Terug naar alle vacatures

Senior Bedrijfsjurist – adviseur voor de Raad van Bestuur

Deze procedure is reeds gesloten. Klik hier voor alle openstaande vacatures.

In deze brede functie kom je als Senior Bedrijfsjurist in aanraking met alle facetten van de organisatie. Jij adviseert en ondersteunt de Raad van Bestuur bij diverse projecten en activiteiten. Daarbij hou je contact met veel externe relaties en andere juridische adviseurs binnen en buiten Bovemij. Het is een zelfstandige functie met veel ruimte voor initiatief om de organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Onze opdrachtgever Bovemij is al bijna 60 jaar de drijvende kracht achter de mobiliteitsbranche. Het is de missie van Bovemij om mobiliteitsbedrijven te helpen succesvol te ondernemen. Dat doet Bovemij in de vorm van verzekeringen, financieringen, garanties en data. Maar ook door bedrijven – offline en online – te ondersteunen om onderscheidend in te spelen op marktontwikkelingen en klantbehoeften.

De functie

De nadruk van je functie als Senior Bedrijfsjurist ligt op het opstellen en beoordelen van contracten met externe partijen waarbij jij de regie en het overzicht van alle activiteiten houdt en bepaalt of je deze activiteiten zelf gaat uitvoeren of gaat uit besteden intern bij andere juridische adviseurs of extern bij de preferred supplier. Je bent hiervoor het centrale aanspreekpunt en vraagbaak voor de organisatie.

Daarnaast ben je  juridische adviseur voor de Raad van Bestuur waarbij jij vanuit een strategisch perspectief kan kijken naar de lopende ontwikkelingen bij Bovemij en hoe deze zich dit verhouden tot relevante wet- en regelgeving. Je houdt je bezig met ondernemingsrecht, financieel toezichtrecht en bent in staat (strategische) samenwerkingen juridisch te borgen in contracten en het overzicht te houden.

Tot slot werk je nauw samen met de afdeling juridische zaken bij het bedrijfsonderdeel Verzekeringen, de secretaris van de Raad van Bestuur en de inkoopfunctie. Je rapporteert aan een lid van de Raad van Bestuur.

Jouw Profiel

Kennis en ervaring:

 • Universitair afgeronde studie Nederlands recht;
 • Minimaal 10 jaar relevante ervaring in de zakelijk dienstverlening;
 • Aantoonbare kennis en ervaring met het financieel toezichtrecht, complexe contracten en privacy recht;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engels taal, zowel schriftelijk als mondeling.

Persoonlijke eigenschappen en competenties:

 • Analytisch en inhoudelijk sterk, aangevuld met goede communicatieve vaardigheden;
 • Initiatiefrijk, ondernemend en je gaat voor resultaat;
 • Oplossingsgericht en pragmatisch;
 • In staat zijn mee te bewegen en mee te denken met de business;
 • Nauwkeurig, kritisch en accuraat;
 • Een stevige gesprekspartner voor de Raad van bestuur en andere collega’s.

Het aanbod

 • Een passend salaris dat we afstemmen op jouw ervaring.
 • Een 13e maand, 8% vakantiegeld en een winstuitkering – wanneer je vóór 1 juli in het boekjaar bij ons in dienst bent gekomen en we samen een goed jaar hebben gehad.
 • Een internetvergoeding van 35 euro netto per maand en een thuiswerkvergoeding van 2 euro netto per werkdag. Want thuiswerken kost ook geld.
 • Ontspanning na inspanning: vijf weken vakantie (200 uur op basis van een fulltime dienstverband) en de mogelijkheid om jaarlijks uren bij te kopen (104 uur op basis van een fulltime dienstverband).
 • Een fijne verjaardag! Ons cadeautje aan jou: een dag bijzonder (en dus doorbetaald) verlof wanneer je op een werkdag jarig bent.
 • Comfortabel reizen naar ons kantoor met ons fietsplan en reiskostenvergoeding.
 • Korting op de particuliere verzekeringen, een collectieve zorgverzekering en een vergoeding van 50% (bruto) van je aanvullende premie van je ziektekostenverzekering.
 • Ruime leer- en ontwikkelingsmogelijkheden waaronder een vergoeding van eventuele studiekosten, toegang tot de Bovemij Campus waarin je vakinhoudelijke en persoonlijke opleidingen kunt volgen en een uitgebreid vitaliteitsprogramma: Bovemij Fit.
 • Een blik op de toekomst: een beschikbare premieregeling bij Zwitserleven.Pas jij bij Bovemij?

Pas jij bij Bovemij?

Bovemij is volop in beweging. En daarom hebben ze mensen nodig die uitdagingen niet uit de weg gaan. Vooruitdenkers en -doeners. Mensen die verantwoordelijkheid voelen en nemen. Die zichzelf laten zien en horen. En die samenwerken vanzelfsprekend vinden om te komen tot de beste oplossingen. Combineer jij jouw kennis van zaken met de mentaliteit om jezelf, onze klanten en Bovemij vooruit te brengen? Dan krijg je daar bij ons alle ruimte en mogelijkheden voor.

Geïnteresseerd?

T&P Legal ondersteunt Bovemij bij de werving en selectie van de Senior Bedrijfsjurist. Voor meer informatie kun je bellen met Willem Gentenaar: 06 – 12 97 68 93.

Is je interesse gewekt, dan ontvangen wij graag je CV en een bondige motivatiebrief: w.gentenaar@tplegal.nl

Volledige vertrouwelijkheid van je reactie is vanzelfsprekend gegarandeerd.

Geïnteresseerd?

Willem Gentenaar
Adviseur / Partner
0612976893 w.gentenaar@tplegal.nl

Solliciteer op:
Senior Bedrijfsjurist – adviseur voor de Raad van Bestuur

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, png, txt, Max. bestandsgrootte: 10 MB.

Solliciteer op:
Senior Bedrijfsjurist – adviseur voor de Raad van Bestuur

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, png, txt, Max. bestandsgrootte: 10 MB.