Alle vacatures

Interim Legal Counsel

Wil je een vacature door ons laten invullen? Neem vrijblijvend contact op. We horen graag meer over de specifieke wensen en denken met je mee.

Bel ons op: 033 – 467 1001

Zoek een vacature

Vind
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Deze procedure is reeds gesloten. Klik hier voor alle openstaande vacatures.

Mooie opdracht voor een pro-actieve Interim Legal Counsel. Combinatie van corporate en innovatieve projecten. Internationale holding. Duur: 6 maanden.

Je zult in nauwe samenwerking met de juridische teamleden van het bedrijf en de juridische, fiscale, financiële en treasury-collega’s over de hele wereld werken aan de ontwikkeling en beveiliging van internationaal aanvaarde governance standaarden door deel te nemen aan grensoverschrijdende wereldwijde transacties en projecten.

Aandachtsgebieden:

  • Projecten (aan- en verkooptransacties, aandelentransacties, kapitaalverhogingen, kredietfaciliteiten, overdracht van contracten, opdrachten, bedrijfsherstructureringen, enzovoort);
  • Corporate governance (opstellen en voorbereiden van de uitvoering van bestuurs- en aandeelhoudersresoluties, (maandelijkse) directievergaderingen (inclusief voorbereiding van agenda, board pack en uitnodigingen), notulen van de Nederlandse houdstermaatschappijen en resoluties of volmachten van aandeelhouders voor haar dochterondernemingen, enz.).

In de kern: een sterk ontwikkeld gevoel voor corporate governance, een diep begrip van een projectmatige aanpak en sterk in het verbinden van mensen.

Profiel:

  • Corporate Law, Corporate Governance, Transactions and Global Projects;
  • Ervaring met (innovatie)projecten is een belangrijke pré (meer specifiek: e-signing, contract lifecycle management tool en/of het opzetten van een contract servicecentrum);
  • Vloeiend Engels, in woord en geschrift;
  • Teamgeest, empathie en aanpassingsvermogen;
  • Out-of-the-box kunnen èn durven denken;
  • Proactief en een strategische denker.

Duur: 6 maanden, fulltime. Locatie: regio A’dam.

Interesse?

Ik ontvang graag je CV en een tariefindicatie: w.gentenaar@tplegal.nl

Deel deze vacature

Solliciteer op:
Interim Legal Counsel

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, png, txt.