Alle vacatures

Commercial Director, SGG Netherlands

Wil je een vacature door ons laten invullen? Neem vrijblijvend contact op. We horen graag meer over de specifieke wensen en denken met je mee.

Bel ons op: 033 – 467 1001

Zoek een vacature

Vind
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Deze procedure is reeds gesloten. Klik hier voor alle openstaande vacatures.

Voor een van onze klanten in de financiële sector (Randstad) zijn wij momenteel op zoek naar een Commercial Director die op strategisch niveau gaat bijdragen aan de verdere groeiversnelling van klant door (o.m.)

  • het ontplooien van nieuwe markten, het verder uitbouwen van de bestaande klantportefeuille;
  • de (mede) ontwikkeling en introductie van nieuwe business producten;
  • het publiceren van vakartikelen, het geven van presentaties alsmede organiseren van seminars;
  • bijdrage aan ontwikkeling sales strategie plannen, uitvoeren marktanalyses, adviseren over en uitvoeren van marketingactiviteiten;
  • adviseren over en (laten) organiseren client evenementen en public relations activiteiten.

Functie-eisen:

Afgestudeerd Nederlands of Fiscaal Recht. Bewezen trackrecord in de acquisitie/ sales; ervaring met het op- en uitbouwen van eigen portfolio. Minimaal 10 jaar relevante werkervaring, o.m. op het gebied van business development, relationshipmanagement en acquisitie, bijv. als Head Legal, (bijna) partner bij een advocatenkantoor of uit hoofde van een director’s of management positie. Ambitieus, winnaarsmentaliteit, sales-driven, zelfverzekerd, stevig en zelfstandig. Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Aanbod:

Zelfstandige en veelzijdige rol met veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatieven binnen een gevestigde en ambitieuze multinational waar ondernemerschap hoog in het vaandel staat. Je mag rekenen op (o.m.) een uitstekend salaris, alsmede een stevige prestatiegerelateerde bonus en lease auto of mobiliteitsvergoeding.

Interesse:

Geïnteresseerd én werkervaring die matcht met bovengenoemde functie-eisen? Stuur dan je c.v. – in word – met toelichting (> match met functie-eisen en motivatie) naar recruitment@tplegal.nl. Vertrouwelijke behandeling vanzelfsprekend gegarandeerd.

 

Deel deze vacature

Solliciteer op:
Commercial Director, SGG Netherlands

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, png, txt.