Alle vacatures

Interim Bedrijfsjurist – beroepsorganisatie regio Rotterdam

Wil je een vacature door ons laten invullen? Neem vrijblijvend contact op. We horen graag meer over de specifieke wensen en denken met je mee.

Bel ons op: 033 – 467 1001

Zoek een vacature

Vind
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Deze procedure is reeds gesloten. Klik hier voor alle openstaande vacatures.

T&P Legal is een niche bemiddelaar van juristen en advocaten voor vaste functies en tijdelijke posities in de top van het (internationale) bedrijfsleven en bij grote (semi)overheidsorganisaties. Wij bemiddelen in heel Nederland, op vrijwel alle rechtsgebieden en op alle niveaus, variërend van junior, medior en senior legal counsel posities tot Head of Legal en General Counsel posities. Dit doen wij op basis van Werving & Selectie, Executive Search en op Interim-basis/ Detachering. Door jarenlange succesvolle samenwerking met ondernemingen en organisaties uit de top van de financiële en zakelijke dienstverlening en non-profit hebben wij veel kennis van de markt en kunnen wij juristen uitdagende werkzaamheden aanbieden uit een breed netwerk van interessante klanten.

De opdracht

Namens een jonge beroepsorganisatie zoeken wij een interim Bedrijfsjurist/Beleidsmedewerker met 5-10 jaar ervaring, inhoudelijk sterk (verbintenissen- en vastgoedrecht) en breed inzetbaar. Gewend om meerdere projecten (o.a. Doorlopend toezicht, Educatie) aan te sturen, te definiëren en te implementeren binnen deadlines.

Kernwoorden: functioneel juridisch leidinggeven, structuren aanbrengen, pionieren, initiatiefrijk, standvastig maar ook diplomatiek: de belangen zijn groot. Overtuigende, pragmatische persoonlijkheid. Duur minimaal 6 maanden, bij aanvang 24 uur per week.

Ruime ervaring op dit terrein en interesse in een uitdagende, langdurige opdracht ? Neem dan zsm contact met ons op via w.gentenaar@tplegal.nl

Meer info ? Willem Gentenaar: 06 – 12 97 68 93

Op de hoogte blijven van onze nieuwste vacatures en updates? Volg ons op Linkedin!

Deel deze vacature

Solliciteer op:
Interim Bedrijfsjurist – beroepsorganisatie regio Rotterdam

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, png, txt.