Advocaat-medewerker Corporate / M&A (3-6 jaar ervaring)

Ter versterking van de sectie ondernemingsrecht van Pot Jonker Advocaten in Haarlem zijn wij op zoek naar een Advocaat-medewerker Corporate / M&A.

Heb je een brede ondernemingsrechtelijke interesse? Vind jij het een uitdaging om jouw eigen praktijk op te gaan bouwen? Beschik je over de intrinsieke motivatie jezelf te willen blijven ontwikkelen? Dan is dit een mooie vervolgstap!

Je wordt binnen de sectie mede verantwoordelijk voor het transactionele en corporate werk. Daarbij werk je veelal zelfstandig maar ook samen met de andere advocaten bij de verdere uitbouw van de corporate praktijk. Het kantoor kent een informele en open sfeer; een ambitieuze werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en aandacht voor een goede werk-privé balans.

Jouw profiel

 • Advocaat-medewerker met 3-6 jaar ervaring;
 • Enige M&A ervaring bij een (middel)groot kantoor heeft de voorkeur, maar je bent absoluut geen one trick pony: een brede interesse in de ondernemingsrechtelijke praktijk is wenselijk;
 • Combinatie met interesse of ervaring binnen insolventierecht is een pré;
 • Goede beheersing van legal English;
 • Positieve persoonlijkheid, inhoudelijk sterk, kritisch;
 • Communicatief sterk, relatiebouwer, humor.
 • Gedreven en passie voor het vak.

Het aanbod

 • Alle ruimte voor inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling binnen een solide middelgroot kantoor met een uitstekende reputatie;
 • Werken in een ambitieuze omgeving met constante aandacht voor kwaliteit met betrokken collega’s;
 • Informele, stimulerende en collegiale werksfeer;
 • Onderscheidend pakket aan arbeidsvoorwaarden incl. een verantwoorde werk-privé balans (fulltime urennorm 1.200 uur), deels thuiswerken is en blijft mogelijk.

Over het kantoor

Pot Jonker Advocaten is een advocatenkantoor met ruim 25 gespecialiseerde advocaten, gevestigd in het centrum van Haarlem. Al sinds 1930 werkt het kantoor aan complexe en uitdagende zaken voor (beursgenoteerde) ondernemingen, instellingen en overheden. Met teams gespecialiseerd in Ondernemingsrecht & Insolventie, Overheid & Bestuur, Vastgoed & Aanbesteding, Arbeid & Medezeggenschapsrecht, IT, IE & Privacy en Litigation & ADR biedt het kantoor haar cliënten een brede juridische dienstverlening. Pot Jonker Advocaten onderscheidt zich door tegen concurrerende tarieven topkwaliteit juridische dienstverlening te bieden, op een praktische “hands on” manier. De advocaten zijn benaderbaar, kunnen snel schakelen en brengen problemen terug tot de kern. Pot Jonker Advocaten gelooft in partnerschap. Dat betekent dat de advocaten van het kantoor nauw betrokken zijn bij hun cliënten, proactief meedenken en investeren in duurzame relaties.

Pot Jonker Advocaten is één van de grote advocatenkantoren in de regio Haarlem en heeft de ambitie verder te groeien. Het kantoor is aangesloten bij Netlaw, een landelijk samenwerkingsverband van 25 geselecteerde advocatenkantoren. Tevens is Pot Jonker Advocaten met haar commerciële procespraktijk in de The Legal 500 opgenomen.

De sectie Ondernemingsrecht

Het ondernemingsrecht team van Pot Jonker Advocaten begeleidt cliënten bij fusies, overnames, management buy in’s / out’s, herstructureringen, investeringen en het opzetten van joint ventures en andere samenwerkingsverbanden. Het team adviseert cliënten daarnaast over alle aspecten van hun corporate governance structuur en treedt ook regelmatig op voor aandeelhouders, raden van bestuur en raden van commissarissen bij geschillen of strategische trajecten. Tot de cliënten behoren grote (beursgenoteerde) ondernemingen, familiebedrijven en het MKB. Het team heeft daarnaast een bijzondere focus op de semi-publieke sector (in het bijzonder zorg & onderwijs). Er wordt veel samengewerkt met de advocaten van het herstructurering- en insolventieteam.

Meer weten?

T&P Legal ondersteunt Pot Jonker Advocaten bij hun zoektocht naar een Aankomend Partner Ondernemingsrecht. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Willem Gentenaar, Headhunter / Partner: 06 12 97 68 93

Direct je interesse kenbaar maken kan natuurlijk ook: je kunt je motivatiebrief en CV mailen aan w.gentenaar@tplegal.nl

Vanzelfsprekend garanderen wij de vertrouwelijke behandeling van je reactie.

