Alle vacatures

Interim Legal Counsel

Wil je een vacature door ons laten invullen? Neem vrijblijvend contact op. We horen graag meer over de specifieke wensen en denken met je mee.

Bel ons op: 033 – 467 1001

Zoek een vacature

Vind
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Deze procedure is reeds gesloten. Klik hier voor alle openstaande vacatures.

Op zoek naar een uitdagende interim-opdracht?

 

 

T&P Legal is een niche bemiddelaar van juristen en advocaten voor vaste functies en tijdelijke posities in de top van het (internationale) bedrijfsleven en bij grote (semi)overheidsorganisaties. Wij bemiddelen in heel Nederland, op vrijwel alle rechtsgebieden en op alle niveaus, variërend van junior, medior en senior legal counsel en compliance posities tot Head of Legal, Director en General Counsel posities. Dit doen wij op basis van Werving & Selectie, Executive Search en op Interim-basis/ Detachering. Door jarenlange succesvolle samenwerking met ondernemingen en organisaties uit de top van de financiële en zakelijke dienstverlening en non-profit hebben wij veel kennis van de markt en kunnen wij juristen uitdagende werkzaamheden aanbieden uit een breed netwerk van interessante klanten.

Voor diverse klanten zijn wij regelmatig op zoek naar interim-juristen. Ben je zelfstandig interim-jurist en geïnteresseerd in een uitdagende opdracht en kennen we elkaar nog niet? Neem dan contact met ons op via recruitment@tplegal.nl

Deel deze vacature

Solliciteer op:
Interim Legal Counsel

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, png, txt.