Terug naar alle vacatures

Senior Jurist Vastgoed- en Aanbestedingsrecht

Deze procedure is reeds gesloten. Klik hier voor alle openstaande vacatures.

Ben jij een jurist gespecialiseerd in vastgoed- en bouwrecht? Word jij enthousiast van het meewerken aan aanbestedingen en selectieprocedures? En bijt jij je graag vast in het opstellen en begeleiden van verschillende overeenkomsten? Dan is abcnova de plek voor jou!

Je werkomgeving

abcnova is een adviesbureau op het gebied van ruimtelijke projecten en processen. Vanuit thans drie locaties in Nederland (Amsterdam, Assen en Utrecht), werken hun adviseurs en projectmanagers elke dag samen met opdrachtgevers aan toekomstgerichte en duurzame oplossingen voor woon-, werk-, leer-, zorg- en leefomgevingen. De standplaats van de nieuwe Senior Jurist zal de (nieuwe) vestiging in Utrecht worden, hybride werken is en blijft mogelijk.

abcnova werkt vanuit marktgerichte business units aan toonaangevende gebouwen en gebieden, in zowel commercieel, publiek als maatschappelijk vastgoed door het hele land. Denk aan WTC Amsterdam, Erasmus MC, Forum Groningen en Werelderfgoedcentrum Waddenzee. Dit doen zij met ca. 100 medewerkers waaronder vier juristen.

Jouw rol

Als jurist ben je gekoppeld aan een business unit, maar vorm je samen met de andere juristen ook een business unit overstijgende vakgroep. Als jurist adviseer je de business units en de externe opdrachtgevers over alle voorkomende juridische vraagstukken op het gebied van vastgoed en bouw, vaak in combinatie met het projectteam.

Als senior jurist word je ingezet voor alle juridische vragen op het gebied van bouw- en aanbestedingsrecht:

  • je werkt mee aan tenders en aanbestedingen;
  • je bent betrokken bij het opstellen van koopovereenkomsten, ontwikkelingsovereenkomsten en overeenkomsten van aanneming van werk;
  • je gaat je verdiepen in aanverwante zaken, zoals de publiekrechtelijke aspecten van het vastgoed (omgevingsvergunning, bestemmingsplan, planschade, onteigening, staatssteun), samenwerkingsovereenkomsten en de zakelijke rechten als appartementsrechten en erfpacht.

Wie ben jij?

Je hebt een afgeronde universitaire opleiding gedaan in Nederlands recht. Je hebt minstens zeven jaar relevante werkervaring als jurist in het bouw- en aanbestedingsrecht en je hebt kennis van aanbestedingsrecht.

Verder neem je mee:

  • Uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden;
  • Analytisch vermogen;
  • Ervaring met de praktijkaspecten van het recht;
  • Ondernemerschap, leergierigheid en resultaatgerichtheid;
  • Flexibiliteit;
  • Samenwerken in een groep;
  • Denken en handelen in het belang van de klant.

Wat kun je verwachten?

Met een informele werksfeer, een professionele werkhouding, een gezonde ambitie, fijne collega’s én leuke teamactiviteiten, wordt een plezierige werkomgeving geboden.

Daarnaast ontvang je uiteraard een passend salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 30 vakantiedagen, een leaseauto, flexibele werktijden die afgestemd zijn op onze opdrachtgevers en ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Bij abcnova staan vrijheid en zelfstandigheid centraal en we bieden je dan ook volop persoonlijke en professionele groeikansen.

Geïnteresseerd?

Willem Gentenaar
Adviseur / Partner
0612976893 w.gentenaar@tplegal.nl

Solliciteer op:
Senior Jurist Vastgoed- en Aanbestedingsrecht

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, png, txt, Max. bestandsgrootte: 10 MB.

Solliciteer op:
Senior Jurist Vastgoed- en Aanbestedingsrecht

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, png, txt, Max. bestandsgrootte: 10 MB.