 


Senior Legal Counsel

Interessante positie voor een moderne Senior Legal Counsel die pro-actief te werk gaat en graag meedenkt en -beweegt met de business en haar klanten.

Context van de functie

BNP Paribas Personal Finance B.V. is op zoek naar een Senior Legal Counsel die toe is aan de volgende uitdaging in haar/zijn carrière. BNP Paribas Personal Finance B.V. behoort tot de BNP Paribas groep in Nederland en focust zich op het aanbieden van consumentenkrediet via diverse kanalen (o.a. intermediairs, autodealers, retail). Als jurist bij BNP Paribas Personal Finance B.V. ben je in een klein team verantwoordelijk voor de juridische zaken in de breedste zin. Dus van ondersteuning van de commerciële activiteiten, contractonderhandelingen met partners, klachtenbehandeling, het adviseren van het directie, tot contacten met de toezichthoudende overheden: je hebt een centrale functie binnen de organisatie. De onderneming is ontzettend in ontwikkeling en daarom zoeken we een jurist die aan deze groei wil bijdragen!

Over jou

 • Jij wilt als Senior Legal Counsel graag meedenken en -bewegen met de business en haar klanten.
 • Jij maakt graag onderdeel uit van een snel groeiende commerciële organisatie en je wilt aan deze groei bijdragen door onze legal afdeling verder te professionaliseren en uit te bouwen.
 • Je bent klant- en resultaatgericht, creatief, oplossingsgericht en beschikt over een goed analytisch vermogen en een flinke dosis enthousiasme;

Kortom, jij bent een moderne Senior Legal Counsel die pro-actief en energiek te werk gaat en daardoor mee kan gaan in de hoge ambities van BNP Paribas.

Wat verwachten we van je?

 • Ongeveer 5 tot 10 jaar relevante werkervaring als jurist en/of advocaat.
 • Ervaring met/kennis van de volgende rechtsgebieden:
  • Het financieel recht (Wft en Wwft);
  • Ondernemingsrecht (met name rondom corporate governance);
  • Contractenrecht;
  • Consumentenrecht.
 • Affiniteit met het omgaan met consumenten en klantgericht ingesteld.
 • Goed analytisch en juridisch denkvermogen.
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en de Engelse taal.
 • Kunnen/willen meedenken en meebewegen met de business en klanten.
 • Evenwichtig persoon, communicatief en een teamplayer

En een out of the box denkmentaliteit om over nieuwe producten en (digitale) distributiemethodes en hun juridische implicaties na te denken, waarbij een hoge mate van kunnen meedenken met de business wordt gevraagd.

Over je werkomgeving

BNP Paribas is één van de grootste banken wereldwijd met meer dan 200.000 medewerkers. In Nederland is BNP Paribas één van de grootste en meest toonaangevende buitenlandse financiële instellingen. BNP Paribas Personal Finance B.V. is een internationale, ambitieuze, en sterk groeiende organisatie met ca. 110 medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het beheer van een hypotheekportefeuille, en de opbouw van een consumptief kredietportefeuille en automotive financial services voor consumenten en dealers. Dit doen we op een verantwoorde wijze waarbij het klantbelang, integriteit, en transparantie voorop staan. Zo biedt BNP Paribas Personal Finance de voordelen van een klein bedrijf met daarachter de mogelijkheden van één van de grootste banken ter wereld.

Het aanbod

Om onze ambities te verwezenlijken vinden we het belangrijk om goed voor onze werknemers te zorgen. Dat doen we door middel van een inspirerende werkomgeving, een goed arbeidsvoorwaardenpakket met een goed salaris, 36 vakantiedagen, een prima pensioenregeling, thuiswerkvergoeding, tegemoetkomingen in de kinderopvang, zorgverzekering en ruime opleidingsmogelijkheden.

Geïnteresseerd?

T&P Legal ondersteunt BNP Paribas Personal Finance bij de werving en selectie van de Senior Legal Counsel. Is je interesse gewekt, dan ontvangen wij graag je CV en korte motivatiebrief: w.gentenaar@tplegal.nl

Je kunt Willem uiteraard ook bellen wanneer je meer informatie wilt: 06 – 12 97 68 93

Volledige vertrouwelijkheid van je reactie is vanzelfsprekend gegarandeerd.


