Vacature advocaat

Wil je een vacature door ons laten invullen? Neem vrijblijvend contact op. We horen graag meer over de specifieke wensen en denken met je mee.

Bel ons op: 033 – 467 1001

Zoek een vacature

Vind
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

Jij draait al jaren mee binnen de advocatuur. Met ruime ervaring als advocaat ben je toe aan een volgende stap in je carrière, vandaar dat je zoekt op de term ‘vacature advocaat’. Zoek niet verder! Bij T&P Legal ben je namelijk aan het juiste adres: wij bieden uitdagende advocaat vacatures aan bij toonaangevende opdrachtgevers. Bekijk direct alle beschikbare advocaat vacatures en solliciteer direct op jouw droomfunctie.

Bekijk al onze legal vacatures en solliciteer direct

Past het ervaringsniveau niet helemaal bij jou of staat je droomvacature er nog niet tussen? Neem dan direct contact op met ons. Samen kijken we naar jouw kwaliteiten om de perfecte match te vinden!

Op zoek naar vacature als interim advocaat?

Naast onze vacatures binnen advocatuur bieden wij ook op regelmatige basis interim vacatures advocaat aan. Jij kan toegevoegd worden aan ons portfolio van ervaren juristen en advocaten. Heb je hierin interesse? Neem dan contact met ons op. We leren je graag beter kennen en indien er een wederzijdse klik ontstaat word je hierin opgenomen. We gaan dan graag een lange termijn samenwerking met je aan.

Zodra een van onze opdrachtgevers een vacature interim advocaat heeft openstaan, bekijken we welke advocaat uit ons portfolio het beste past bij de opdracht. Sluit jouw profiel hierop naadloos aan en jij hebt interesse in de opdracht? Dan word je binnen twee werkdagen voorgesteld bij de opdrachtgever, samen met maximaal één andere kandidaat. Kiest de opdrachtgever voor jou en ben jij enthousiast over de opdracht? Dan kan je in dezelfde of de daarop volgende week starten. Korte lijnen en snelle communicatie: dat is waar wij voor staan. Net zoals wij verwachten dat jij zo handelt naar de opdrachtgever toe.

Onze opdrachtgevers waar advocaat vacatures voor worden vervuld

Van vast dienstverband tot interim opdracht: wij bieden een breed scala aan vacatures binnen de advocatuur. Onze opdrachtgevers zijn allen toppers in hun eigen vakgebied. Denk aan ICS, Canon en TU Eindhoven. Ben jij onderzoekend, van nature nieuwsgierig en heb jij het aanpassingsvermogen van een kameleon? Dan hopen we dat jij op een van onze vacatures voor advocaten reageert.

Solliciteer direct op een vacature

Waarom via T&P Legal de volgende stap zetten?

Jarenlange ervaring binnen personeelswerving en advocatuur, werken voor de meest toonaangevende opdrachtgevers en korte communicatielijnen: dat is waar we voor staan. Doordat we deze kwaliteiten combineren streven we naar de perfecte match tussen opdrachtgever en kandidaat. Alleen op die manier kunnen we kwaliteit en een langdurige samenwerking aangaan. Blijk je uiteindelijk niet degene die wij zoeken? Dan vertellen we je dat zo snel mogelijk, zodat jij snel weet waar je aan toe bent.

Heeft jouw organisatie advocaat vacatures open staan?

Ben jij als organisatie op zoek naar een advocaat of bedrijfsjurist? Dan ben je bij T&P Legal aan het juiste adres! Van vast dienstverband tot interim advocaat: wij zorgen ervoor dat de juiste kandidaat jouw openstaande vacature vervult. Ga je met ons in zee, dan ziet het proces er als volgt uit:

 • Neem allereerst contact met ons op waarin je kenbaar maakt dat je een legal vacature hebt die je graag vervuld ziet.
 • Nadat we een kennismaking hebben gehad en er is sprake van een wederzijdse klik, wordt de opdracht definitief gemaakt. Je informeert ons over de inhoud van de werkzaamheden, de functie-eisen en uiteraard (bedrijfs)cultuur.
 • Aangevuld met specifieke wensen qua gewenste persoonlijke eigenschappen en vaardigheden.
 • Dit profiel matchen wij met ons netwerk i.c. database en selecteren wij kandidaten die hierop aansluiten.
 • Na een zorgvuldige selectie spreken wij een aantal potentiële kandidaten telefonisch en bij gebleken geschiktheid nodigen wij de best passende kandidaten uit voor een persoonlijk onderhoud.
 • Alvorens te komen tot een definitieve selectie controleren wij diploma’s, getuigschriften, etc.
 • Vervolgens stellen wij een selectie van 2-3 meest geschikte kandidaten aan je voor middels hun eigen CV, aangevuld met een korte persoonlijke profielschets door T&P Legal.
 • Gedurende de gespreksrondes bewaken wij de voortgang en onderhouden wij regelmatig contact met beide partijen.
 • Indien gewenst dan wel nodig ondersteunen wij de gesprekken m.b.t. de arbeidsvoorwaarden en trekken wij een aantal referenties na.

Vervul mijn advocaat vacatures

Deel dit artikel

Bekijk vacatures

No items found
No items found

Veelgestelde vragen over Interim

Veelgestelde vragen over Werving & Selectie

 • Q:Wat zijn de kosten?
  A:

  Wij werken op een no cure, no pay basis. Ons honorarium in geval van een Werving & Selectie bemiddeling bedraagt normaliter standaard 25 % van het bruto-jaarsalaris van de bemiddelde kandidaat, vermeerderd met vakantiegeld, pensioenbijdragen en eventuele vaste onkostenvergoedingen en bonussen.

  Wanneer je ons het vertrouwen geeft en wij als bemiddelaar exclusief met je vacature aan de slag mogen gaan voor een periode van 3 maanden, kunnen we je een korting aanbieden en vragen wij concreet een honorarium van 20%.

  De fee wordt in rekening gebracht op de startdatum van de kandidaat. Het is mogelijk om de fee in termijnen te betalen.

 • Q:Hoe lang neemt de procedure in beslag?
  A:

  Gemiddeld neemt de procedure twee maanden in beslag.

 • Q:Werken jullie alleen maar op basis van exclusiviteit.
  A:

  Nee. Wanneer wij wel op basis van exclusiviteit kunnen werken, bieden wij een korting aan op onze gebruikelijke fee.

 • Q:Bieden jullie een garantie als de kandidaat binnen 3-6 maanden opstapt?
  A:

  Ja, wij bieden een garantie in dit soort gevallen.

 • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, png, txt, Max. file size: 10 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.