Terug naar alle vacatures

Senior Legal Counsel

Deze procedure is reeds gesloten. Klik hier voor alle openstaande vacatures.

Interessante positie voor een moderne Senior Legal Counsel die pro-actief te werk gaat en graag meedenkt en -beweegt met de business en haar klanten.

Context van de functie

BNP Paribas Personal Finance B.V. is op zoek naar een Senior Legal Counsel die toe is aan de volgende uitdaging in haar/zijn carrière. BNP Paribas Personal Finance B.V. behoort tot de BNP Paribas groep in Nederland en focust zich op het aanbieden van consumentenkrediet via diverse kanalen (o.a. intermediairs, autodealers, retail). Als jurist bij BNP Paribas Personal Finance B.V. ben je in een klein team verantwoordelijk voor de juridische zaken in de breedste zin. Dus van ondersteuning van de commerciële activiteiten, contractonderhandelingen met partners, klachtenbehandeling, het adviseren van het directie, tot contacten met de toezichthoudende overheden: je hebt een centrale functie binnen de organisatie. De onderneming is ontzettend in ontwikkeling en daarom zoeken we een jurist die aan deze groei wil bijdragen!

Over jou

 • Jij wilt als Senior Legal Counsel graag meedenken en -bewegen met de business en haar klanten.
 • Jij maakt graag onderdeel uit van een snel groeiende commerciële organisatie en je wilt aan deze groei bijdragen door onze legal afdeling verder te professionaliseren en uit te bouwen.
 • Je bent klant- en resultaatgericht, creatief, oplossingsgericht en beschikt over een goed analytisch vermogen en een flinke dosis enthousiasme;

Kortom, jij bent een moderne Senior Legal Counsel die pro-actief en energiek te werk gaat en daardoor mee kan gaan in de hoge ambities van BNP Paribas.

Wat verwachten we van je?

 • Ongeveer 5 tot 10 jaar relevante werkervaring als jurist en/of advocaat.
 • Ervaring met/kennis van de volgende rechtsgebieden:
  • Het financieel recht (Wft en Wwft);
  • Ondernemingsrecht (met name rondom corporate governance);
  • Contractenrecht;
  • Consumentenrecht.
 • Affiniteit met het omgaan met consumenten en klantgericht ingesteld.
 • Goed analytisch en juridisch denkvermogen.
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en de Engelse taal.
 • Kunnen/willen meedenken en meebewegen met de business en klanten.
 • Evenwichtig persoon, communicatief en een teamplayer

En een out of the box denkmentaliteit om over nieuwe producten en (digitale) distributiemethodes en hun juridische implicaties na te denken, waarbij een hoge mate van kunnen meedenken met de business wordt gevraagd.

Over je werkomgeving

BNP Paribas is één van de grootste banken wereldwijd met meer dan 200.000 medewerkers. In Nederland is BNP Paribas één van de grootste en meest toonaangevende buitenlandse financiële instellingen. BNP Paribas Personal Finance B.V. is een internationale, ambitieuze, en sterk groeiende organisatie met ca. 110 medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het beheer van een hypotheekportefeuille, en de opbouw van een consumptief kredietportefeuille en automotive financial services voor consumenten en dealers. Dit doen we op een verantwoorde wijze waarbij het klantbelang, integriteit, en transparantie voorop staan. Zo biedt BNP Paribas Personal Finance de voordelen van een klein bedrijf met daarachter de mogelijkheden van één van de grootste banken ter wereld.

Het aanbod

Om onze ambities te verwezenlijken vinden we het belangrijk om goed voor onze werknemers te zorgen. Dat doen we door middel van een inspirerende werkomgeving, een goed arbeidsvoorwaardenpakket met een goed salaris, 36 vakantiedagen, een prima pensioenregeling, thuiswerkvergoeding, tegemoetkomingen in de kinderopvang, zorgverzekering en ruime opleidingsmogelijkheden.

Geïnteresseerd?

T&P Legal ondersteunt BNP Paribas Personal Finance bij de werving en selectie van de Senior Legal Counsel. Is je interesse gewekt, dan ontvangen wij graag je CV en korte motivatiebrief: w.gentenaar@tplegal.nl

Je kunt Willem uiteraard ook bellen wanneer je meer informatie wilt: 06 – 12 97 68 93

Volledige vertrouwelijkheid van je reactie is vanzelfsprekend gegarandeerd.

Geïnteresseerd?

Willem Gentenaar
Adviseur / Partner
033 467 1001 w.gentenaar@tplegal.nl

Solliciteer op:
Advocaat IE / IT met interesse voor Privacy

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, png, txt, Max. bestandsgrootte: 10 MB.

Solliciteer op:
Senior Legal Counsel

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, png, txt, Max. bestandsgrootte: 10 MB.