Alle vacatures

Legal Counsel

Wil je een vacature door ons laten invullen? Neem vrijblijvend contact op. We horen graag meer over de specifieke wensen en denken met je mee.

Bel ons op: 033 – 467 1001

Zoek een vacature

Vind
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Deze procedure is reeds gesloten. Klik hier voor alle openstaande vacatures.

Wij zoeken voor Mammoet een zelfstandige Legal Counsel, met een focus op het gebied van contractenrecht en ondernemingsrecht.

Kernwoorden: 2e/3e stap loopbaan, internationaal, sterke persoonlijkheid, teamplayer, pro-actief.

De opdrachtgever

Mammoet ondersteunt opdrachtgevers bij het efficiënter maken van constructiewerkzaamheden en het optimaliseren van de beschikbaarheid van installaties. Hiervoor bieden zij oplossingen voor het hijsen, transporteren, installeren en buiten bedrijf stellen van grote en zware constructies. De dienstverlening is gericht op de volgende sectoren: petrochemie, mijnbouw, civiele techniek, elektriciteitsopwekking en offshore installaties.

Mammoet staat al meer dan twee eeuwen bekend om de unieke mogelijkheden en het modernste materieel. Maar het huidige bedrijf is vooral gebouwd op basis van het vertrouwen dat de opdrachtgevers in hen hebben. Dat vertrouwen inspireert elke dag 5.000 Mammoet professionals om hun werk zo goed mogelijk te doen en een positieve bijdrage te leveren aan projecten in de hele wereld.

De functie

Ter uitbreiding van de juridische afdeling zijn wij op zoek naar een gedreven en zelfstandige Legal Counsel. De afdeling bestaat thans uit een Legal Manager en een Paralegal.

De Legal Counsel levert juridische ondersteuning aan de regio Europa, waar voor de volledigheid ook Rusland onder valt. De focus ligt daarbij op het gebied van contractenrecht en ondernemingsrecht.

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:

 • Onderhandelen en opmaken van Nederlandse en Internationale contracten (o.a. verkoop-, inkoop- en samenwerkingscontracten met tegenpartijen in verschillende jurisdicties);
 • Claims management en procesvoering;
 • Contact onderhouden met externe advocaten en andere externe adviseurs;
 • Actief betrokken zijn bij de multidisciplinaire projecten;
 • Identificeren van risico’s en kansen op juridisch vlak en daarover organisatie-breed adviseren.

Het profiel

 • Je hebt een master in Nederlands Recht en 3 – 5 jaar relevante werkervaring als bedrijfsjurist en/of bij een advocatenkantoor;
 • Ervaring bij een internationale onderneming (industrie, bouw, energie) is een pré;
 • Je hebt bewezen ervaring in het opstellen, controleren en onderhandelen van commerciële contracten maar ook met corporate aangelegenheden (zoals transsectioneel gerelateerd werk);
 • Je beschikt over uitstekende communicatievaardigheden in het Nederlands en Engels en ervaring met projectmanagement;
 • Je bent een teamplayer, flexibel, pro-actief en een sterke, zelfstandige persoonlijkheid.

Je bent gewend dicht op de business te acteren en in staat de vertaalslag te maken tussen de juridische en de commerciële belangen van de organisatie.

Het aanbod

 • Een markconform salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring tot maximaal € 65.000,00 bruto (incl. vakantiegeld) op jaarbasis;
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden en voorzieningen, zoals een aantrekkelijke bonusregeling;
 • Mammoet biedt je een internationale, dynamische werkomgeving waar samenwerking en presteren boven verwachting hoog in het vaandel staan.

Interesse

Wij zien je CV en een korte motivatie graag tegemoet: w.gentenaar@tplegal.nl

Voor meer informatie kun je hem ook even bellen: 06 – 12 97 68 93

 

Deel deze vacature

Geïnteresseerd?

Willem Gentenaar
Adviseur / Partner
Bel mij Mail mij Bekijk meer vacatures

Solliciteer op:
Legal Counsel

 • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, png, txt.