haar samenwerking binnen het wereldwijde Andersen Global netwerk van advocaten en belastingadviseurs weet Taxture in kennis en bereik te concurreren met de in Amsterdam gevestigde grote internationale kantoren. Van deze grote kantoren onderscheidt Taxture zich door haar persoonlijke aanpak en brede adviserende rol, waarbij de focus ligt op het toevoegen van waarde voor de client door een praktische benadering van de voorliggende fiscale, financiële en juridische uitdagingen en heldere communicatie.

Om tegemoet te komen aan de toenemende vraag om juridische dienstverlening vanuit de markt en haar portefeuille en om haar samenwerking binnen het Andersen Global netwerk verder uit te kunnen bouwen, heeft Taxture naast haar fiscale afdeling een juridische afdeling opgezet met advocaten en (kandidaat-)notarissen. Vanuit deze interdisciplinaire samenwerking verleent Taxture aan haar cliënten full service fiscaal, financieel en notarieel-juridisch advies op maat en implementeert zij de voorgestelde structuren en transacties.

Om het juridische team nader vorm te geven, zijn wij op zoek naar een (aankomend) notaris met minimaal 8 jaar ervaring in het ondernemingsrecht (Corporate/M&A) opgedaan op een of meer van de grote kantoren en/of gerenommeerde boetiekkantoren. Ben je commercieel, creatief en ondernemend, wil je onze internationale cliënten met je kennis en ervaring verder helpen, volg je de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied op de voet en wil je het juridische team mee opleiden en aansturen, dan ben jij de (aankomend) notaris die Taxture zoekt!

Jouw rol

In de veelzijdige rol van (aankomend) notaris ondernemingsrecht vervul je een belangrijke taak binnen onze organisatie en voor onze internationale cliënten. Je krijgt veel vrijheid om de juridische afdeling mee uit te bouwen, nader vorm te geven en verder te professionaliseren. Daarbij is er veel ruimte voor eigen inbreng en initiatieven. Als (aankomend) notaris bedien je de kantoorcliënten breed en op het hoogste niveau en ben je tevens sparringpartner voor de andere verantwoordelijken binnen de organisatie. Je adviseert extern en intern over wet- en regelgeving, begeleidt projecten, beoordeelt juridische documentatie en stuurt aan. Om deze rol te kunnen vervullen, is het essentieel dat je gedreven, vakbekwaam, communicatief vaardig, ondernemend, pro-actief en analytisch sterk bent.

Het betreft een nieuwe standplaats met alle ruimte voor ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Je werkt intensief samen met juridische en fiscale collega’s binnen Taxture en het Andersen Global netwerk. Je zit direct bij de cliënten aan tafel, onderhoudt intensief het contact met hen, signaleert kansen en risico’s, bepaalt gezamenlijk de koers en stuurt waar nodig bij. Met je diensten help je collega’s en cliënten bij het oplossen van juridische vraagstukken en de implementatie van transacties.

Omdat het een vrij jong juridisch team betreft, is het belangrijk dat je in staat bent mee te denken over het beleid, de ontwikkeling, de verbetering en de toekomst van de afdeling en het kantoor en dat je energie krijgt van de uitbouw van de kantoorpraktijk, dat je flexibel weet om te gaan met geboden kansen en ontwikkelingen, daadkrachtig bent en breed inzetbaar.

Jouw profiel

 • (Aankomend) notaris met minimaal 8 jaar ervaring in het ondernemingsrecht (Corporate/M&A) opgedaan op een of meer van de grote kantoren en/of gerenommeerde boetiekkantoren;
 • Afgeronde beroepsopleiding Notariaat;
 • Waarnemingsbevoegd;
 • Gedegen kennis van het ondernemingsrecht in al haar facetten (Corporate/M&A);
 • Enthousiast en creatief;
 • Daadkrachtig en ondernemend;
 • Cliënt- en servicegericht;
 • Sociaalvaardig en een teamplayer;
 • Communicatief vaardig in het Nederlands en het Engels;
 • Scherpe en commerciële mindset;
 • Ondernemend en pro-actief;
 • Analytisch sterk en probleemoplossend vermogen.

