Terug naar alle vacatures

Advocaat-medewerker Arbeidsrecht (4e – 7e jaars)

Deze procedure is reeds gesloten. Klik hier voor alle openstaande vacatures.

Een interessante positie voor een gedreven Advocaat-medewerker Arbeidsrecht. Alle gelegenheid voor de opbouw van een eigen praktijk binnen de ruime en brede (internationale) klantenkring.

Je werkomgeving

Kwaliteit, snelheid en maatwerk zijn typerend voor de werkwijze van Wieringa Advocaten, passie voor het vak centraal. Internationaal georiënteerd, maar met een stevige fundering in de Nederlandse bodem. Het kantoor kenmerkt zich door de korte lijnen en hartelijke collegiale verhoudingen: advocaten zijn makkelijk en direct benaderbaar. Wanneer nodig wordt er hard gewerkt, maar is er is ook bewust ruimte voor ontspanning.

Binnen de praktijkgroep Arbeidsrecht bieden zij een breed spectrum aan, onder andere op het gebied van (collectief) ontslagrecht, (onrechtmatige) concurrentie en geheimhouding, cao- en medezeggenschapsrecht, bijzondere arbeidsverhoudingen, overgang van onderneming, gelijke behandeling, detachering en arbeidstijden- en arbeidsomstandigheden. Wieringa heeft Nederlandse en internationale cliënten, waarbij ze eveneens samenwerken met verschillende ‘best friends’ advocatenkantoren in andere landen. Een uitdagende, diverse en internationale praktijk dus.

Jouw profiel

Je hebt tussen de 3 en 8 jaar ervaring als advocaat in het arbeidsrecht; kwaliteit en creativiteit in het belang van de cliënt staan bij jou altijd voorop. Wij verwachten van een advocaat initiatief, daadkracht, scherpte en een no-nonsense werkhouding. Sterk op de inhoud maar altijd met de focus op het resultaat. We maken graag kennis met mensen die over de nodige zelfstandigheid beschikken, maar die tegelijkertijd willen leren en openstaan voor debat. Die overzicht hebben, een zaak kunnen inschatten en oplossingen aandragen. Met scherpte op het juridische vlak, zonder daarbij het belang van de cliënt uit het oog te verliezen.

Kernwoorden: analytisch, gedreven, overtuigend, humor, flexibel, oplossingsgericht, kwaliteit, zelfstandig en met commercieel gevoel.

Je kent de cliënten waarvoor je werkt en kent niet alleen de details van een bepaalde opdracht, maar de ins en outs van de gehele zaak, waarbij je ook kunt meedenken over de aanpak en strategie. Je kunt altijd binnenlopen bij een collega, of die nu stagiaire, medewerker of partner is, om te overleggen of om te brainstormen. Wij zijn een platte en open organisatie waar we eenieder gelijk behandelen.

Wat krijg jij van Wieringa Advocaten?

Wij bieden jou een mooie baan in een prachtig kantoor aan het IJ met ontwikkelingsmogelijkheden en een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket. Denk dan aan een goede pensioenregeling en een volledige reiskostenvergoeding, 27 vakantiedagen, gratis lunch, activiteiten door het jaar heen en natuurlijk een prachtig kersfeest.

Geïnteresseerd?

Willem Gentenaar
Adviseur / Partner
0612976893 w.gentenaar@tplegal.nl

Solliciteer op:
Advocaat-medewerker Arbeidsrecht (4e – 7e jaars)

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, png, txt, Max. bestandsgrootte: 10 MB.

Solliciteer op:
Advocaat-medewerker Arbeidsrecht (4e – 7e jaars)

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, png, txt, Max. bestandsgrootte: 10 MB.