Alle vacatures

Bedrijfsjurist, Tebodin

Wil je een vacature door ons laten invullen? Neem vrijblijvend contact op. We horen graag meer over de specifieke wensen en denken met je mee.

Bel ons op: 033 – 467 1001

Zoek een vacature

Vind
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Deze procedure is reeds gesloten. Klik hier voor alle openstaande vacatures.

Onze klant is gevestigd in Zuid-Holland en is een gerenommeerd engineering en consultancy bureau waar meerdere juristen werkzaam zijn. Voor deze klant zijn we momenteel op zoek naar een (medior) Bedrijfsjurist/ Legal Counsel (vast dienstverband; interim-invulling niet mogelijk). Aantal dagen per week: bij voorkeur full-time, 4 dagen per week bespreekbaar.

Als Legal Counsel bij deze gerenommeerde partij bekleedt je een gevarieerde functie waarbij het contractenrecht de basis van je werkzaamheden vormt. Je hebt veel contact met de business en tot jouw taken behoren onder meer het opstellen, beoordelen en uitonderhandelen van (internationale) contracten, het adviseren in geschillen, het verstrekken van juridische advisering aan zowel moeder- als dochtervennootschappen en het onderhouden van contacten met externe partijen.
Daarnaast geef je af en toe presentaties aan de business ter stimulering van de ‘legal awareness’ binnen de organisatie en krijg je te maken met vraagstukken op het terrein van het bouw- en aanbestedingsrecht en incidenteel met vraagstukken op het terrein van het vennootschapsrecht, verzekeringsrecht en arbeidsrecht (optioneel).

Functie-eisen:

Afgestudeerd Nederlands Recht (WO), minimaal 5 jaar, maximaal 8 jaar relevante werkervaring, opgedaan in bijvoorbeeld de bouwsector, vastgoedbranche, advocatuur of bedrijfsleven. Bij voorkeur enige kennis van en ervaring met het bouw- en aanbestedingsrecht. Goede onderhandelingsvaardigheden en communicatieve vaardigheden (Nederlands en Engels), goed in staat om verder te kijken dan het eigen vakgebied en de vertaalslag naar de business te maken. Teamplayer, sociaal vaardig, open attitude. Pre: enige kennis van het vennootschapsrecht, arbeidsrecht en verzekeringen en aansprakelijkheid.

Aanbod:

Gevarieerde functie bij een gerenommeerde speler die goed in markt staat. Prettige, professionele werkomgeving, goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Ben jij afgestudeerd Nederlands Recht, beschik je over 5 tot 8 jaar werkervaring, ben je geïnteresseerd in een uitdagende functie als Legal counsel bij een gerenommeerde speler en matcht jouw achtergrond met de gezochte ervaring? Stuur dan je c.v. met toelichting (> relevante werkervaring, motivatie) naar recruitment@tplegal.nl. Vertrouwelijke behandeling vanzelfsprekend gegarandeerd.

Deel deze vacature

Solliciteer op:
Bedrijfsjurist, Tebodin

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, png, txt.