Alle vacatures

Interim-jurist offshore, Mammoet

Wil je een vacature door ons laten invullen? Neem vrijblijvend contact op. We horen graag meer over de specifieke wensen en denken met je mee.

Bel ons op: 033 – 467 1001

Zoek een vacature

Vind
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Deze procedure is reeds gesloten. Klik hier voor alle openstaande vacatures.

 

T&P Legal is een niche bemiddelaar van juristen en advocaten voor vaste functies en tijdelijke posities in de top van het (internationale) bedrijfsleven en bij grote (semi)overheidsorganisaties. Wij bemiddelen in heel Nederland, op vrijwel alle rechtsgebieden en op alle niveaus, variërend van junior, medior en senior legal counsel en compliance posities tot Head of Legal, Director en General Counsel posities. Dit doen wij op basis van Werving & Selectie, Executive Search en op Interim-basis/ Detachering. Door jarenlange succesvolle samenwerking met ondernemingen en organisaties uit de top van de financiële en zakelijke dienstverlening en non-profit hebben wij veel kennis van de markt en kunnen wij juristen uitdagende werkzaamheden aanbieden uit een breed netwerk van interessante klanten.

De opdracht

Voor een van onze klanten uit de offshore, vestiging Randstad, zijn we momenteel op zoek naar een interim-jurist voor de duur van een jaar. Heb je ruime, projectmatige ervaring in de offshore en ben je per begin januari beschikbaar voor 40 uur per week (of meer), neem dan zsm contact met ons op viamailto:recruitment@tplegal.nl.

Deel deze vacature

Solliciteer op:
Interim-jurist offshore, Mammoet

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, png, txt.