Vacature Senior Medewerker / Aankomend Partner Arbeidsrecht

Ter versterking van de sectie arbeidsrecht van Pot Jonker Advocaten in Haarlem zijn wij op zoek naar een Senior Medewerker / Aankomend Partner Arbeidsrecht.

Ben jij een enthousiaste teamspeler? Vind jij het een uitdaging om jouw eigen praktijk uit te bouwen en heb jij partnerambities? Dan is dit een mooie vervolgstap!

Je werkt in een ambitieuze werkomgeving met een informele en open sfeer, waarin veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en aandacht voor een goede werk-privé balans.

De sectie Arbeidsrecht

Het team bestaat op dit moment uit twee medewerkers en twee partners, van wie één partner binnen enkele jaren met pensioen zal gaan. De advocaten adviseren en begeleiden P&O- en HRM-afdelingen van beursgenoteerde ondernemingen, grote en middelgrote ondernemingen en ondernemers in het MKB. In de non-profit sector adviseren zij zorginstellingen en kunst- en cultuurinstellingen. Er wordt veel samengewerkt en over zaken gespard. De kwaliteit van het werk is hoog.

Jouw profiel

 • Senior medewerker of junior partner met (in elk geval deels) een eigen praktijk;
 • Ruime praktijkervaring opgedaan bij een (middel)groot kantoor;
 • Ervaring met zaken op het grensvlak arbeidsrecht-ondernemingsrecht;
 • Stevige persoonlijkheid, inhoudelijk sterk, kritisch;
 • Commercieel sterk, relatiebouwer, weet cliënten aan zich te binden;
 • Beschikt over relativeringsvermogen: ‘not too serious’;
 • Gedreven en passie voor het vak.

Het aanbod

 • Alle ruimte je eigen praktijk op en uit te bouwen binnen een solide middelgroot kantoor met een uitstekende reputatie;
 • Werken in een ambitieuze omgeving met constante aandacht voor hoge kwaliteit en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Informele, stimulerende en collegiale werksfeer;
 • Een goede werk-privé balans (fulltime urennorm 1.200 uur, deels thuiswerken is mogelijk);
 • Het eventueel meenemen van medewerkers uit je huidige team is zeker bespreekbaar.

Over het kantoor: van oudsher sterk

Pot Jonker Advocaten is een advocatenkantoor met ruim 25 gespecialiseerde advocaten, gevestigd in het centrum van Haarlem. Al sinds 1930 werkt het kantoor aan complexe en uitdagende zaken voor (beursgenoteerde) ondernemingen, instellingen en overheden. Met teams gespecialiseerd in Ondernemingsrecht & Insolventie, Overheid & Bestuur, Vastgoed & Aanbesteding, Arbeid & Medezeggenschapsrecht, IT, IE & Privacy en Litigation & ADR biedt het kantoor haar cliënten een brede juridische dienstverlening. Pot Jonker Advocaten onderscheidt zich door tegen concurrerende tarieven topkwaliteit juridische dienstverlening te bieden, op een praktische “hands on” manier. De advocaten zijn benaderbaar, kunnen snel schakelen en brengen problemen terug tot de kern. Pot Jonker Advocaten gelooft in partnerschap. Dat betekent dat de advocaten van het kantoor nauw betrokken zijn bij hun cliënten, proactief meedenken en investeren in duurzame relaties.

Pot Jonker Advocaten is één van de grote advocatenkantoren in de regio Haarlem en heeft de ambitie verder te groeien. Het kantoor is aangesloten bij Netlaw, een landelijk samenwerkingsverband van 25 geselecteerde advocatenkantoren. Tevens is Pot Jonker Advocaten met haar commerciële procespraktijk in de The Legal 500 opgenomen.

Meer weten?

T&P Legal ondersteunt Pot Jonker Advocaten bij hun zoektocht naar een Senior Medewerker / Aankomend Partner Arbeidsrecht. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Willem Gentenaar, Headhunter / Partner: 06 12 97 68 93

Direct je interesse kenbaar maken kan natuurlijk ook: je kunt je motivatiebrief en CV mailen aan w.gentenaar@tplegal.nl

Vanzelfsprekend garanderen wij de vertrouwelijke behandeling van je reactie.


Kandidaat-notaris Ondernemingsrecht

Ter uitbreiding zoeken wij voor het team Ondernemingsrecht van TeekensKarstens Advocaten Notarissen een Kandidaat-notaris Ondernemingsrecht met de gezonde ambitie zichzelf continu te willen ontwikkelen binnen het notariaat. Het aantal jaren ervaring is minder belangrijk en ook een meer senior (toegevoegd) notaris nodigen we ook graag uit voor een nadere persoonlijke kennismaking.

