Alle vacatures

Op zoek naar een mooie vervolgstap? We vernemen graag je wensen en ambities.

Nederland 32-40 uur

Wil je een vacature door ons laten invullen? Neem vrijblijvend contact op. We horen graag meer over de specifieke wensen en denken met je mee.

Bel ons op: 033 – 467 1001

Zoek een vacature

Vind
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

Je bent inmiddels een aantal jaren actief als advocaat of jurist. En tevreden over je huidige baan en werkgever. Maar je mist de uitdaging, het échte vuur. Kortom, je staat open voor een vervolgstap.

Je bekijkt met enige regelmaat de vacaturesites, maar de echt passende nieuwe baan ben je nog niet tegengekomen. Misschien is het tijd om de situatie om te draaien en ons voor jou die passende nieuwe uitdaging te laten vinden.

T&P Legal is inmiddels ruim 10 jaar actief als niche bemiddelaar voor advocaten en ervaren juristen. Wij kennen de markt en de markt kent ons. Daarbij hebben wij al langer de overtuiging dat bij het selecteren van de juiste legal professional niet meer alleen moet worden gekeken naar kennis en ervaring.

Met als concreet gevolg dat wij meer dan gemiddeld kijken naar wat kandidaten drijft en wie ze écht zijn, uiteraard aanvullend op de noodzakelijke eisen die gesteld worden aan IQ, kennis en ervaring. In combinatie met een heldere analyse van de functie-eisen nu èn in de nabije toekomst realiseren wij op deze wijze een duurzame invulling van vacatures.

Wij werken graag vanuit het perspectief en potentieel van de kandidaat. Onze opdrachtgevers weten dat inmiddels en weten ons dan ook te vinden. Wij zijn dan ook regelmatig in staat vacatures in te vullen vanuit ons netwerk aan contacten en kennis van latent zoekende advocaten en juristen. Zonder daarvoor te moeten ‘adverteren’.

Open sollicitatie

We zijn benieuwd naar je wensen en ambities en ontvangen graag je CV ter beoordeling. Vervolgens nemen wij weer (telefonisch) contact met je op voor een nadere afstemming. En wanneer we een opening zien of vermoeden, nodigen we je graag uit voor een persoonlijke kennismaking.

Dit alles vanzelfsprekend onder volledige vertrouwelijkheid en met de garantie, dat wij je CV nooit en te nimmer zonder je goedkeuring onder de aandacht zullen brengen van één van onze opdrachtgevers.

Wanneer je liever eerst even wilt sparren en op voorhand wat meer inzicht wilt krijgen in je mogelijkheden, kan dat natuurlijk ook. Adviseur en partner Willem Gentenaar ziet je telefoontje of mailtje met belangstelling tegemoet:       06 – 12 97 68 93 / w.gentenaar@tplegal.nl

 

 

Deel deze vacature

Solliciteer op:
Op zoek naar een mooie vervolgstap? We vernemen graag je wensen en ambities.

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, png, txt, Max. file size: 10 MB.