Het is een pre (maar geen voorwaarde) als je tevens werkervaring hebt opgedaan in de commerciële vastgoedpraktijk (of het familierecht).

Het aanbod

 • Uitstekende primaire en secundaire partnervoorwaarden;
 • Een fijne werkplek in een modern kantoor op de Zuidas aan de kant van het Olympisch stadion);
 • De mogelijkheid om in overleg maximaal 1 dag in de week thuis te werken;
 • Afwisselend werk binnen een interdisciplinaire en professionele organisatie;
 • Een internationale setting;
 • Samenwerking binnen een wereldwijd netwerk;
 • Mogelijkheid tot acquisitie binnen het Andersen netwerk;
 • Een dynamische werkomgeving;
 • Goede externe opleiding (permanente educatie);
 • Een hecht en onderling betrokken team met een visie en missie;
 • Grote internationale cliënten en mooie projecten;
 • Directe en korte lijnen, open communicatie en een transparante organisatie;
 • Een cultuur van diversiteit en inclusiviteit;
 • Een hands-on werkmentaliteit;
 • Ruimte voor ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling.

Buiten het werk om organiseren ze regelmatig sociale activiteiten (borrels, etentjes en uitjes). Zo gaan ze onder andere elk jaar met het hele bedrijf een aantal dagen ergens genieten in het buitenland. Voor partners bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse door Andersen Global georganiseerde sociale en/of vakinhoudelijke events.


Allround Legal Counsel – Internationale beheersmaatschappij

Werken in een dynamische werkomgeving met veel eigen verantwoordelijkheid & flexibiliteit? De ND Group, een internationale private equity en holdingmaatschappij, is op zoek naar een allround Legal Counsel.

Betreft een brede, zelfstandige functie waarbij je verantwoordelijk bent voor breed scala aan juridische aangelegenheden.

Je primaire taken & verantwoordelijkheden

 • Advies en ondersteuning van groep en holding bij alle ondernemingsrechtelijke vraagstukken (vennootschapsrecht) alsmede ondersteuning bij het borgen en uitvoeren van wettelijke vereisten (corporate governance).
 • Opstellen, beoordelen en uitonderhandelen van contracten, algemene voorwaarden, overeenkomsten en richtlijnen in het Nederlands en Engels, rekening houdend met de huidige juridische situatie.
 • Advies over algemene juridische kwesties, waaronder toezicht- en regelgevende kwesties, aansprakelijkheidskwesties, arbeids- en ondernemingsrechtelijke kwesties, gegevensbeschermingsrecht en commerciële rechtsbescherming.
 • Ondersteuning bij het opstellen van offertes, onderhandelen over contracten tot en met contractuitvoering.
 • Beheer en rapportage van claims en geschillen.
 • Correspondentie met autoriteiten, rechtbanken, contractuele en zakelijke partners, evenals het beheer en de ondersteuning van externe advocaten.
 • Voorbereiden van juridisch relevante informatie en doorgeven aan de groepsdirectie, aan de directie van de gelieerde ondernemingen alsmede aan collega’s met juridische taken.
 • Begeleiden en ondersteunen HR afdeling in Nederland

Jouw profiel

 • WO Rechten aangevuld met minimaal 3 tot 7 jaar relevante beroepservaring, bij voorkeur in een internationaal commercieel bedrijf of middelgroot advocatenkantoor;
 • Sterke analytische en conceptuele vaardigheden;
 • Zelfstandig en verantwoordelijk kunnen werken in complexe vraagstukken en deze snel doorgronden;
 • Zeer goede communicatie- en onderhandelingsvaardigheden, niet bang voor nieuwe zakelijke gebieden;
 • Loyaliteit en vertrouwen zijn voor jou vanzelfsprekend, ervaring met projectmanagement is een pré;
 • Hands-on, flexibel en een goed gevoel voor verhoudingen;
 • Je beschikt over lerend en aanpassend vermogen;
 • Je komt graag naar kantoor.

