Alle vacatures

Legal Counsel

Wil je een vacature door ons laten invullen? Neem vrijblijvend contact op. We horen graag meer over de specifieke wensen en denken met je mee.

Bel ons op: 033 – 467 1001

Zoek een vacature

Vind
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Deze procedure is reeds gesloten. Klik hier voor alle openstaande vacatures.

Wij zijn voor onze opdrachtgever Olympia Nederland per direct op zoek naar een gedreven Legal Counsel. Een interessante positie met een breed werkterrein en waar je dicht op business acteert.

Over de opdrachtgever

Sinds de overname van Olympia in 2016 waait er een frisse en ambitieuze wind door de organisatie en voel je de nieuwe energie. Olympia werkt anders dan andere uitzendbureaus. Dat komt doordat onze vestigingen worden geleid door zelfstandige ondernemers of door zeer gedreven managers. De spirit van ondernemerschap kenmerkt dan ook onze cultuur. De komende 36 maanden gaan we Olympia grondig verbouwen tot een digitaal gedreven bedrijf met mooie innovatieve zaken. We starten niet vanaf nul, er is al het nodige, maar er moet ook nog een hoop gebeuren. Dat gaat zeker niet zonder slag of stoot, maar dat dit uiteindelijk gaat leiden tot een geweldig bedrijf, zowel voor onze klanten als voor onze eigen medewerkers, dáár zijn we van overtuigd!

De functie

Als Legal Counsel adviseer je de gehele organisatie omtrent allerhande juridische onderwerpen. Je bent verantwoordelijk voor juridische procedures en het borgen van de wetgeving die belangrijk is in de uitzendbranche, zoals het arbeidsrecht en privacy binnen de organisatie. Het beoordelen en opstellen van commerciële contracten en alle juridische aangelegenheden rondom franchise-zaken, zoals koop- en verkoopovereenkomsten en franchiseovereenkomsten vallen onder jouw verantwoordelijkheid.

Door het stellen van relevante vragen maakt je de vertaalslag van de business naar wat juridisch mogelijk is. Jij schakelt met de desbetreffende afdeling en werkt samen toe naar resultaat. Soms om iets te finetunen en een andere keer om iets nieuws op te pakken.

Het profiel

Met je positief kritische blik maak je met gemak de koppeling tussen Legal en de business. Je werkt graag in een organisatie die een bijdrage levert aan hoe mensen werk beleven en hieraan betekenis geeft. Jouw brede juridische vakkennis, met name op het gebied van verbintenissenrecht, arbeidsrecht en franchise, draagt bij aan de kwaliteit van de afdeling en zorgt ervoor dat Olympia op dit vlak de juiste slagkracht heeft.

De ideale kandidaat:

 • Weet een goede inschatting te maken als het gaat om de balans tussen juridische risico`s en commerciële belangen;
 • Beschikt over uitstekende adviesvaardigheden, als adviseur schakelt hij/zij met gemak tussen directie, collega`s van de afdelingen of franchisenemers;
 • Is iemand waarmee men graag wil samen werken;
 • Werkt zelfstandig, overlegt en houdt ruggespraak;
 • Is zorgvuldig, accuraat maar verzandt niet in details.

Verder beschik je over:

 • Een afgeronde opleiding Nederlands Recht;
 • ca. 4 tot 6 jaar ervaring als bedrijfsjurist of advocaat in een commerciële praktijk;
 • Ervaring met verbintenissenrecht, arbeidsrecht en franchiseovereenkomsten (tenminste twee van deze rechtsgebieden);
 • Ervaring met privacy is een pré.

Het aanbod

Een avontuur bij een uitzendorganisatie met een spirit van ondernemerschap met grote ambities. Waar je persoonlijke ontwikkeling vorm krijgt, in een prettige werkomgeving met een grote diversiteit aan collega’s.

En verder bieden we je:

 • Salaris afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Passende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals o.a. een pensioenregeling, een bonusregeling, 32,5 verlofdagen bij een fulltime dienstverband, smartphone en laptop.
 • Elke dag een gratis en gezonde lunch.
 • Werken in een prachtige kantoorvilla in Den Haag, die we in de loop van 2019 verruilen voor een gave duurzame werkplek in Hoofddorp
 • Regelmatig gezellige borrels en activiteiten.
 • Opleidingsmogelijkheden die passen bij jouw ontwikkeldoelen.
 • Een functie waarbij jouw gedrevenheid en passie aanstekelijk werken en de door jou ingebrachte kennis, ervaring en vernieuwende ideeën alle ruimte krijgen.

Interesse?

Dan ontvangen we graag jouw reactie: w.gentenaar@tplegal.nl
Voor meer informatie of vragen over de functie kun je contact opnemen met Willem Gentenaar 06 – 12 97 68 93

Wij kijken uit naar je reactie!

Deel deze vacature

Geïnteresseerd?

Willem Gentenaar
Adviseur / Partner
Bel mij Mail mij Bekijk meer vacatures

Solliciteer op:
Legal Counsel

 • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, png, txt.