Over de functie

Je adviseert en begeleidt regionale en nationale cliënten bij uiteenlopende ondernemingsrechtelijke vraagstukken zoals herstructureringen, governance, fusies en splitsingen. Je werkt voor het bedrijfsleven, voor (semi)overheden en externe adviseurs.

Je bent oplossingsgericht en je staat je ‘mannetje’ bij zakelijke issues. Complexe vraagstukken benader je vanuit het perspectief van de cliënt. Naast het geven van advies heb je proactief contact met je klanten en zie je het realiseren van commerciële doelstellingen als een uitdaging.

Het profiel

 • 3-8 jaar ervaring als kandidaat-notaris;
 • Goede kennis van het Ondernemingsrecht in het algemeen, kennis van zorg- en onderwijspraktijk is een pré;
 • Pro-actieve en pragmatische instelling;
 • Makkelijk bereikbaar en toegankelijk voor cliënten;
 • Gedreven en sterke intrinsieke motivatie jezelf te ontwikkelen;
 • Relativeringsvermogen en humor.

Over het kantoor en het team

TeekensKarstens (Leiden) is met ruim 60 professionals marktleider in de regio Rijnland. De notarissen en advocaten werken in drie praktijkgroepen: Ondernemingsrecht, Vastgoed en Arbeidsrecht en richten zich op de sectoren Agri & Food, de Financiële sector, New Technology, de Publieke sector, Retail & Horeca en Vastgoed & Projecten.

TK is een kantoor waar ongecompliceerd en ambitieus wordt gewerkt in hechte teams met veel ruimte voor zelfstandigheid en eigen initiatief, waar een ieder kan bouwen aan zijn/haar expertise en praktijk in de no-nonsense cultuur van TK. Dit leidt tot heldere advisering aan de cliënt over wat te doen (en wat niet) in complexe aangelegenheden.

Het team Ondernemingsrecht bestaat uit 8 professionals. Samen zitten ze dicht op de ontwikkelingen inde markt en benaderen cliënten actief en preventief. De praktijk is te omschrijven als dynamisch en down to earth. Er heerst een prettige, servicegerichte en hands-on mentaliteit. Alle ruimte voor je persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling.

Het aanbod

Werken bij TK betekent:

 • kiezen voor uitdagend werk (dus veel complexe zaken);
 • een verantwoorde werk-privé balans (hard werken maar met plezier);
 • betrokken collega’s en ruimte voor eigen initiatief (wordt dus gewaardeerd en gestimuleerd);
 • en vanzelfsprekend biedt TK prima arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd?

T&P Legal ondersteunt TK bij de werving en selectie van de Kandidaat-notaris Ondernemingsrecht. Is je interesse gewekt, dan ontvangen wij graag je CV en bondige motivatiebrief: w.gentenaar@tplegal.nl

Je kunt Willem uiteraard ook bellen wanneer je meer informatie wilt: 06 – 12 97 68 93

Volledige vertrouwelijkheid van je reactie is vanzelfsprekend gegarandeerd.


Jurist Aanbestedingen

Wil jij als jurist werken met unieke en complexe aanbestedingstrajecten voor maatschappelijk relevante projecten? En werk je graag in een brede functie waarin je ook kan bijdragen aan de verdere professionalisering van onze afdeling? Het Waterschap Hollandse Delta is op zoek naar een doortastende Jurist Aanbestedingen.

De functie

Als Jurist Aanbestedingen is het je belangrijkste verantwoordelijkheid om de (Europese) aanbestedingstrajecten vanuit juridisch opzicht in goede banen te leiden. Hierin werk je nauw samen met de afdeling Inkoop of andere afdelingen. Het waterschap is namelijk continue bezig met projecten in het kader van beheer, onderhoud of aanleg van onder andere dijken, zuiveringsinstallaties, sluizen en bruggen in een groot en gevarieerd werkgebied. Dit zijn uiteenlopende en unieke projecten die veel maatwerk vergen.

Naast je werkzaamheden rondom de aanbestedingen, hou je je ook bezig met andere privaatrechtelijke en bestuursrechtelijke vraagstukken en draag je bij aan de professionalisering van onze juridische vakgroep. Zo zijn wij met onze zes collega’s o.a.:

 • Bezig met de implementatie van nieuwe wet- en regelgeving binnen het waterschap;
 • voeren we bezwaar- en beroepsprocedures;
 • bemiddelen we bij (juridische) conflicten van bijvoorbeeld agrariërs, behandelen we ingekomen klachten;
 • adviseren wij bij het aangaan van overeenkomsten voor samenwerkingen met gemeenten of adviseren wede directie rondom bestuurlijke kwesties;
 • het continu ‘doorontwikkelen’ van de advies- en dienstverlening.

