Alle vacatures

Legal Counsel, Equens

Wil je een vacature door ons laten invullen? Neem vrijblijvend contact op. We horen graag meer over de specifieke wensen en denken met je mee.

Bel ons op: 033 – 467 1001

Zoek een vacature

Vind
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Deze procedure is reeds gesloten. Klik hier voor alle openstaande vacatures.

Voor Equens zijn we momenteel op zoek naar een Legal Counsel (minimaal 2 jaar werkervaring) voor 32 uur per week, 36 uur per week bespreekbaar. Equens is een van de grootste betalingsverwerkers in Europa. Equens behoort tot de Europese top 3 en heeft als ambitie om Europees marktleider te worden. De afdeling Legal is verantwoordelijk voor de juridische advisering van Equens SE. Binnen deze afdeling zorgen de juristen voor de advisering van de organisatie. De afdeling Legal in Nederland (voertaal Engels) bestaat uit 5 juristen; daarnaast zijn er juristen werkzaam in Duitsland en Italie. Iedere jurist binnen Legal werkt voor zijn/ haar eigen interne klanten (vnl. sales- en riskmanagers); desalniettemin is er op zakelijk vlak veel contact tussen de juristen onderling. Als Legal Counsel bij Equens hou je je voornamelijk bezig met de Acquiring-zijde (niet de Issuance- zijde). Betaalkaarten (MasterCard, VISA etc.) zijn je belangrijkste focus; je bent verantwoordelijk voor het opstellen en beoordelen van alle juridische documentatie op dit vlak, waaronder de contracten met winkeliers. Tevens hou je je bezig met schadeclaims, terugvorderingen (‘chargebacks’) en merkinbreuken, draag je zorg voor een correcte afhandeling van eventuele klachten ten aanzien van eerder genoemde contracten, hou je relevante ontwikkelingen op jouw vakgebied bij en implementeer je deze binnen de organisatie.

Functie-eisen:

Afgestudeerd Nederlands Recht, minimaal 2 jaar relevante werkervaring opgedaan in het bedrijfsleven (bijvoorbeeld bank of trust), advocatuur of toezichthoudende hoek. Vloeiend Engels en Nederlands. Pre: Duits, Italiaans. Grondige kennis van het contractenrecht, bij voorkeur opgedaan in een financiële omgeving. Goede kennis Wft. Pre: kennis van en ervaring met credit-card regelgeving, de Payment Services Directive (PSD). Teamplayer. Pragmatisch; goed in staat om vertaalslag te maken. In staat verder te kijken dan het eigen vakgebied en in staat om goed te communiceren met zowel juristen als niet-juristen

Aanbod

Internationale werkomgeving, prettige en informele cultuur. Standplaats: Utrecht. Aantal uur per week: 32 uur, maar 36 uur per week is bespreekbaar. Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het bruto jaarinkomen (inclusief 13e maand en vakantiegeld) minimaal EUR 51.500 en maximaal EUR 69.500 bij 36 uur per week. Daarnaast kun je rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een jaarlijkse functioneringstoeslag en een nagenoeg premievrij pensioen. Goede work-life balance.

Interesse?

Ben jij een gedreven jurist met enkele jaren relevante werkervaring en wil je jouw kennis tegen goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden verder uitbreiden bij een van de grootste betalingsverwerkers in Europa? Dan zien we jouw reactie graag tegemoet! Mail je c.v. met toelichting (motivatie/ match met functie-eisen) naar recruitment@tplegal.nl. Vertrouwelijke behandeling vanzelfsprekend gegarandeerd. Interim-invulling niet mogelijk.

Deel deze vacature

Solliciteer op:
Legal Counsel, Equens

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, png, txt.