Terug naar alle vacatures

Kantoormanager

Deze procedure is reeds gesloten. Klik hier voor alle openstaande vacatures.

Creatief, zakelijke scherp en daadkrachtig: kernkwalificaties van de gedreven Kantoormanager / Kantoordirecteur.           

Het betreft een (nieuwe) veelzijdige functie, waarbij de juiste kandidaat de gelegenheid en ruimte krijgt om deze mede zelf vorm en inhoud te geven en daarmee tot een succes te maken.

Het doel van de functie is om het bestuur en de partners te ondersteunen en (deels) te ontlasten van de managementtaken alsmede het mede onderhouden van en uitbreiden van het netwerk en relaties.

De Kantoormanager vormt een bindende factor binnen het kantoor en vervult een substantiële coördinerende rol binnen de organisatie. Qua onderwerpen vallen te onderscheiden: facilitair management, ICT, Finance, Sales, Marketing en Communicatie. Daarnaast is een rol weggelegd als initiator binnen het optimaliseren van de ontwikkeling en begeleiding van medewerkers, positionering en profilering van het kantoor, business development en strategie & beleid.

De Kantoormanager functioneert als de rechterhand en sparringpartner van de partners en het bestuur en zal bijvoorbeeld ook de agenda van de vergaderingen opstellen, de vergaderingen voorbereiden en zorgen voor opvolging.

Profiel:

 • HBO+/academisch niveau;
 • Relevante werkervaring, als bijv. (kantoor/general) manager bij professionele organisaties (zoals in zakelijke dienstverlening, advocatuur, consultancy, accountancy);
 • Professionele adviseur met uitstekende sociale vaardigheden;
 • HR-kennis en -ervaring;
 • Ervaring op het gebied van business development en moderne communicatie;
 • Pragmatisch, verbindend, zakelijk, scherp en daadkrachtig.

Het aanbod:

 • Zelfstandige, brede managementpositie binnen een solide middelgroot kantoor met een uitstekende reputatie;
 • Werken in een ambitieuze omgeving met constante aandacht voor kwaliteit en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Informele, stimulerende en collegiale werksfeer;
 • Een goede werk-privé balans;
 • Goed pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over het kantoor

Pot Jonker Advocaten is een advocatenkantoor met ruim 25 gespecialiseerde advocaten, gevestigd in het centrum van Haarlem. Al sinds 1930 werkt het kantoor aan complexe en uitdagende zaken voor (beursgenoteerde) ondernemingen, instellingen en overheden. Met teams gespecialiseerd in Ondernemingsrecht & Insolventie, Overheid & Bestuur, Vastgoed & Aanbesteding, Arbeid & Medezeggenschapsrecht, IT, IE & Privacy en Litigation & ADR biedt het kantoor haar cliënten een brede juridische dienstverlening. Pot Jonker Advocaten onderscheidt zich door tegen concurrerende tarieven topkwaliteit juridische dienstverlening te bieden, op een praktische “hands on” manier. De advocaten zijn benaderbaar, kunnen snel schakelen en brengen problemen terug tot de kern. Pot Jonker Advocaten gelooft in partnerschap. Dat betekent dat de advocaten van het kantoor nauw betrokken zijn bij hun cliënten, proactief meedenken en investeren in duurzame relaties.

Pot Jonker Advocaten is één van de grote advocatenkantoren in de regio Haarlem en heeft de ambitie verder te groeien. Het kantoor is aangesloten bij Netlaw, een landelijk samenwerkingsverband van 25 geselecteerde advocatenkantoren. Tevens is Pot Jonker Advocaten met haar commerciële procespraktijk in de The Legal 500 opgenomen.

Nieuwsgierig?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Willem Gentenaar, Headhunter / Partner: 06 12 97 68 93

Direct je interesse kenbaar maken kan natuurlijk ook: je kunt je motivatiebrief en CV mailen aan w.gentenaar@tplegal.nl

Vanzelfsprekend garanderen wij de vertrouwelijke behandeling van je reactie.

 

Geïnteresseerd?

Willem Gentenaar
Adviseur / Partner
0612976893 w.gentenaar@tplegal.nl

Solliciteer op:
Kantoormanager

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, png, txt, Max. bestandsgrootte: 10 MB.

Solliciteer op:
Kantoormanager

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, png, txt, Max. bestandsgrootte: 10 MB.