Vacature bedrijfsjurist

Wil je een vacature door ons laten invullen? Neem vrijblijvend contact op. We horen graag meer over de specifieke wensen en denken met je mee.

Mail ons: w.gentenaar@tplegal.nl

In een juridisch vraagstuk bijt jij je graag vast. Jij gaat verantwoordelijkheden niet uit de weg en weet snel te handelen in een complexe situatie. Inmiddels heb jij je sporen als (bedrijfs)jurist wel verdiend en wordt het tijd voor een volgende stap in je carrière. Die volgende stap kunnen wij je bieden: bij T&P Legal ben je namelijk aan het juiste adres. Solliciteer direct op een vacature bedrijfsjurist op onze website.

Bekijk al onze legal vacatures en solliciteer direct

Past het ervaringsniveau niet helemaal bij jou of staat je droombaan er nog niet tussen? Neem dan direct contact op met ons. Samen kijken we naar jouw kwaliteiten om de perfecte match te vinden!

Op zoek naar vacature als interim bedrijfsjurist?

Naast onze vacatures bieden wij ook op regelmatige basis interim bedrijfsjurist vacatures aan. Na een eventuele kennismaking en nadat er een wederzijdse klik is ontstaan, kan je toegevoegd worden aan ons portfolio. Informeer direct naar de mogelijkheden.

Zodra een van onze opdrachtgevers een vacature bedrijfsjurist (interim) heeft openstaan, bekijken we binnen ons portfolio wie hierop het beste aansluit. Sluit jouw profiel en heb jij interesse in de opdracht, dan word je binnen twee werkdagen voorgesteld bij de opdrachtgever, samen met maximaal een andere kandidaat. Kiest de opdrachtgever voor jou? Dan kan je in dezelfde of de daarop volgende week starten. Korte lijnen en snelle communicatie: dat is waar wij voor staan. Net zoals jij op die manier communiceert naar de toekomstige opdrachtgever toe.

Onze opdrachtgevers waarvoor wij vacatures vervullen

Van vast dienstverband tot interim opdracht: wij bieden verschillende mogelijkheden om jouw carrière verder vorm te geven. Onze opdrachtgevers spelen mee in de top van de markt. Denk aan ICS, Canon en TU Eindhoven: een greep uit opdrachtgevers waarvoor wij legal vacatures voor verzorgen. Ben jij onderzoekend, nieuwsgierig en pas jij je sneller aan dan een kameleon? Dan zoeken we jou om een van onze openstaande vacatures op het gebied van bedrijfsjurist te vervullen!

Solliciteer direct op een vacature bedrijfsjurist

Heeft jouw organisatie juridische vacatures te vervullen?

Door onze ruime ervaring met het bemiddelen van advocaten en juristen kunnen wij gebruik maken van een omvangrijk netwerk aan legal professionals. Mensen die we vaak ook persoonlijk kennen, van advocaten tot legal counsels. Wij hechten veel waarde aan het realiseren van een duurzame invulling: de door ons geleverde jurist past niet alleen op juridisch inhoudelijk vlak maar ook op sociaal vlak goed binnen uw organisatie. Besluit je als organisatie met ons te gaan samenwerken, dan mag je dit verwachten:

  • Neem allereerst contact met ons op waarin je kenbaar maakt dat je een legal vacature hebt die je graag vervuld ziet.
  • Nadat we een kennismaking hebben gehad en er is sprake van een wederzijdse klik, wordt de opdracht definitief gemaakt. Je informeert ons over de inhoud van de werkzaamheden, de functie-eisen en uiteraard (bedrijfs)cultuur.
  • Aangevuld met specifieke wensen qua gewenste persoonlijke eigenschappen en vaardigheden.
  • Dit profiel matchen wij met ons netwerk i.c. database en selecteren wij kandidaten die hierop aansluiten.
  • Na een zorgvuldige selectie spreken wij een aantal potentiële kandidaten telefonisch en bij gebleken geschiktheid nodigen wij de best passende kandidaten uit voor een persoonlijk onderhoud.
  • Alvorens te komen tot een definitieve selectie controleren wij diploma’s, getuigschriften, etc.
  • Vervolgens stellen wij een selectie van 2-3 meest geschikte kandidaten aan je voor middels hun eigen CV, aangevuld met een korte persoonlijke profielschets door T&P Legal.
  • Gedurende de gespreksrondes bewaken wij de voortgang en onderhouden wij regelmatig contact met beide partijen.
  • Indien gewenst dan wel nodig ondersteunen wij de gesprekken m.b.t. de arbeidsvoorwaarden en trekken wij een aantal referenties na.

Vervul mijn bedrijfsjuridische vacatures