Je werkomgeving

Onze opdrachtgever de ND Group, opgericht in 2008, is een internationale private equity en holdingmaatschappij en gelooft in private equity met passie (https://www.nd.net)

Hun focus ligt niet alleen op onze portefeuille en technologie, maar ook op de mensen achter onze investeringen; wetende dat de toegevoegde waarde ligt in een management team met passie voor wat ze doen en betrokkenheid bij het bedrijf. Zij streven naar duurzame waarde op lange termijn en geven voorrang aan creativiteit en flexibiliteit, zowel bij de strategische besluitvorming als bij de investeringskeuzes.

Ze ondersteunen ondernemingen van elke omvang, in elke groeifase en in diverse sectoren. Met een solide portefeuille en een uitgesproken focus op technologie, logistiek, facility management, fintech, mobiliteit, duurzame energie en vastgoed is ND Group uniek gepositioneerd om groei te stimuleren en waarde op lange termijn te creëren.

Het aanbod

 • Een prima salaris (€ 4.000,00 – € 7.500,00) dat we afstemmen op jouw ervaring;
 • Een goede pensioenregeling en reiskostenregeling;
 • Een jaarcontract en de intentie om deze om te zetten naar een vast dienstverband;
 • Open, vriendelijke en dynamische bedrijfscultuur met platte hiërarchieën;
 • Moderne kantoorlocatie bij de luchthaven Eindhoven;
 • Een fulltime dienstverband (32-40 uur) met alle ruimte voor persoonlijk en inhoudelijke ontwikkeling.

Bedrijfsjurist – Bovemij (Nijmegen, hybride, 32-40 uur)

Betreft een veelzijdige rol voor een zelfstandige Bedrijfsjurist met veel ruimte voor initiatief. Aandachtsgebieden vormen het ondernemingsrecht en het financieel- en toezichtrecht. Daarnaast adviseer en ondersteun je het management en de directie van Bovemij waar nodig.

Over Bovemij

Bovemij helpt bedrijven in de mobiliteitsbranche succesvol ondernemen. Dat doen we met onze financiële diensten (zoals onze bedrijfsverzekeringen, de fietsverzekeringen van ENRA en de garantieproducten van Autotrust), met onze Data & Analytics (van RDC) én met onze platforms viaBOVAG.nl en viaBovemij.nl. Zo kunnen onze klanten zich maximaal met hun klanten bezighouden en houden we samen de mobiliteitsbranche sterk. Bovemij: samen vooruit!

Jouw team

De afdeling juridische zaken bestaat uit een team van specialisten die binnen Bovemij de organisatie ondersteunen bij alle juridische aangelegenheden. Denk hierbij aan werkzaamheden op het gebied van ondernemingsrecht, financieel- en toezichtrecht maar ook het verbintenissenrecht in algemene zin. Je werkt in een team van hardwerkende professionals, waar collegialiteit hoog in het vaandel staat.

Jouw rol

Het is een zelfstandige en veelzijdige functie met veel ruimte voor initiatief om de organisatie naar een hoger niveau te tillen. Je bedient de organisatie in de volle breedte op juridisch vlak.

Je kunt hierbij denken aan het ondernemingsrecht, het financieel- en toezichtrecht maar ook het verbintenissenrecht in algemene zin. Binnen de Wft en BGfo weet jij de weg goed te vinden.

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het opstellen en toetsen van distributie- en uitbestedingscontracten/-voorstellen. Daarnaast ondersteun je vanuit de juridische discipline bij de totstandkoming van interne richtlijnen en beleid. Mochten er wijzigingen optreden in wet- en regelgeving dan ondersteun je de organisatie bij de implementatie daarvan. Dit doe je door impactanalyses te maken en vervolgens jouw collega’s hierover op praktische wijze te informeren, bijvoorbeeld door het organiseren van kennissessies of workshops. Tevens sta je in contact met externe partijen zoals de AFM, accountant en advocatenkantoren binnen de providerboog van Bovemij.

Jouw profiel

 • Een afgeronde studie Nederlands Recht op WO niveau;
 • Bij voorkeur ervaring in ondernemingsrecht en/of financieel recht;
 • Minimaal drie jaar relevante werkervaring in de financiële sector;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling.

Je herkent jezelf in de volgende competenties:

 • Accuraat, gestructureerd en georganiseerd;
 • Initiatiefrijk, ondernemend en resultaatgericht;
 • Een pro-actieve zelfstarter die van aanpakken houdt; 
 • Je hebt een kritisch-analytische blik en weet je argumenten goed te onderbouwen.

