Alle vacatures

Jurist Bestuursrecht

Wil je een vacature door ons laten invullen? Neem vrijblijvend contact op. We horen graag meer over de specifieke wensen en denken met je mee.

Bel ons op: 033 – 467 1001

Zoek een vacature

Vind
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Deze procedure is reeds gesloten. Klik hier voor alle openstaande vacatures.

Een leuke opening voor een betrokken Jurist Bestuursrecht die ZLTO en haar leden brede juridisch ondersteuning geeft, inclusief pro actief adviseren en indien noodzakelijk procederen.

De functie

Als Jurist voorzie jij, samen met jouw collega-juristen, je ZLTO-collega’s en leden van juridisch advies. Daarnaast werk jij nauw samen met de adviseurs in de kennisteams (met name ruimtelijke ordening, milieu en bouwzaken). Je bent daarbij hoofdzakelijk bezig met trajecten op bestuursrechtelijk gebied. Jij houdt je onder andere bezig met het opstellen en beoordelen van uiteenlopende overeenkomsten en pachtzaken. Tevens onderhoud je intensief contact met onze leden en ondersteun je hen in het kader van bezwaar- en beroepsprocedures, tot en met de Raad van State.

 • Je geeft gericht juridisch advies en levert een bijdrage aan het ontwikkelen van concrete juridische producten t.b.v. onze leden;
 • Je fungeert binnen een dynamisch team waarbij je gevraagd en ongevraagd optreedt als juridische vraagbaak voor de collega’s en management;
 • Je houdt vakinhoudelijke en maatschappelijke ontwikkelingen bij en vertaalt die binnen jouw werk;
 • Je onderhoudt intensief contact met leden met betrekking tot dossiers en procedures waarvoor zij jouw hulp hebben ingeroepen;
 • Je ondersteunt en vertegenwoordigt leden tijdens zittingen in het kader van bezwaar- en beroepsprocedures.

Wat breng jij mee?

Jij start niet met lege handen bij ZLTO, maar brengt zelf al de nodige juridische kennis en ervaring mee. Je bent en blijft op de hoogte van belangrijke vakinhoudelijke en maatschappelijke ontwikkelingen. Jouw kennis op het gebied van wet- en regelgeving alsmede jurisprudentie op verschillende rechtsgebieden (bijvoorbeeld pachtrecht) deel je graag binnen de agrarische sector en zo sta je onze boeren en tuinders bij! Ook als het gaat om adviseren en procederen. Je realiseert je dat een grote mate van zelfstandigheid een vereiste is, maar weet ook dat je samen met je collega’s verder komt.

 • Afgeronde (universitaire) studie Staats- en Bestuursrecht;
 • Specifieke kennis op het gebied van bestuursrecht, ruimtelijke ordening, milieu(wetgeving), handhaving, betalingsrechten, legeszaken, fosfaatrechten, contracten, agrarisch vastgoed, bezwaar- en beroepsprocedures, pacht;
 • Kunnen werken onder de druk van deadlines (termijnen voor aanleveren stukken);
 • Hebben van affiniteit met en interesse in de agrarische sector.

Persoonlijk profiel van de kandidaat:

 • is pragmatisch en hands-on;
 • is open, benaderbaar en (regelmatig) fysiek aanwezig;
 • heef een grote mate van zelfstandigheid;
 • is in staat balans te vinden tussen individueel diensten leveren en samenwerken met collega-juristen/collega’s;
 • is zich bewust van de aard van de organisatie: een vereniging die opkomt voor de belangen van haar leden;
 • voelt zich goed thuis in een omgeving waar flexibel gewerkt wordt: je hebt geen vaste plek, wel is het mogelijk om (regelmatig) vanuit huis te werken.

Aanbod:

Jij krijgt alle vrijheid om jezelf te ontwikkelen en te groeien binnen onze organisatie. Vrijheid betekent ook dat je vrij bent om je eigen tijd in te delen. Jij bepaalt of je een keertje thuis werkt of jouw collega’s opzoekt in ‘s-Hertogenbosch of Colijnsplaat. Daarnaast kun je meedoen aan verschillende (sport)activiteiten georganiseerd door onze personeelsvereniging en de vitaliteitsclub. Zo leer jij je collega’s nog eens op een andere manier kennen.

Een senior jurist zit bij ZLTO in schaal 11, met een bandbreedte van € 4300 – € 6000 bruto per maand obv een fulltime werkweek (40 uur per week). Bij ZLTO heb je 31 vakantiedagen op fulltime basis. Er zijn geen uitzonderlijke voorwaarden als een bonusregeling, leaseauto of 13e maand oid van toepassing.

Interesse?

We zien je reactie met belangstelling tegemoet: w.gentenaar@tplegal.nl
Indien je aanvullende informatie wilt, kun je hem uiteraard ook even bellen: 06 – 12 97 68 93

 

Deel deze vacature

Geïnteresseerd?

Willem Gentenaar
Adviseur / Partner
Bel mij Mail mij Bekijk meer vacatures

Solliciteer op:
Jurist Bestuursrecht

 • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, png, txt.