Vacature jurist

Wil je een vacature door ons laten invullen? Neem vrijblijvend contact op. We horen graag meer over de specifieke wensen en denken met je mee.

Bel ons op: 033 – 467 1001

Zoek een vacature

Vind
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

Jij hebt je sporen als jurist inmiddels wel verdiend. Je bent toe aan een nieuwe uitdaging en zoekt daarom op ‘vacature jurist’. Je komt op de website van T&P Legal en precies dát is het moment waarop je kan stoppen met zoeken. Samen met toonaangevende opdrachtgevers zorgen wij er namelijk voor dat jij een volgende stap in je carrière kan zetten. Met vacatures van kandidaat-notaris tot aan senior professional support lawyer, zit er altijd wel een vacature bij die aansluit bij jouw wensen en/of ervaringsniveau.

Bekijk al onze legal vacatures en solliciteer direct

Past het ervaringsniveau niet helemaal bij jou of staat je droomvacature er nog niet tussen? Neem dan direct contact op met ons. Samen kijken we naar jouw kwaliteiten om de perfecte match te vinden!

Op zoek naar vacature als interim jurist?

Naast onze legal vacatures bieden wij ook op regelmatige basis een interim vacature jurist aan. Jij kan toegevoegd worden aan ons portfolio van ervaren juristen. Voordat je hieraan wordt toegevoegd, is het zaak dat we elkaar leren kennen en dat er een wederzijdse klik ontstaat. Is dat het geval, dan gaan we graag op de lange termijn een samenwerking aan.

Zodra een van onze opdrachtgevers behoefte heeft aan een interimmer, bekijken we welke jurist uit ons portfolio het beste past bij de opdracht. Sluit jouw profiel hierop naadloos aan en heb jij interesse in de opdracht, dan word je binnen twee werkdagen voorgesteld bij de opdrachtgever. Ben jij degene voor wie de opdrachtgever kiest? Dan kan je in dezelfde of de daarop volgende week starten. Korte lijnen en snelle communicatie: dat is waar wij voor staan. Net zoals wij verwachten dat jij zo handelt naar de opdrachtgever toe.

Onze opdrachtgevers waarvoor wij vacatures vervullen

Van vast dienstverband tot interim-opdracht: onze vacatures en opdrachtgevers lopen uiteen. Zij spelen mee in de top van hun eigen markt. ICS, Canon en TU Eindhoven: een greep uit de toonaangevende opdrachtgevers waarvoor wij juridische vacatures hebben vervuld. Ben jij onderzoekend, van nature nieuwsgierig en heb jij het aanpassingsvermogen van een kameleon? Dan hopen we dat jij een van onze jurist vacatures gaat vervullen!

Ik wil een van jullie legal vacatures vervullen

Waarom kiezen voor T&P Legal bij jouw volgende stap in je carrière?

Alleen met de top werken. Toonaangevende opdrachtgevers en korte communicatielijnen. Daar staan we voor. Door ons uitgebreide netwerk gaan we op zoek naar de perfecte match voor zowel kandidaat als opdrachtgevers. Wij geloven in kwalitatieve connecties in plaats van snelle plaatsingen die niet volledig aansluiten. Gaan we met elkaar in zee? Dan mag je vanuit onze kant rekenen op een langdurige relatie. En ben je uiteindelijk niet degene die wij zoeken? Dan vertellen we je dat zo snel mogelijk, zodat jij een andere invulling aan de richting van je carrière kan geven.

Solliciteer direct op een vacature jurist

Waarom kiezen voor T&P Legal als bemiddelaar voor jouw volgende stap?

Toonaangevende opdrachtgevers en korte communicatielijnen, dat is waar we voor staan.  Door de jaren heen hebben we een uitgebreid en kwalitatief netwerk opgebouwd, waardoor we streven naar de perfecte match tussen opdrachtgever en kandidaat. Gaan we met elkaar in zee? Dan mag je vanuit onze kant rekenen op een langdurige relatie. Ben je uiteindelijk niet degene die wij zoeken? Dan vertellen we je dat zo snel mogelijk, zodat jij snel weet waar je aan toe bent.

Heeft jouw organisatie juridische vacatures te vervullen?

Ben jij als organisatie op zoek naar een (bedrijfs)jurist, advocaat of legal counsel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Van vast dienstverband tot interimmer: wij zorgen ervoor dat de juiste kandidaat jouw openstaande vacature vervult. Ga je met ons in zee, dan ziet het proces er als volgt uit:

 • Neem allereerst contact met ons op waarin je kenbaar maakt dat je een legal vacature hebt die je graag vervuld ziet.
 • Nadat we een kennismaking hebben gehad en er is sprake van een wederzijdse klik, wordt de opdracht definitief gemaakt. Je informeert ons over de inhoud van de werkzaamheden, de functie-eisen en uiteraard (bedrijfs)cultuur.
 • Aangevuld met specifieke wensen qua gewenste persoonlijke eigenschappen en vaardigheden.
 • Dit profiel matchen wij met ons netwerk i.c. database en selecteren wij kandidaten die hierop aansluiten.
 • Na een zorgvuldige selectie spreken wij een aantal potentiële kandidaten telefonisch en bij gebleken geschiktheid nodigen wij de best passende kandidaten uit voor een persoonlijk onderhoud.
 • Alvorens te komen tot een definitieve selectie controleren wij diploma’s, getuigschriften, etc.
 • Vervolgens stellen wij een selectie van 2-3 meest geschikte kandidaten aan je voor middels hun eigen CV, aangevuld met een korte persoonlijke profielschets door T&P Legal.
 • Gedurende de gespreksrondes bewaken wij de voortgang en onderhouden wij regelmatig contact met beide partijen.
 • Indien gewenst dan wel nodig ondersteunen wij de gesprekken m.b.t. de arbeidsvoorwaarden en trekken wij een aantal referenties na.

Vervul mijn juridische vacatures

Deel dit artikel

Bekijk vacatures

No items found
No items found

Veelgestelde vragen over Interim

Veelgestelde vragen over Werving & Selectie

 • Q:Wat zijn de kosten?
  A:

  Wij werken op een no cure, no pay basis. Ons honorarium in geval van een Werving & Selectie bemiddeling bedraagt normaliter standaard 25 % van het bruto-jaarsalaris van de bemiddelde kandidaat, vermeerderd met vakantiegeld, pensioenbijdragen en eventuele vaste onkostenvergoedingen en bonussen.

  Wanneer je ons het vertrouwen geeft en wij als bemiddelaar exclusief met je vacature aan de slag mogen gaan voor een periode van 3 maanden, kunnen we je een korting aanbieden en vragen wij concreet een honorarium van 20%.

  De fee wordt in rekening gebracht op de startdatum van de kandidaat. Het is mogelijk om de fee in termijnen te betalen.

 • Q:Hoe lang neemt de procedure in beslag?
  A:

  Gemiddeld neemt de procedure twee maanden in beslag.

 • Q:Werken jullie alleen maar op basis van exclusiviteit.
  A:

  Nee. Wanneer wij wel op basis van exclusiviteit kunnen werken, bieden wij een korting aan op onze gebruikelijke fee.

 • Q:Bieden jullie een garantie als de kandidaat binnen 3-6 maanden opstapt?
  A:

  Ja, wij bieden een garantie in dit soort gevallen.

 • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, png, txt, Max. file size: 10 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.