Het aanbod

 • Een passend salaris (€ 4.750,00 – € 5.500,00) dat we afstemmen op jouw ervaring;
 • Een 13e maand, 8% vakantiegeld en een winstuitkering – wanneer je vóór 1 juli in het boekjaar bij ons in dienst bent gekomen en we samen een goed jaar hebben gehad; 
 • Hybride invulling waarbij de standaard 2 kantoordagen per week luidt;
 • Een internetvergoeding van 35 euro netto per maand en een thuiswerkvergoeding van € 2,15 netto per werkdag;
 • Ontspanning na inspanning: vijf weken vakantie (200 uur op basis van een fulltime dienstverband) en de mogelijkheid om jaarlijks uren bij te kopen (104 uur op basis van een fulltime dienstverband);
 • Een fijne verjaardag! Ons cadeautje aan jou: een dag bijzonder (en dus doorbetaald) verlof wanneer je op een werkdag jarig bent;
 • Comfortabel reizen naar ons kantoor met ons fietsplan en reiskostenvergoeding; 
 • Korting op onze particuliere verzekeringen, een collectieve zorgverzekering en 50% korting op je aanvullende ziektekostenverzekering; 
 • Ruime leer- en ontwikkelingsmogelijkheden waaronder een vergoeding van eventuele studiekosten, toegang tot onze Bovemij Campus waarin je vakinhoudelijke en persoonlijke opleidingen kunt volgen en een uitgebreid vitaliteitsprogramma: Bovemij Fit

Advocaat Commerciële contracten – focus op franchise

Prachtige kans èn uitdaging voor een gedreven advocaat, sterk in commerciële contracten en affiniteit met franchise. En de intrinsieke motivatie zich te blijven ontwikkelen.

Je werkomgeving

Betreft een positie binnen de succesvolle praktijk met een sterke focus op franchiseorganisaties uit binnen- en buitenland. Daaronder bevinden zich toonaangevende internationale marktleiders maar ook kleinere Nederlandse initiatieven. Al deze partijen begeleiden zij op alle juridische terreinen.

Kernwoorden: zelfstandig, commercieel, pragmatisch, uitstekend perspectief.

Het kantoor

Valegis Advocaten is een jong en ondernemend kantoor, met vestigingen in Den Haag en Amsterdam. Het team bestaat uit 14 enthousiaste advocaten die, net als hun cliënten, ondernemend zijn en uitdagingen niet uit de weg gaan.

Ze werken voor ondernemingen in binnen- én buitenland. Ze combineren de know how en expertise van ‘de grote kantoren’ (waar veel van de mensen afkomstig van zijn) met de korte lijnen en werksfeer van een middelgroot kantoor: “the best of both worlds” wat ons betreft. Ze adviseren ondernemers over hun dagelijkse activiteiten en assisteren bij procedures, waar die nodig of onvermijdelijk zijn op ondernemingsrecht, arbeidsrecht, vastgoedrecht, IE-recht, privacyrecht en franchiserecht.

Wie zoeken wij?

Met het oog op de verdere uitbouw van de florerende praktijk zijn wij op zoek naar een zelfstandige Advocaat met een duidelijke focus op franchise en commerciële contracten. Samen met het bestaande team bouw je verder mee aan de groei van de nationale en internationale praktijk.

Verder zijn op onze ideale kandidaat de volgende kenmerken van toepassing:

 • ervaring opgedaan bij een (middel)groot advocatenkantoor of bij een op ondernemers gericht middelgroot kantoor;
 • duidelijke focus op franchiserecht;
 • affiniteit en/of reeds thuis binnen de procespraktijk;
 • gevoel voor cliënten, kunnen meedenken en meebewegen;
 • in staat voorkomende kwesties zowel zelfstandig als in teamverband te behandelen;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden, beheerst Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift;
 • betrokken, servicegericht, ‘hands on’ mentaliteit;
 • gevoel voor humor, collegialiteit staat hoog in het vaandel.

Waarom Valegis Advocaten?

