Alle vacatures

Juridisch Adviseur

Wil je een vacature door ons laten invullen? Neem vrijblijvend contact op. We horen graag meer over de specifieke wensen en denken met je mee.

Bel ons op: 033 – 467 1001

Zoek een vacature

Vind
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Deze procedure is reeds gesloten. Klik hier voor alle openstaande vacatures.

Onze opdrachtgever Ruitenburg Adviseurs & Accountants is de professionele partner van de MKB-ondernemer op fiscaal, juridisch en financieel gebied in de regio Rotterdam en het Westland. Met ruim 200 medewerkers ligt haar kracht in mentaliteit en gedrevenheid, waarbij het persoonlijk contact hoog in het vaandel staat: klanten hebben een aanspreekpunt voor alle vragen en kunnen rekenen op maatwerkoplossingen. Opdrachtgever investeert voortdurend in digitale ontwikkelingen en houdt haar medewerkers vaktechnisch op hoog niveau met interne cursussen het hele jaar door. Er heerst een sportieve en sociale sfeer.

Wat houdt de functie in?

Je bent verantwoordelijk voor de advisering aan de klanten op een breed terrein, waarbij de focus zal liggen op het gebied van ondernemingsrecht, verbintenissenrecht en arbeidsrecht. Naast het opstellen en beoordelen van overeenkomsten sta je als gemachtigde de klanten bij en voer je namens hen civiele procedures. Daarnaast ondersteun je de senior juristen bij de uitvoering van juridische werkzaamheden, en begeleid je junior juristen. Je verzorgt, zowel intern als extern, vaktechnische bijeenkomsten. Het juridische team bestaat – naast de juridisch adviseur – uit drie junior juridisch adviseurs en twee senior juridisch adviseurs.

Wat verwachten wij van jou?

Voor deze functie zijn uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatie, accuratesse, analytisch vermogen en klantgerichtheid belangrijke competenties. Daarnaast ben je contactueel sterk, stressbestendig, gestructureerd en hecht je veel waarde aan professionaliteit en collegialiteit. Je bent gedreven, enthousiast en een teamspeler met gezonde ambitie die ook zelfstandig uitstekend kan functioneren.

Uiteraard
• ben je een civielrechtelijk georiënteerde jurist, afgestudeerd op WO-niveau, die minimaal 5 tot 7 jaar juridische werkervaring binnen het bedrijfsleven of advocatuur heeft opgedaan
• ben je een teamplayer met een positief kritische instelling;
• ben je gedreven, flexibel en wil je jezelf ontplooien;
• ben je analytisch sterk en ben je in staat om juiste conclusies te trekken;
• neem je initiatief en ben je in staat om een adequaat netwerk op te bouwen.

Wat wordt jou geboden?

Een goed salaris en een uitstekend secundair arbeidsvoorwaardenpakket vinden wij vanzelfsprekend. Er wordt hard gewerkt, maar de balans tussen werk, studie en privé wordt goed in de gaten gehouden. Minstens zo belangrijk is dat je jezelf voortdurend blijft ontwikkelen, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.

Heb je vragen?

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Willem Gentenaar: 06 – 12 97 68 93 of via email: w.gentenaar@tplegal.nl

Deel deze vacature

Solliciteer op:
Juridisch Adviseur

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, png, txt.