Alle vacatures

Interim Compliance Officer CDD

Wil je een vacature door ons laten invullen? Neem vrijblijvend contact op. We horen graag meer over de specifieke wensen en denken met je mee.

Bel ons op: 033 – 467 1001

Zoek een vacature

Vind
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Deze procedure is reeds gesloten. Klik hier voor alle openstaande vacatures.

T&P Legal is een niche bemiddelaar van juristen en advocaten voor vaste functies en tijdelijke posities in de top van het (internationale) bedrijfsleven en bij grote (semi)overheidsorganisaties. Wij bemiddelen in heel Nederland, op vrijwel alle rechtsgebieden en op alle niveaus, variërend van junior, medior en senior legal counsel posities tot Head of Legal en General Counsel posities. Dit doen wij op basis van Werving & Selectie, Executive Search en op Interim-basis/ Detachering. Door jarenlange succesvolle samenwerking met ondernemingen en organisaties uit de top van de financiële en zakelijke dienstverlening en non-profit hebben wij veel kennis van de markt en kunnen wij juristen uitdagende werkzaamheden aanbieden uit een breed netwerk van interessante klanten.

De opdracht

Voor een gerenommeerde trustorganisatie (Amsterdam) momenteel op zoek naar een interim compliance officer CDD voor een periode (initieel) van 4 tot 6 weken. Betreft een review project. Start: zsm. Full time of ten minste 4 dagen per week.

Functie-eisen: ervaring met CDD, bij voorkeur opgedaan binnen trust-branche. Ben je zelfstandig interimmer, heb je ervaring op dit terrein en ben je per direct beschikbaar? Neem contact met ons op via recruitment@tplegal.nl

 

Op de hoogte blijven van onze nieuwste vacatures en updates? Volg ons op LinkedIn!

Deel deze vacature

Solliciteer op:
Interim Compliance Officer CDD

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, png, txt.