Alle vacatures

Interim Compliance Specialist

Wil je een vacature door ons laten invullen? Neem vrijblijvend contact op. We horen graag meer over de specifieke wensen en denken met je mee.

Bel ons op: 033 – 467 1001

Zoek een vacature

Vind
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Deze procedure is reeds gesloten. Klik hier voor alle openstaande vacatures.

We hebben een uitdagende opdracht voor een ervaren Interim Legal Counsel in portefeuille. Betreft een zelfstandige positie als aanspreekpunt voor Europa en Azië binnen een internationaal concern (chemie).

Startdatum 1 februari, full time (32-40 uur), duur initieel 3-4 maanden met reële kans op verlenging. Tarief circa € 100,00 excl. Het werk kan grotendeels op afstand gedaan worden.

Focus binnen de werkzaamheden luiden in het kort:

  • Beoordelen, onderhandelen, opstellen en adviseren over commerciële, logistieke en inkoopcontracten voor Europa & Azië (EA), teams ondersteunen in E&A en bijbehorende risico’s beheren;
    NB: Vooral de inkoopovereenkomsten kunnen strategische overeenkomsten zijn, daar deze gerelateerd zijn aan de inkoop van grondstoffen of onderdelen om de fabrieken draaiende te houden.
  • Assisteren bij het opstellen en beoordelen van standaardsjablonen en andere juridische documenten om effectief en efficiënt juridisch advies te verstrekken;
  • Algemeen juridisch advies en ondersteuning met betrekking tot commerciële claims.

Interesse? Ik ontvang graag je CV (Engels) en een tariefindicatie: w.gentenaar@tplegal.nl

 

Deel deze vacature

Solliciteer op:
Interim Compliance Specialist

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, png, txt, Max. bestandsgrootte: 10 MB.