Kortom, geboden wordt een afwisselende en uitdagende functie waarin je vanuit je eigen expertise bij kan dragen aan de toekomst van de organisatie en het werkgebied.

Jouw profiel

Je zet je er graag samen met je collega’s voor in om het beste resultaat te behalen voor de bewoners, bedrijven en organisatie. Hiervoor ben je positief ingesteld maar tegelijkertijd ook kritisch op de kwaliteit. Door proactief te denken en te handelen neem je anderen mee en zorg je voor verbinding.

Je beschikt verder over:

 • Een afgeronde WO met actuele kennis van het aanbestedingsrecht;
 • Aantoonbare ervaring in een vergelijkbate functie en met Europees aanbesteden en inkopen, zowel voor levering, diensten en werken;
 • Kennis van wet- en regelgeving, jurisprudentie en procedures die relevant zijn voor het waterschap.

Het aanbod

Je komt te werken in een dynamische omgeving die volop in ontwikkeling is; een ontwikkeling waar jezelf een belangrijke bijdrage aan zal gaan leveren. We vinden een prettige werksfeer en een goede werk-privé balans belangrijk. Het pakket aan arbeidsvoorwaarden omvat o.a.:

 • Een bruto maandsalaris tussen € 3.685,00 – € 5.145,00 o.b.v. een 36 urige werkweek, uiteraard afhankelijk van de kennis, ervaring èn potentie die jij meeneemt;
 • Een persoonlijk basis budget van € 6.000,00 t.b.v. je persoonlijke ontwikkeling;
 • Een individueel keuze budget ter waarde van 20% van je bruto-jaarsalaris (incl. vakantiegeld en eindejaaruitkering), in te zetten voor verlof, extra salaris of extra opleidingen;
 • Uitstekende pensioenregeling.

Over het waterschap

Werken bij Waterschap Hollandse Delta betekent dat je samen met je collega’s onze maatschappelijke opgave realiseert. En wat is de opgave dan? Waterschap Hollandse Delta zorgt voor veilige dijken en voldoende (schoon) water. Met 800 kilometer dijken en duinen beschermen wij bijna een miljoen inwoners en bedrijven van Rotterdam (Zuid) tot Dordrecht en de Zuid-Hollandse eilanden tegen hoog water. Ook in tijden van droogte zorgen wij voor voldoende water om te leven, werken en recreëren. Wij onderhouden 1.600 kilometer wegen en fietspaden. Met 20 zuiveringsinstallaties maken wij al het rioolwater schoon. Zo stroomt het water fris en schoon weer in sloten en rivieren

Enthousiast?

T&P Legal ondersteunt het waterschap Hollandse Delta bij hun zoektocht naar een Jurist Aanbestedingen.
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Willem Gentenaar, Headhunter / Partner: 06 12 97 68 93

Je sollicitatie voorzien van een motivatiebrief en CV kun je mailen aan w.gentenaar@tplegal.nl

 


Corporate Legal Counsel Europe and MEA

The Corporate Legal Counsel Europe and MEA will be responsible for supporting the operations and functions of Rheem operations in the Netherlands, the UK, Dubai and the rest of the European and MEA regions.

This includes drafting, reviewing and negotiating contracts, ensuring compliance with applicable laws and internal Rheem policies, existing regulatory frameworks and directing outside legal counsel. You can look forward to a varied role with visibility to management and to the enterprise office and with direct involvement in the business as the “go to” lawyer and advisor for European and MEA legal matters.

Essential duties and responsibilities

Managing and addressing all of the legal needs of Rheem in Europe and MEA.

This includes:

 • Supporting the sales team in the negotiation and drafting of contracts;
 • Drafting and negotiating various materials, services and equipment agreements;
 • Directing patent and trademark matters;
 • Negotiating lease agreements, as needed;
 • Advising on data privacy and compliance matters;
 • Advising management on Works council regulation (WOR);
 • Keeping aware of changes in applicable laws and regulations including product regulations and standards and working with Rheem management to respond to such changes;
 • Training the Rheem staff regarding compliance with applicable laws and company policies; working with the Global Law Department to adapt company policies; and leading compliance investigations;
 • Managing litigation and disputes, attending to regulatory matters (e.g., environmental, health and safety, product standards and certifications), labor law advice to the HR function, assistance with the Rheem insurance programs;
 • Preparing the necessary corporate documents, minutes, resolutions for Rheem entities according to local law; and
 • Legal support in M&A related activities.

