Terug naar alle vacatures

Beginnend advocaat-medewerker / gevorderd advocaat-stagiaire Arbeidsrecht

Den Haag / Amsterdam / hybride 32-40 uur Valegis Advocaten

Ter uitbreiding van de internationale arbeidsrecht praktijk van Valegis Advocaten zoeken wij een beginnend advocaat-medewerker / gevorderd advocaat-stagiaire Arbeidsrecht.

Over Valegis

Valegis Advocaten is een jong en ondernemend advocatenkantoor, met vestigingen in Den Haag en Amsterdam. Ons team bestaat uit 13 enthousiaste advocaten die, net als onze cliënten, ondernemend zijn en uitdagingen niet uit de weg gaan.

Valegis werkt voor ondernemingen in binnen- én buitenland. Ze combineren de know how en expertise van ‘de grote kantoren’ met de korte lijnen en werksfeer van een middelgroot kantoor: “the best of both worlds” wat hun betreft.

Ze adviseren nationale en internationale organisaties (van grote retail-en franchiseketens tot kinderopvangorganisaties en goede doelen) en assisteren hen bij evt. procedures, waar die nodig of onvermijdelijk zijn. Dit doen zij op het gebied van het ondernemingsrecht, arbeidsrecht, privacy, vastgoedrecht, IE en franchising.

Wie zoeken wij?

Onze ideale kandidaat is reeds werkzaam binnen het arbeidsrecht, heeft daar een grote ‘liefde’ voor en wil zich daarin nog verder specialiseren. Hij of zij heeft/is:

  • circa 2 – 5 jaar relevante arbeidsrechtelijke werkervaring opgedaan, bij voorkeur bij een (middel)groot advocatenkantoor/arbeidsrechtelijk nichekantoor*;
  • pro-actief en enthousiast;
  • klantgericht en kan zich goed verplaatsen in de cliënt;
  • thuis in zowel de proces- als adviespraktijk;
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse en goede beheersing van de Engelse taal (in woord en op papier);
  • ‘hands on’ mentaliteit;
  • in staat om op een heldere, duidelijke en praktische manier  te adviseren;
  • ‘lef’ om knopen door te hakken;
  • gevoel voor humor;
  • collegiaal.

* kandidaten die als bedrijfs-/ rechtsbijstandsjurist binnen het arbeidsrecht hebben gewerkt worden ook uitgenodigd te solliciteren, ook als ze nog niet in het bezit zijn van een stageverklaring).

Waarom Valegis?

Bij Valegis krijg je een uitstekende verdere opleiding, met de mogelijkheid tot verdere specialisatie. Ze hebben een plezierige, open en informele werksfeer met aandacht voor iedereen. De work-life balance is uitstekend.

Valegis werkzaam vanuit het centrum van Den Haag en vanuit Amsterdam (Zuid).

De praktijk is gevarieerd met zeer interessante en aansprekende cliënten, uit binnen- en buitenland. Je krijgt veel vrijheid en daarmee ook verantwoordelijkheid en we verwachten daarom ook een hoge mate van initiatief, zelfwerkzaamheid en zelfstandigheid.

Door hun actieve lidmaatschap van PangeaNet, een internationaal netwerk van advocatenkantoren over de hele wereld, heb je volop kansen om voor (grote) internationale (werkgevers)cliënten te werken.

 

Geïnteresseerd?

Is je interesse gewekt, dan zijn we benieuwd naar je CV en je motivatie: w.gentenaar@tplegal.nl

Je kunt Willem uiteraard ook bellen wanneer je meer informatie wilt over bijvoorbeeld de context en het perspectief van deze positie: 06 – 12 97 68 93

Volledige vertrouwelijkheid van je reactie is vanzelfsprekend gegarandeerd.

Deel deze vacature

Geïnteresseerd?

Willem Gentenaar
Adviseur / Partner
0612976893 w.gentenaar@tplegal.nl

Solliciteer op:
Beginnend advocaat-medewerker / gevorderd advocaat-stagiaire Arbeidsrecht

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, png, txt, Max. bestandsgrootte: 10 MB.

Solliciteer op:
Beginnend advocaat-medewerker / gevorderd advocaat-stagiaire Arbeidsrecht

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, png, txt, Max. bestandsgrootte: 10 MB.