Bij Valegis krijg je een uitstekende verdere opleiding, met de mogelijkheid tot verdere specialisatie. Een plezierige, open en informele werksfeer waar veel ruimte is voor persoonlijke en professionele groei. Ze werken met een jong team en zijn werkzaam vanuit het centrum van Den Haag en Amsterdam (Zuid). De praktijk is gevarieerd met gerenommeerde cliënten uit binnen- en buitenland. Je krijgt veel vrijheid en daarmee ook verantwoordelijkheid en we verwachten daarom ook een hoge mate van assertiviteit en zelfwerkzaamheid. Reacties voor beide vestigingen (Amsterdam en Den Haag) zijn welkom.


Senior Legal Counsel – innovatieve, technische omgeving

The Senior Legal Counsel will be responsible for providing prompt and robust legal support and advice to the business to support the achievement of commercial and corporate objectives, while minimizing legal risks. This includes drafting, reviewing and negotiating contracts, advising the business on tender processes and participating in contractual negotiations with a range of international customers, suppliers, and partners in different sectors.

You will assist the worldwide projects before contract award, during contract execution and as from contract completion, including ensuring compliance with applicable laws and internal policies, existing regulatory frameworks and directing outside legal counsel. You can look forward to a varied role with visibility to management and to the enterprise office and with direct involvement in the business as the “go to” lawyer and advisor for all legal matters.

To thrive in this role, you need to personify a rich combination of experience, knowledge, skills, and personal attributes.

Essential duties and responsibilities

Managing and addressing all of the legal needs of the Bollegraaf Group. This includes:

 • Working with business team members to negotiate and draft contracts of significant importance to the company, such as sales, distributor, partner store end license agreements;
 • Ensure that legal considerations, including mitigation of legal risks identified, are taken into account in operations, planning activities, contracting, new business/project development, including relations with relevant third parties;
 • Act as lead lawyer for substantial and complex Acquisition & Divestment and New Business Development projects;
 • Monitor relevant legal developments and communicate these to the business and functional Directorates;
 • Provide strategic advice to the business, including in relation to commercial and political matters, and act as a sounding board for key decisions and policy matters;
 • Work with commercial colleagues to develop the legal and commercial structure of the existing business activities and any new business opportunities that arise;
 • Negotiating and drafting all sorts of commercial contracts (tender contracts, engineering contracts, joint venture contracts, and share purchase agreements, etc.) and being responsible for the management of the legal side of those contracts;
 • Collaborate with senior stakeholders across multiple business and organizational lines
 • Maximize benefits and minimize risks that could represent any kind of loss to shareholders, while delivering the business objectives;
 • Propose strategies and provide legal support that enable safe, efficient and agile decisions in order to secure competitive advantages;
 • Commitment to the importance of integrity and compliance

The profile

In short: a balanced personality with a law degree and 7-10 years’ experience at a reputable company and/or law firm. The ability to understand business objectives, identify important issues, and manage negotiations to achieve the business goals: no ‘showstopper’.

Further:

 • Ability to analyze new laws and regulations for potential impacts on business goals and objectives;
 • The experience and attitude to work under tight deadlines and use independent judgment to conclude agreements within the company’s risk profile;
 • Proven experience managing multiple projects and conflicting demands;
 • Independent thinker and a strong sense of ownerhip;
 • Strong intrinsic motivation to develop oneself and to learn Bollegraaf’s businesses;
 • You have experience in aforementioned areas, preferably as a lawyer or in-house counsel in an international environment.
 • Fluent in English, fluency in an additional language (e.g. German, French) is preferred.

The offer

A challenging international role with direct involvement with the firm as the “go to” lawyer and advisor for legal matters.

An excellent package of employment conditions, including a gross annual salary of approximately 100- 120K, a pension scheme, an interesting bonus scheme and plenty of room for further professional development.

About Bollegraaf Group

The Bollegraaf Group is a world-leading expert in waste sorting and recycling. With more than 60 years of waste sorting experience, we have installed over 3500 recycling systems across Europe, America, Canada and Mexico and have built the largest MRFs (up to 70+ tons per hour) in the world. Bollegraaf’s world-class solutions for sorting and recycling household, commercial, construction & demolition and plastic waste, along with our innovative energy-from-waste technology, offers customers a larger recycling capacity, reduced labour and operational costs, a high-quality end product, and ultimately increased profits. The total service offered by Bollegraaf includes design, installation, training and unrivalled lifetime service and support.