In addition, you have the necessary international contacts:

 • Working with Rheem management and the Global Law Department to respond to government inquiries, investigations and actions;
 • Working directly with other members of the Global Law Department and outside counsel as appropriate;
 • Supporting Global Law Department initiatives and projects;
 • Provide other legal assistance as required to Rheem’s sourcing activities and other operations in Europe and MEA

The profile

In short: a balanced personality with a law degree and 5-10 years’ experience at a reputable company and/or law firm. The ability to understand business objectives, identify important issues, and manage negotiations to achieve the business goals: no ‘showstopper’.

And further:

 • Strong intrinsic motivation to develop oneself and to learn Rheem’s businesses;
 • Able to negotiate and draft agreements in English and to communicate with the overseas offices in English;
 • Commitment to the importance of integrity and compliance;
 • An expert grasp of contracting concepts and strong analytical skills;
 • Excellent drafting skills and the ability to communicate concisely and effectively both orally and in writing;
 • Experience working with business team members to negotiate and draft contracts of significant importance to the company, such as sales, distributor, consulting and procurement agreements.
 • Ability to analyze new laws and regulations for potential impacts on business goals and objectives.
 • The experience and attitude to work under tight deadlines and use independent judgment to conclude agreements within the company’s risk profile.
 • Independent thinker and a strong sense of ownerhip;
 • Ability to travel regularly to Rheem regional locations in, among others, UK, Dubai, HQ Atlanta USA (about 8-10 trips per year).

The Offer

A versatile and challenging international role with direct involvement with the firm as the “go to” lawyer and advisor for European and MEA legal matters.

An excellent package of employment conditions, including a gross annual salary of approximately 100K, a pension scheme, an interesting bonus scheme and plenty of room for further professional development.

About Rheem

Rheem is a global multinational, privately owned and financial very stable. Rheem is the only North American company to provide heating, cooling, water heating and heating for swimming pools and spas, as well as heating and cooling products for commercial applications. In the Netherlands, they operate under the top brand Intergas, known for its high-quality high-efficiency boilers.

Rheem is looking for a Corporate Legal Counsel Europe and MEA that will be located at Intergas’ offices in the Netherlands. Remote work will be available for up to 2 days per week.

Interested?

I look forward to your CV and motivation letter: w.gentenaar@tplegal.nl

Do you have any questions upfront?

If you would like more information, you can contact Willem Gentenaar, Partner T&P Legal on telephone number 06 – 12 97 68 93.

 


Ervaren Advocaat Vastgoed (5-10 jaar)

Ter uitbreiding en versterking van Pot Jonker Advocaten in Haarlem komen wij graag in gesprek met een ervaren Advocaat Vastgoed.

Een mooie vervolgstap voor een advocaat die zijn sporen binnen het vastgoed inmiddels verdiend heeft; een sterke persoonlijkheid, met een gezonde drive en relativeringsvermogen.

Je komt te werken in een ambitieuze werkomgeving met een informele en open sfeer, waarin veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en aandacht voor een goede werk-privé balans.

De sectie Vastgoed en Infrastructuur

De advocaten van de sectie Vastgoed en Infrastructuur adviseren en begeleiden een breed scala aan cliënten in een even breed scala aan zaken. Zij adviseren over omvangrijke commerciële projectontwikkelingen, gemeentelijke erfpachtuitgiftes en infraprojecten, maar ze voeren ook procedures over koop, huur, bouw en pacht voor zowel overheden, beleggers en retailers als voor corporaties, (zorg-)instellingen en particulieren. Deze brede praktijk maakt het werk leuk en het houdt de advocaten in alle opzichten bij de les. Zij kiezen daarom bewust voor deze veelzijdigheid.

Jouw profiel

 • Ervaren Advocaat Vastgoed of Senior medewerker met liefst deels een eigen praktijk;
 • Ruime proceservaring en kundig in het schrijven van OG-contracten;
 • Goed ontwikkeld gevoel voor verhoudingen, in staat grote èn kleine cliënten te binden;
 • Geen gecompliceerde, met jargon gevulde adviezen, maar heldere taal waar cliënten direct iets mee kunnen;
 • Sterke motivatie zichzelf (en de sectie) te blijven ontwikkelen;
 • Beschikt over humor en relativeringsvermogen.

