Alle vacatures

Senior Bedrijfsjurist Arbeidsrecht, BonsenReuling (Enschede)

Wil je een vacature door ons laten invullen? Neem vrijblijvend contact op. We horen graag meer over de specifieke wensen en denken met je mee.

Bel ons op: 033 – 467 1001

Zoek een vacature

Vind
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Deze procedure is reeds gesloten. Klik hier voor alle openstaande vacatures.

Voor een van onze opdrachtgevers, een in omgeving Enschede gevestigde (middelgrote) zakelijk dienstverlener op het gebied van accountancy, fiscaliteit en bedrijfsjuridisch advies, zijn wij momenteel ter uitbreiding van de juridische organisatie op zoek naar een senior bedrijfsjurist arbeidsrecht (vast dienstverband).

Taken:

Als senior bedrijfsjurist bij deze organisatie ben je verantwoordelijk voor de juridische praktijk van betreffende organisatie en heb je te maken met een verscheidenheid aan juridische vraagstukken. De focus in deze functie ligt op het arbeidsrecht. Je werkt regelmatig samen met accountants en belastingadviseurs van deze organisatie om zodoende een ‘totaaloplossing’ voor de klant te bewerkstelligen.

Functie-eisen:

Afgestudeerd Nederlands Recht, minimaal ong. 3 jaar werkervaring op het gebied van arbeidsrecht, bij voorkeur opgedaan in de advocatuur. Je bent klantgericht ingesteld, pragmatisch, ambitieus en enthousiast.

Aanbod:

Je zal in voorkomend geval werkzaam zijn bij een multidisciplinaire dienstverlener op het gebied van accountancy, fiscaliteit en bedrijfsjuridisch advies die jou de mogelijkheid biedt om in een prettige werkomgeving de organisatie op juridisch vlak verder te versterken. Marktconform salaris.

Interesse:

Geïnteresseerd, werkervaring die matcht met bovengenoemde functie-eisen én woonachtig in omgeving Enschede? Stuur dan je c.v. met toelichting (> match met functie-eisen en motivatie) naar recruitment@tplegal.nl. Vertrouwelijke behandeling vanzelfsprekend gegarandeerd.

Deel deze vacature

Solliciteer op:
Senior Bedrijfsjurist Arbeidsrecht, BonsenReuling (Enschede)

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, png, txt.