The company is renowned for its innovative and reliable solutions and for the high quality of its products. Bollegraaf has proven itself as market leader in the industry. It invests in research into Robotica, and the development of advanced innovative technologies, which are essential to recycling and the circular economy. The primary objective for Bollegraaf is to provide first-class turnkey recycling solutions with the highest ROI (Return On Investment) for the customer.

The Bollegraaf Recycling Solutions Group was founded in the Netherlands in 1961 and comprises of the following companies: Bollegraaf Recycling Solutions B.V. and Lubo Sorting Systems B.V. The company also has several subsidiaries in Europe and has a stable international sales & aftersales organization. Bollegraaf operates in the USA and Canada with a different brand name, Van Dyk Recycling Solutions (VDRS), this joint venture is the exclusive distributor of Bollegraaf, Lubo and Tomra.

Interested?

T&P Legal supports the Bollegraaf Group in the recruitment and selection of the Senior Legal Counsel. If you are interested, we would like to receive your CV and motivation letter: w.gentenaar@tplegal.nl

You can of course also call Willem if you want more information: 06 – 12 97 68 93

Complete confidentiality of your response is of course guaranteed.

 


Corporate Legal Counsel – goed thuis binnen M&A

Wil jij werken bij één van de marktleiders op het gebied van testen, inspecteren en certificeren? Die snel groeit en bijdraagt aan een duurzame en veiligere wereld? Dan is Kiwa de organisatie voor jou!

Over de rol

Als Corporate Legal Counsel maak je deel uit van een klein juridisch team in een internationale en groeiende organisatie. Je taken zullen zeer divers zijn: het monitoren, begeleiden en ondersteunen van M&A trajecten, je stelt contracten op, je beoordeelt en onderhandelt, ontwikkelt en verbetert juridische richtlijnen en voert interne juridische audits uit. De aandachtsgebieden waarbinnen je gaat werken zijn:

 • Fusies en overnames;
 • Contracten;
 • Corporate Governance;
 • Aan compliance gerelateerde onderwerpen zoals anti-omkoping en anticorruptie, naleving van concurrentie, handelssancties, DD van derden;
 • Juridisch risicobeheer en interne controle.

Heb jij wat er nodig is?

Je bent een professional en hebt de kernwaarden van Kiwa (vertrouwen, kwaliteit, vooruitgang) in je DNA. Je hebt een positieve instelling en gaat uitdagingen niet uit de weg. Je houdt ervan om afwisselende taken op te pakken, je bent zelfsturend en ondernemend. Je hebt een flexibele en resultaatgerichte aanpak.

Verder breng je de volgende achtergrond en vaardigheden mee:

 • WO aangevuld met 3 tot 8 jaar ervaring in een internationale omgeving (advocatenkantoor of internationaal bedrijf);
 • Ervaring met fusies en overnames is een must;
 • Uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden, met het vermogen om te communiceren met collega’s op verschillende niveaus en met verschillende culturele achtergronden;
 • Vloeiend in het Engels (spreken en schrijven), goede kennis van het Nederlands en bij voorkeur één extra taal;
 • Beschikbaarheid van minimaal 32 uur per week;
 • Je bent bereid en in staat om (af en toe) internationaal te reizen.

Wat kun je als tegenprestatie verwachten?

Als Corporate Legal Counsel bij Kiwa heb je een uitdagende functie in een technisch georiënteerde, ambitieuze, groeiende internationale organisatie. Bij Kiwa hechten we veel waarde aan uw professionele ontwikkeling en persoonlijk welzijn. Je krijgt volop mogelijkheden om werk en privé in balans te brengen door je kantooruren flexibel en desgewenst deels op afstand in te plannen.

Als het gaat om onze voorwaarden, bieden we je een salaris op maat van je vakbekwaamheid en ervaring, 37 vakantiedagen op jaarbasis, 8% vakantietoeslag, een pensioenregeling en een variabele bonus.


Legal Counsel – sparring partner Managing Director

In deze nieuwe en veelzijdige rol werk je als Legal Counsel mee aan het versnellen van de energietransitie en ben je sparring partner van de Managing Director binnen een internationale, dynamische en inspirerende werkomgeving.

