Legal vacatures

Wil je een vacature door ons laten invullen? Neem vrijblijvend contact op. We horen graag meer over de specifieke wensen en denken met je mee.

Mail ons: w.gentenaar@tplegal.nl

Jij hebt je sporen binnen de juridische sector inmiddels wel verdiend. Je hebt ruime ervaring als bedrijfsjurist, advocaat of legal counsel en bent toe aan een volgende stap in je carrière, vandaar dat je zoekt naar legal vacatures. Stop met zoeken: bij T&P Legal ben je namelijk aan het juiste adres. Wij werken samen met toonaangevende bedrijven binnen de juridische sector. Met legal vacatures van kandidaat-notaris tot aan senior professional support lawyer zit er altijd wel een vacature tussen die aansluit bij jouw wensen.

Bekijk al onze legal vacatures en solliciteer direct

Op zoek naar een tijdelijke legal uitdaging?

Naast onze legal vacatures bieden wij ook op regelmatige basis interim legal opdrachten aan. We hebben hierbij een portfolio van ervaren juristen, die we allemaal goed kennen. Voordat je hieraan wordt toegevoegd, is het dus zaak dat we elkaar leren kennen en er een wederzijdse klik is. Wanneer dat het geval is, gaan we graag op de lange termijn een samenwerking aan.

Op het moment dat er vanuit een opdrachtgever behoefte is aan een interimmer en jouw profiel sluit hier naadloos op aan, word je binnen een week aan de opdrachtgever voorgesteld met maximaal één andere kandidaat. Zo weet je meteen waar je aan toe bent en draaien we er niet omheen. Ben jij degene voor wie de opdrachtgever kiest? Dan kan je in dezelfde of daarop volgende week starten. Korte lijnen en snelle communicatie: dat is waar wij voor staan. Net zoals wij verwachten dat jij zo handelt naar de opdrachtgever toe.

Over onze opdrachtgevers binnen de legal sector

Of je als jurist kiest om in vast dienstverband te gaan, of liever een interim opdracht aangaat, maakt niet uit. Wij werken met toonaangevende organisaties in Nederland die voor beide stromen vacatures uitzetten. Bedrijven die hun zaken goed op orde hebben en iemand zoeken die snel kan schakelen en verantwoordelijkheden niet uit de weg gaat. Ben jij onderzoekend, van nature nieuwsgierig en heb jij het aanpassingsvermogen van een kameleon? Dan zoeken we jou om een toekomstige legal vacature te vervullen!

Waarom kiezen voor T&P Legal bij jouw volgende stap in je carrière?

Alleen met de top werken. Toonaangevende opdrachtgevers en korte communicatielijnen. Daar staan we voor. Door ons uitgebreide netwerk gaan we op zoek naar de perfecte match voor zowel kandidaat als opdrachtgevers. Wij geloven in kwalitatieve connecties in plaats van snelle plaatsingen die niet volledig aansluiten. Gaan we met elkaar in zee? Dan mag je vanuit onze kant rekenen op een langdurige relatie. En ben je uiteindelijk niet degene die wij zoeken? Dan vertellen we je dat zo snel mogelijk, zodat jij een andere invulling aan de richting van je carrière kan geven.

Ik wil een van jullie legal vacatures vervullen

Heeft jouw organisatie legal vacatures te vervullen?

Ben jij als organisatie op zoek naar een bedrijfsjurist, advocaat of legal counsel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Van vast dienstverband tot interimmer: wij zorgen ervoor dat de juiste kandidaat jouw openstaande vacature vervult. Ga je met ons in zee, dan ziet het verloop er als volgt uit:

  • Neem allereerst contact met ons op waarin je kenbaar maakt dat je een legal vacature hebt die je graag vervuld ziet.
  • Nadat we een kennismaking hebben gehad en er is sprake van een wederzijdse klik, wordt de opdracht definitief gemaakt. Je informeert ons over de inhoud van de werkzaamheden, de functie-eisen en uiteraard (bedrijfs)cultuur.
  • Aangevuld met specifieke wensen qua gewenste persoonlijke eigenschappen en vaardigheden.
  • Dit profiel matchen wij met ons netwerk i.c. database en selecteren wij kandidaten die hierop aansluiten.
  • Na een zorgvuldige selectie spreken wij een aantal potentiële kandidaten telefonisch en bij gebleken geschiktheid nodigen wij de best passende kandidaten uit voor een persoonlijk onderhoud.
  • Alvorens te komen tot een definitieve selectie controleren wij diploma’s, getuigschriften, etc.
  • Vervolgens stellen wij een selectie van 2-3 meest geschikte kandidaten aan je voor middels hun eigen CV, aangevuld met een korte persoonlijke profielschets door T&P Legal.
  • Gedurende de gespreksrondes bewaken wij de voortgang en onderhouden wij regelmatig contact met beide partijen.
  • Indien gewenst dan wel nodig ondersteunen wij de gesprekken m.b.t. de arbeidsvoorwaarden en trekken wij een aantal referenties na.

Vervul mijn legal vacatures