Alle vacatures

Senior Claims Handler

Wil je een vacature door ons laten invullen? Neem vrijblijvend contact op. We horen graag meer over de specifieke wensen en denken met je mee.

Bel ons op: 033 – 467 1001

Zoek een vacature

Vind
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Deze procedure is reeds gesloten. Klik hier voor alle openstaande vacatures.

Wil je als Senior Claims Handler werken bij een onderscheidende, waarde gedreven organisatie? Ben je enthousiast, ambitieus en ondernemend? Ben jij gemotiveerd om complexe (juridische) vraagstukken op te lossen waarbij de belofte naar de klant centraal staat? Als jij jezelf hierin herkent, dan hebben wij een leuke en uitdagende baan voor je!

Wie is Hiscox? In het kort: het bijzondere deskundig verzekerd.

Bijna 120 jaar geleden begonnen met het verzekeren van schepen op Lloyd’s. Inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde niche verzekeraar die met speciale verzekeringsoplossingen consumenten kan laten genieten van iets bijzonders, zoals een monumentaal pand, een oldtimer of een designcollectie. En daarnaast bedrijven vooruitstrevend laten ondernemen zonder dat men bezig hoeft te zijn met alles wat daarbij mis kan gaan.

Werken bij Hiscox staat garant voor uitdagingen en ondernemerschap in een internationale omgeving, waarbij jij je op verschillende momenten op een positieve manier kan ontwikkelen. En de claims filosofie? Snel, fair, altijd correct. Het zijn de beginselen van de claimafhandeling. Ze verzekeren risico’s die te complex of te ongebruikelijk zijn voor andere verzekeraars en staan bekend om hun buitengewone claims service.

Hiscox heeft wereldwijd ongeveer 3.300 mensen in dienst op 32 kantoren in 14 landen. De Benelux-organisatie telt 75 medewerkers op 3 kantoren in Amsterdam, Brussel en ons service center in Lissabon.

Voor het Claims Team in Nederland zijn wij op zoek naar een Senior Claims Handler.

Als Senior Claims Handler ben je creatief en oplossingsgericht en verantwoordelijk voor de volledige analyse en afhandeling van schades in Nederland. Je onderhoudt de contacten met de intermediair en verzekerden en schakelt waar nodig met experts. Je werkt dagelijks met en leert van de meest getalenteerde mensen (claims, underwriting, operations) uit de verzekeringsindustrie. Daarnaast neem je deel aan productontwikkeling en uitdagende projecten om onze dienstverlening en klantbeleving continue te verbeteren. Je bent bekend met de markt van een premium nichespeler zoals Hiscox en je streeft naar een hoge mate van service en klantgerichtheid. De Senior Claims Handler werkt samen in een klein team en rapporteert aan de Claims Manager.

Primaire taken en verantwoordelijkheden

 • Jij bent verantwoordelijk voor advies op maat en schadeafhandeling op het gebied van beroepsaansprakelijkheid, Cyber & Data Risks, D&O, AVB en letsel;
 • Jij zorgt ervoor dat de klant (of assurantieadviseur) onze zeer goede dienstverlening ervaart: snelle reactie, prettig contact en heldere communicatie;
 • Jij vindt het leuk om complexe zaken op een praktische manier op te lossen in samenwerking met andere professionals (zowel intern als extern) op een manier die fair is voor alle partijen;
 • Jij bent in staat om trends te signaleren en te delen met collega’s;
 • Jij draagt bij aan de service- en productontwikkeling van Hiscox.

Functie eisen

 • WO Rechten;
 • Minimaal 4 maar bij voorkeur 6-8 jaar relevante werkervaring (verzekeraar/intermediair/legal);
 • Goede kennis van (beroeps) aansprakelijkheid;
 • Commercieel, flexibel en gewend om complexe zaken te behandelen;
 • Empathisch en communicatief sterk: je kunt je standpunt uitstekend beargumenteren en eventueel verdedigen. Je bent in staat om als mediator op te treden en je onderhandelt naar een oplossing die voor alle partijen fair is;
 • Enthousiast, servicegericht en gedreven om continue de beste service te leveren aan onze klanten;
 • Je schakelt snel van complex naar praktisch en voelt je thuis in een dynamische omgeving;
 • Een echte teamplayer met een grote mate van zelfstandigheid;
 • Naast Nederlands een uitstekende kennis van de Engelse taal (spreek- en schrijfvaardigheid).

Het aanbod

Dit is een fantastische kans om je bij een toonaangevende internationale verzekeraar aan te sluiten in een tijd van gerichte groei, waarin je de kansen krijgt om echt een verschil te maken. Hiscox Benelux groeit sterk in de zakelijke verzekeringen en biedt een gedreven en enthousiaste werkomgeving waarin je wordt aangemoedigd om samen met het team te bouwen en deel uit te maken van deze snelgroeiende organisatie. Er is volop gelegenheid voor de ontwikkeling van jouw loopbaan in een stimulerende en internationale omgeving.

Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn concurrerend. Daarnaast is er een aantrekkelijk (individueel) bonussysteem en een spaarplan.

Ga voor meer informatie over Hiscox en de productportfolio naar https://www.hiscox.nl

Geïnteresseerd?

T&P Legal ondersteunt HISCOX bij de werving en selectie van de Senior Claims Handler. Is je interesse gewekt, dan ontvangen wij graag je CV en bondige motivatiebrief: w.gentenaar@tplegal.nl

Je kunt Willem uiteraard ook bellen wanneer je meer informatie wilt: 06  12 97 68 93

Volledige vertrouwelijkheid van je reactie is vanzelfsprekend gegarandeerd.

 

Deel deze vacature

Geïnteresseerd?

Willem Gentenaar
Adviseur / Partner
Bel mij Mail mij Bekijk meer vacatures

Solliciteer op:
Senior Claims Handler

 • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, png, txt, Max. file size: 10 MB.