Alle vacatures

Junior / Medior Legal Counsel, PKF Wallast

Wil je een vacature door ons laten invullen? Neem vrijblijvend contact op. We horen graag meer over de specifieke wensen en denken met je mee.

Bel ons op: 033 – 467 1001

Zoek een vacature

Vind
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Deze procedure is reeds gesloten. Klik hier voor alle openstaande vacatures.

Voor een van onze klanten, PKF Wallast, vestiging Woerden, zijn we momenteel op zoek naar een junior/ medior Legal Counsel.

Over onze klant

PKF Wallast is met zijn ruim 55 jaar ervaring en 150 medewerkers een toonaangevende organisatie van accountants, belastingadviseurs en bedrijfsjuristen in Nederland. Om haar klanten ook buiten de landsgrenzen te kunnen bedienen maakt PKF Wallast deel uit van PKF International Limited. Een wereldwijd netwerk van juridisch onafhankelijke kantoren, met elkaar verbonden door een gemeenschappelijke toewijding en verantwoordelijkheid voor kwaliteit, integriteit en het scheppen van duidelijkheid in een complexe regelgeving, verspreid over 440 steden in 150 landen en 5 continenten (totale omzet $2,52 mrd).

In Nederland heeft PKF 4 vestigingen. Voor de vestiging in Woerden zijn we momenteel op zoek naar een junior/medior bedrijfsjurist/ Legal Counsel.

Over de functie

Als Legal Counsel bij PKF Wallast ben je samen met de andere juristen verantwoordelijk voor de juridische praktijk van de organisatie en heb je te maken met een verscheidenheid aan juridische vraagstukken en trajecten ten behoeve van nationale en internationale klanten.
Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan vragen op het gebied van het verbintenissenrecht en ondernemingsrecht (breed) maar ook aan het beoordelen en opstellen van contracten, het verstrekken van bedrijfsjuridische adviezen etc. Je stelt contracten op en beoordeelt contracten en werkt regelmatig samen met de fiscalisten en accountants van deze organisatie om zodoende een ‘totaaloplossing’ voor de klant te bewerkstelligen.

Functie-eisen

Afgestudeerd Nederlands Recht, minimaal (1 a) 2 jaar, maximaal 4 jaar werkervaring in het bedrijfsleven, trust, advocatuur of bij een accountants- en/of belastingadviesorganisatie. Goede kennis van en ervaring met het ondernemingsrecht (breed) en contractenrecht. Pro-actieve werkhouding. Voldoende assertieve persoonlijkheid, gewend om met anderen – ook niet-juristen – samen te werken. Ondernemend, klantgericht en pragmatisch ingesteld.

Aanbod

Mooie, gevarieerde positie bij gerenommeerde partij met erg goede werksfeer. Goede primaire en secundaire arbeidsomstandigheden, prima work/life balance.

Interesse/ contact

Interesse en matchende werkervaring? Stuur dan jouw c.v. met toelichting naar recruitment@tplegal.nl.  Vertrouwelijke behandeling is vanzelfsprekend gegarandeerd.

 

Deel deze vacature

Solliciteer op:
Junior / Medior Legal Counsel, PKF Wallast

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, png, txt.