Het aanbod

 • Alle ruimte je eigen praktijk op en uit te bouwen binnen een solide middelgroot kantoor met een uitstekende reputatie;
 • Werken in een ambitieuze omgeving met constante aandacht voor kwaliteit en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Informele, stimulerende en collegiale werksfeer;
 • Een goede werk-privé balans (fulltime urennorm 1.200 uur, deels thuiswerken is mogelijk).

Over het kantoor: van oudsher sterk

Pot Jonker Advocaten is een advocatenkantoor met ruim 25 gespecialiseerde advocaten, gevestigd in het centrum van Haarlem. Al sinds 1930 werkt het kantoor aan complexe en uitdagende zaken voor (beursgenoteerde) ondernemingen, instellingen en overheden. Met teams gespecialiseerd in Ondernemingsrecht & Insolventie, Overheid & Bestuur, Vastgoed & Aanbesteding, Arbeid & Medezeggenschapsrecht, IT, IE & Privacy en Litigation & ADR biedt het kantoor haar cliënten een brede juridische dienstverlening. Pot Jonker Advocaten onderscheidt zich door tegen concurrerende tarieven topkwaliteit juridische dienstverlening te bieden, op een praktische “hands on” manier. De advocaten zijn benaderbaar, kunnen snel schakelen en brengen problemen terug tot de kern. Pot Jonker Advocaten gelooft in partnerschap. Dat betekent dat de advocaten van het kantoor nauw betrokken zijn bij hun cliënten, proactief meedenken en investeren in duurzame relaties.

Pot Jonker Advocaten is één van de grote advocatenkantoren in de regio Haarlem en heeft de ambitie verder te groeien. Het kantoor is aangesloten bij Netlaw, een landelijk samenwerkingsverband van 25 geselecteerde advocatenkantoren. Tevens is Pot Jonker Advocaten met haar commerciële procespraktijk in de The Legal 500 opgenomen.

Meer weten?

T&P Legal ondersteunt Pot Jonker Advocaten bij hun zoektocht naar een Ervaren Advocaat Vastgoed. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Willem Gentenaar, Headhunter / Partner: 06 12 97 68 93

Direct je interesse kenbaar maken kan natuurlijk ook: je kunt je motivatiebrief en CV mailen aan w.gentenaar@tplegal.nl

Vanzelfsprekend garanderen wij de vertrouwelijke behandeling van je reactie.

 


Senior Jurist Pensioenen & Levensverzekeringen

Een zelfstandige en veelzijdige rol voor een Senior Jurist met ruime en brede ervaring op het gebied van pensioenen en/of levensverzekeringen.

De functie

 • Als ervaren jurist en bemiddelaar ben je altijd op zoek naar de kern van een geschil: communicatief vaardig, pragmatisch en oplossingsgericht.
 • Je focus ligt op het oplossen van problemen tussen consumenten en/of MKB ondernemers en hun bank, tussenpersoon of een andere financiële dienstverlener.
 • Je krijgt de kans je positie met veel eigen verantwoordelijkheid in te richten en hebt vanaf het eerste moment rechtstreeks contact met partijen.
 • Je werkt nauw samen met de naaste juristen uit het team en heb je overleg met de leden van de Geschillencommissie.

Jouw profiel

 • Een afgeronde universitaire opleiding Nederlands Recht;
 • Minimaal 10 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur opgedaan in de advocatuur, de rechterlijke macht, het onderwijs of bij een financiële dienstverlener;
 • Je bent een oplossingsgerichte jurist met een open mindset;
 • Je bent communicatief vaardig, analytisch, komt snel tot de kern en hebt een uitstekend inlevingsvermogen;
 • Je bent overtuigend en weet verwachtingen te managen;
 • Gedegen ervaring met pensioenen en levensverzekeringen;
 • Proceservaring is een pré.

Het aanbod

Als jurist van Kifid word je onderdeel van een team waarin samenwerken centraal staat. Je krijgt de kans om samen met je collega’s bij te dragen aan het bieden van laagdrempelige, deskundige en passende oplossingen. Je komt te werken binnen een organisatie vol proactieve, ambitieuze professionals en krijgt de kans om met nieuwe ideeën te komen.

De arbeidsvoorwaarden bestaan o.a. uit:

 • een jaarcontract met uitzicht op een vast contract bij goed functioneren;
 • een marktconform salaris (€ 3.571,00 – € 6.080,00);
 • een eindejaarsuitkering in de vorm van een vaste 13de maand;
 • uitgebreide opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden (bijv. binnen mediation).

