Terug naar alle vacatures

Advocaat Personen- en familierecht

Deze procedure is reeds gesloten. Klik hier voor alle openstaande vacatures.

Als gevolg van het aanstaande pensioen van één van de advocaten is er bij een middelgroot kantoor in Amersfoort een mooie opening ontstaan voor een zelfstandige Advocaat Personen- en familirecht.

Geboden wordt een goedlopende praktijk , volledig geoutilleerd kantoor (inclusief secretariaat en boekhouding) met een informele en collegiale werksfeer en een aantrekkelijk en afwisselend cliëntenbestand in een modern kantoor.

Aansluiten bij de maatschap (inmiddels 5 partners) behoort zeker tot de mogelijkheden en kan o.a. door aantrekkelijk lage kosten en een gezonde onderlinge betrokkenheid zeer interessant zijn. Maar is geen must.

Over je werkomgeving

Ariëns Advocaten in Amersfoort staat al meer dan 20 jaar garant voor kwalitatief hoogstaande en klantvriendelijke dienstverlening op het gebied van met name het arbeidsrecht, het ondernemingsrecht en het familie- en erfrecht. Werken bij Ariëns Advocaten betekent weinig hiërarchie, betrokken collega’s, veel flexibiliteit: als partner ben je verantwoordelijk voor je eigen werkdruk i.c. balans werk-privé.

Het uitgangspunt van het kantoor is het verlenen van deskundige, gespecialiseerde juridische diensten met een pragmatische, oplossingsgerichte aanpak tegen concurrerende en transparante tarieven. De cliënten bestaan uit kleine en middelgrote ondernemingen, instellingen en particulieren.De huidige advocaten zijn gespecialiseerd op het terrein van het arbeidsrecht, ondernemingsrecht, contractenrecht, (internationaal) personen- en familierecht en erfrecht. Het kantoor is gemakkelijk bereikbaar met zowel het openbaar als eigen vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Het aanbod

Gezond kantoor met een duidelijke visie en ontwikkelstrategie. Aansluiten bij de maatschap behoort (op termijn) tot de mogelijkheden , integratie van een (deels) eigen praktijk vormt uiteraard geen probleem. Er bestaat een gezonde onderlinge betrokkenheid tussen huidige 6 advocaten.

Geïnteresseerd?

Willem Gentenaar
Adviseur / Partner
0612976893 w.gentenaar@tplegal.nl

Solliciteer op:
Advocaat Personen- en familierecht

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, png, txt, Max. bestandsgrootte: 10 MB.

Solliciteer op:
Advocaat Personen- en familierecht

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, png, txt, Max. bestandsgrootte: 10 MB.