Alle vacatures

Ervaren Advocaat Bouwrecht

Zuid Holland 32-40 uur

Wil je een vacature door ons laten invullen? Neem vrijblijvend contact op. We horen graag meer over de specifieke wensen en denken met je mee.

Bel ons op: 033 – 467 1001

Zoek een vacature

Vind
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

Als ervaren advocaat weet jij dat het bouwrecht meer om mensen dan om stenen draait. De UAV en de UAV-GC, burenrecht, PPS-projecten, kabel- en leidingschades: het is materie die voor jou geen geheimen kent. Vanuit jouw juridische basis leg jij een stevig fundament onder complexe zaken. Je bewijst jouw meerwaarde als sparringpartner door goed te luisteren, proactief te adviseren en waar nodig te procederen.

Wie ben jij?

Naast een vakinhoudelijke gedrevenheid herkennen wij jou aan jouw goede contactuele vaardigheden. Met jouw jarenlange kennis en ervaring als advocaat ben jij in staat om de verschillende belangen in kaart te brengen en heb je een adequate aanpak ontwikkeld. Je beschikt over brede dossierkennis van het bouwrecht en bent bekend met het procederen bij de Raad van Arbitrage voor de bouw. Als professional leg je de juridische lat hoog, zonder de menselijke verhoudingen uit het oog te verliezen.

Het kantoor

Betreft een middelgroot kantoor in het Groene Hart. Een informele no-nonsense organisatie, waar hard werken samengaat met collegialiteit. Juridisch hoogwaardige dienstverlening aan ondernemingen, overheden, onderwijs- en zorginstellingen en particulieren door het hele land en zelfs daarbuiten. Professionaliteit is een eerste vereiste, maar meteen daarna komen betrokkenheid, aandacht voor de cliënt en voor elkaar.

Wat kun je verwachten?

  • een gevarieerde, loyale klantenkring waarvoor je medeverantwoordelijk bent;
  • een passend salaris (afhankelijk van onder meer je werkervaring);
  • een vaste onkostenvergoeding en een reiskostenvergoeding;
  • een pensioenregeling;
  • goede work-life balance.

Kennismaken?

We organiseren graag een (digitale) afspraak. Neem even contact op met Willem Gentenaar, Partner T&P Legal via 06 – 12 97 68 93 of  w.gentenaar@tpgal.nl

Je reactie wordt vanzelfsprekend in vertrouwen behandeld.

 

 

Deel deze vacature

Geïnteresseerd?

Solliciteer op:
Ervaren Advocaat Bouwrecht

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, png, txt.