Over het Kifid

Kifid, het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening, is het laagdrempelige en deskundige financiële klachteninstituut waar consumenten en klein zakelijke ondernemers terecht kunnen met hun klachten over financiële producten of diensten. Kifid is door de Minister van Financiën erkend als bemiddelingsorgaan en bindend adviescollege (www.kifid.nl)

In totaal zijn er ca. 75 mensen werkzaam bij Kifid, waarvan ca. 45 juristen (in de functie van Secretaris). Met elkaar zorgen zij ervoor dat jaarlijks ongeveer 3.000 klachten inhoudelijk kunnen worden behandeld. Daarbij wordt de helft opgelost door middel van bemiddeling of schikking. Je komt te werken in een modern pand, gevestigd op het Centraal Station van Den Haag, vanuit waar je een prachtig uitzicht hebt.

Interesse gewekt?

T&P Legal ondersteunt het Kifid bij hun zoektocht naar een Senior Jurist Pensioenen & Levensverzekeringen. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Willem Gentenaar, Headhunter / Partner: 06 12 97 68 93

Je sollicitatie voorzien van een motivatiebrief en cv kun je mailen aan w.gentenaar@tplegal.nl


Advocaat IT & IE

Interessante vervolgstap voor een gevorderd Advocaat IT & IE. Betreft een zelfstandige positie met alle ruimte voor een eigen inbreng, gecombineerd met inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling.

De context:

Binnen het team Onderneming is behoefte ontstaan aan een gevorderd advocaat IT & IE. Jouw focus zal gaan liggen op het adviseren en procederen over uiteenlopende onderwerpen binnen het intellectueel eigendom en IT-recht, zoals overeenkomsten en geschillen op het gebied van ERP, hosting, licenties, cloud, AVG en privacy. Daarnaast ben je betrokken bij zaken over merken – en auteursrecht.

Jouw profiel:

 • je bent deskundig, creatief, oplossingsgericht, teamplayer en sociaal vaardig;
 • een scherpe jurist met relativeringsvermogen en gevoel voor humor;
 • je durft stelling te nemen en klanten van duidelijk en praktisch advies te voorzien;
 • je staat open voor een overstap naar een ambitieus en ondernemend informeel advocatenkantoor in de groeiregio Amersfoort Eemland.

Het aanbod:

 • een dynamisch advocatenkantoor van circa 25 collega’s van diverse leeftijden, gevestigd in een prachtig nieuw kantoor op het station van Amersfoort Centraal;
 • met een sedert haar oprichting in 1981 diepgeworteld netwerk in Amersfoort en de omliggende regio, waar wij jou zullen introduceren;
 • met (grote) cliënten, regionaal, nationaal en – door ons actieve lidmaatschap van het Eurojuris en Alliuris netwerk – ook buitenlandse cliënten;
 • een plezierige en informele werkomgeving waar hard wordt gewerkt, maar ook voldoende ruimte is voor ontspanning;
 • met een heldere visie op de advocatuur anno 2021 en een doelgerichte missie om ons kantoor in de regio de komende jaren substantieel verder uit te bouwen;
 • goede arbeidsvoorwaarden met zicht op doorgroei naar een partnerpositie.

Over het kantoor

Bij Marree + Dijxhoorn werken vanuit Amersfoort circa 25 collega’s, die zich dagelijks inzetten voor ondernemers en hun ondernemingen. Dat doen zij met een duidelijke visie, commitment en passie. De cliënten bestaan uit (grote) commerciële partijen en non-profit-instellingen, gevestigd in binnen- en buitenland.

Is je interesse gewekt?

T&P Legal ondersteunt ons bij onze zoektocht. Voor aanvullende informatie en inhoudelijke vragen over de positie en het perspectief kun je telefonisch of per e-mail contact opnemen met Willem Gentenaar, Partner T&P Legal:

Mobiel:                06 – 12 97 68 93
E-mail:                w.gentenaar@tplegal.nl

Volledig vertrouwelijkheid van je reactie is vanzelfsprekend gegarandeerd.


Interim Advocaat Bouwrecht

Wij hebben wij een leuke opdracht bij een consumentenorganisatie. Als Interim Advocaat Bouwrecht adviseer je leden over uiteenlopende kwesties die te maken hebben met de eigen woning en sta je hen bij in geschillen. Kwaliteit, service en strijdbaarheid zijn hierbij de sleutelwoorden.

Profiel: pragmatisch, inlevingsvermogen, deskundig, klantgericht.

Duur van de opdracht initieel 3 maanden met kans op verlenging, 24-40 uur, regio Utrecht. Start asap.

Interesse? Ik ontvang graag je CV en een tariefindicatie: w.gentenaar@tplegal.nl