Alle vacatures

Kandidaat-notaris Corporate

Wil je een vacature door ons laten invullen? Neem vrijblijvend contact op. We horen graag meer over de specifieke wensen en denken met je mee.

Bel ons op: 033 – 467 1001

Zoek een vacature

Vind
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Deze procedure is reeds gesloten. Klik hier voor alle openstaande vacatures.

Erg mooie positie bij een gerenommeerd kantoor met een sterk identiteit voor een ervaren Kandidaat-notaris Corporate; concrete aandacht en ruimte voor persoonlijke ontplooiing en vakinhoudelijk ontwikkeling. In combinatie met een ronduit uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket.

Het Kantoor

Onze opdrachtgever is een gerenommeerd kantoor waar specialisten adviseren op zowel civiel als fiscaal gebied. Het cliëntenbestand is divers en bestaat uit grote ondernemingen, financiële instellingen en overheden. Het kantoor is onderscheidend, met name door de intensieve samenwerking tussen advocaten, belastingadviseurs en notarissen. De thuismarkt is de Benelux en daarnaast is het kantoor vertegenwoordigd in de belangrijkste financiële centra van Europa, Azië en de Verenigde Staten. Wereldwijd werken ca. 1.600 medewerkers, waaronder ruim 850 advocaten, notarissen en fiscalisten.

De praktijkgroep

Het kantoor heeft onder meer een zeer hoogwaardige en innovatieve ondernemingsrechtpraktijk die opereert in de top van de markt. De cliëntenkring bestaat de grote (internationale) spelers. De werkzaamheden bestaan uit het leiden van transacties en adviseren van instanties bij ondernemingsrecht gerelateerde vraagstukken. Daarnaast levert de praktijkgroep advies over (grensoverschrijdende) structurering en financiering.

Jouw profiel

Als gevolg van de groei van de praktijk is ruimte ontstaan voor een ervaren kandidaat-notaris. In het kort het gewenste profiel:

  • Minimaal 3 jaar ervaring als kandidaat-notaris binnen de ondernemingsrechtelijke (transactie)praktijk;
  • Een commerciële drive en goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden;
  • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engels taal in woord en geschrift;
  • Flexibel, proactief, accuraat en een teamplayer.

Het aanbod

Een prachtige mogelijkheid je verder te ontplooien en te ontwikkelen bij een toonaangevend internationaal kantoor met een sterke identiteit, collegiale sfeer en een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Zelfontplooiing wordt erg belangrijk gevonden en ambitieuze doelstellingen worden aangemoedigd. Dus naast de werkzaamheden is er concreet ruimte en aandacht voor persoonlijke – en vakinhoudelijk ontwikkeling middels het kunnen volgen van verschillende interne opleidingen en cursussen.

Interesse of meer weten?

Je kunt je sollicitatie en je vragen richten aan Willem Gentenaar: w.gentenaar@tplegal.nl

Je kunt hem uiteraard ook telefonisch benaderen: 06 12 97 68 93

We zien je reactie met belangstelling tegemoet!

Deel deze vacature

Geïnteresseerd?

Willem Gentenaar
Adviseur / Partner
Bel mij Mail mij Bekijk meer vacatures

Solliciteer op:
Kandidaat-notaris Corporate

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, png, txt, Max. file size: 10 MB.