Terug naar alle vacatures

Manager Legal Services – financiële dienstverlening & fondsbeheer

Deze procedure is reeds gesloten. Klik hier voor alle openstaande vacatures.

Interessante managementpositie voor een zelfstandige Manager Legal Services: gedreven, commercieel, indien nodig hands-on, organisatiesensitief, positieve en open persoonlijkheid.

Jouw positie

Vistra Nederland is op zoek naar een Manager Legal Services. Je geeft leiding aan Team Corporate, circa 20 Senior Legal Lawyers, en houdt toezicht op de activiteiten van het Legal Services-team dat verantwoordelijk is voor een gemengde klantenportefeuille. Veel interactie met diverse stafafdelingen; je rapporteert aan het Head of Legal Services.

Primaire taken & verantwoordelijkheden

 • Algehele operationele verantwoordelijkheid voor ondernemingsrechtelijke zaken en coördinatie van de Juridische activiteiten in een cluster, inclusief de sectorspecifieke activiteiten en inhoudelijke kennis daarvan;
 • Stelt prioriteiten voor het team om te zorgen voor een efficiënte voltooiing van taken;
 • Heeft de focus op continue verbetering en optimalisatie;
 • Verantwoordelijk voor de prestaties, kwaliteit en resultaten van het team;
 • In samenwerking met het CLT-team worden compliance-risico’s binnen de klantenportefeuille van het team geïdentificeerd en beheerd;
 • Er wordt voldaan aan de PE-eisen volgens Holland Quaestor-regelgeving: vakkennis is up-to-date en wordt gedeeld met teamleden;
 • Klantenservice in het Team is in overeenstemming met de hoogst mogelijke normen.

Jouw profiel

 • Afgestudeerd Nederlands Recht, Ondernemingsrecht, Notarieel recht of Fiscaal recht), aangevuld met circa 4-8 relevante werkervaring;
 • Ervaring in het begeleiden en coachen van ervaren legal professionals;
 • Je bent organisatiesensitief, indien nodig hands-on, en analytisch goed ontwikkeld; 
 • Vloeiend in het Nederlands en het Engels (zowel mondeling als schriftelijk);
 • Een open, positieve persoonlijkheid die beschikt over lerend en aanpassend vermogen.

Het aanbod

Een uitdagende functie in een ambitieuze organisatie waar geen dag hetzelfde is. Een bedrijf met oog voor de toekomst waar je mee kunt groeien en vooral je eigen stempel op kunt drukken.

Daarnaast:

 • Concurrerende arbeidsvoorwaarden (salarisindicatie € 95.000,00 plus);
 • 8% vakantiegeld & 26 vrije dagen per jaar + 1 flexibele feestdag. U heeft ook de mogelijkheid om (max. 5) vakantiedagen in te kopen;
 • Premievrije pensioenregeling;
 • Werklaptop, trainingen en cursussen via een online leerplatform;
 • Een vergoeding voor het inrichten van je thuiswerkplek;
 • Hybride werken is en blijft mogelijk: fulltime medewerkers worden verwacht 2/3 dagen op kantoor te zijn en de rest vanuit huis.

Over Vistra

Bij Vistra geloven we dat de bedrijven en mensen van onze klanten een verschil kunnen maken in de wereld. Daarom is ons werk erop gericht onze klanten te helpen met vertrouwen en snelheid te handelen om kansen te grijpen, waar deze zich ook voordoen. Als wereldwijde zakelijke dienstverlener en fondsbeheerder met meer dan 5.000 professionals in meer dan 45 rechtsgebieden, stellen we juridische entiteiten wereldwijd in staat slimmer te werken, sneller te groeien, verantwoordelijk te handelen, kapitaal te beschermen en grensoverschrijdend te schalen — door te doen waar we goed in zijn: risico’s verminderen en efficiëntie verhogen.

We ondersteunen onze klanten in zes sectoren: Private Equity, Real Estate, Capital Markets, Corporate, Company Formation en Private Wealth en leveren waarde via drie servicelijnen:

·        Governance, Risk and Compliance

·        Advisory and Transaction Support

·        Finance, Accounting and Administration

We groeien als jij groeit, en we slagen als we samenwerken over grenzen en grenzen heen, als één team. Onze belofte aan onze klanten is dus dezelfde voor jou: door samen te werken, geven we je het vertrouwen, de tools en de ondersteuning om je ambities te verwezenlijken en je unieke vaardigheden te benutten — om je kans te grijpen en een verschil te maken in de wereld .

Dus, wat denk je? Als je enthousiast bent om met ons samen te werken en denkt dat je de klus kunt klaren, maar niet helemaal zeker weet of je 100% aan alle vereisten voldoet, willen we je aanmoedigen om het eens te proberen.

 

Geïnteresseerd?

Willem Gentenaar
Adviseur / Partner
0612976893 w.gentenaar@tplegal.nl

Solliciteer op:
Jurist – allround huisjurist MKB

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, png, txt, Max. bestandsgrootte: 10 MB.

Solliciteer op:
Manager Legal Services – financiële dienstverlening & fondsbeheer

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, png, txt, Max. bestandsgrootte: 10 MB.