Je werkomgeving

PVO International is op zoek naar een Legal Counsel die gevraagd én ongevraagd het MT en de directie adviseert en energie krijgt van het schakelen tussen uiteenlopende juridische onderwerpen. PVO is een snelgroeiende scale-up organisatie en dit betekent dat ook de juridische kant zich snel ontwikkelt. In deze rol ben je het directe aanspreekpunt voor jouw stakeholders en ben je betrokken bij (internationale) juridische, compliance en governance vraagstukken over de gehele breedte van de onderneming. Daarin wordt van jou verwacht dat je snel kunt schakelen en handelen en nieuwe ontwikkeling op de voet volgt. In deze rol rapporteer je aan en ben je sparring partner van de Managing Director.

De functie

 • Je adviseert en ondersteunt het management en de directie met juridische vraagstukken waaronder het invoeren en handhaven van Corporate Governance;
 • Je bent het directe aanspreekpunt voor je interne en externe stakeholders rondom juridische vraagstukken (o.a. directie, advocaten, accountmanagers);
 • Je beoordeelt, toetst en stelt juridische en commerciële contracten op;
 • In kaart brengen van de juridische-, toezicht- en ethische compliance risico’s van de organisatie;
 • Adviseren over aanpassingen aan de interne bedrijfsvoering;
 • Vergroten van de juridische en compliance-awareness door middel van communicatie en/of training;
 • Je bent ervoor verantwoordelijk dat de onderneming voldoet aan alle (Europese) Wetgeving en Reguleringen (bv. Recycling wetgeving, Documents of Conformity);
 • Je volgt de juridische ontwikkelingen en jurisprudentie op de voet en onderzoekt de toepassing van (nieuwe) wetgeving op het beleid en de bedrijfsprocessen van PVO.

Jouw pofiel:

 • WO-opleiding aangevuld met > 5 jaar ervaring in een functie als bedrijfsjurist of advocaat;
 • Je hebt goede kennis van het internationaal privaatrecht, contractenrecht en ondernemingsrecht;
 • Je bent analytisch, assertief en proactief;
 • Je kunt zaken goed structureren en organiseren en taken en verantwoordelijkheden in de organisatie op de juiste wijze inbedden;
 • Je bent in staat situaties te beoordelen en gerichte, juridisch correcte oplossingen aan te dragen;
 • Toegankelijk, makkelijk benaderbaar, ondernemend;
 • Je bent graag op kantoor.

Het aanbod:

 • Een professionele omgeving met energieke collega’s;
 • De kans om je verder te ontwikkelen in een internationaal groeiend bedrijf;
 • Een prima salaris in combinatie met een functie voor 24-32 uur per week;
 • Laptop en telefoon van de zaak;
 • Een pensioenregeling en 25 vakantiedagen op jaarbasis;
 • Alle ruimte voor inhoudelijk en persoonlijke ontwikkeling.

Over PVO International:

PVO International is een ambitieuze Europese handels- en distributie partner dat hoogwaardige zonnepanelen, omvormers, batterijen en montagematerialen levert aan grote Engineering, Procurement en Construction (EPC) bedrijven en solar ontwikkelaars. Met ons ambitieuze team werken we vol passie aan uitdagende doelstellingen.

Momenteel is PVO International al in 15 landen actief, én dit is nog maar het begin. Door het delen van de kennis en het inzetten van de professionaliteit, ondernemerschap en persoonlijke touch dragen zij als organisatie bij aan een verlaging van de CO2 uitstoot om een betere wereld te realiseren voor de volgende generaties. Ga jij deze uitdaging met hen aan?

Geïnteresseerd?

T&P Legal ondersteunt PVO bij de invulling van de positie van de Legal Counsel. Voor aanvullende informatie en inhoudelijke vragen kun je telefonisch of per e-mail contact opnemen met Willem Gentenaar, Partner T&P Legal:

Mobiel:               06 – 12 97 68 93
E-mail:                w.gentenaar@tplegal.nl

Volledig vertrouwelijkheid van je reactie is vanzelfsprekend gegarandeerd.