Alle vacatures

Bedrijfsjurist Duurzaam Vastgoed

Wil je een vacature door ons laten invullen? Neem vrijblijvend contact op. We horen graag meer over de specifieke wensen en denken met je mee.

Bel ons op: 033 – 467 1001

Zoek een vacature

Vind
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Deze procedure is reeds gesloten. Klik hier voor alle openstaande vacatures.

Voor één van onze opdrachtgevers in de regio Rotterdam zoeken wij een ondernemende

Bedrijfsjurist Duurzaam Vastgoed

Je bent nauw betrokken bij het hele proces van binnenhalen van contracten tot verduurzaming van het vastgoed tussen opdrachtgever en eigenaren van commercieel vastgoed. Met een grote mate van zelfstandigheid geef je als onderdeel van het contracteringsteam vorm aan uitdagende projecten en partnerships met andere investeerders. Jouw rol daarbij is zorgen voor een goede balans tussen de commerciële deal en de juridische voorwaarden. Belangrijke rechtsgebieden daarbij zijn naast verbintenissenrecht vooral vastgoedrecht en bouwrecht. Je bent betrokken van het eerste begin van een project, bij het maken van de afspraken over een quick scan, tot en met de operationele fase waarin de installaties daadwerkelijk zijn gerealiseerd.

Daarnaast ben je betrokken bij de exploitatie van de neergezette installaties en te leveren diensten en draagt daarin bij aan goede verhoudingen met zowel zakelijke klanten als consumenten. Daarmee lever je jouw bijdrage aan de transitie naar een duurzame energievoorziening.

Primaire taken en verantwoordelijkheden:

  • het opstellen en beoordelen van commerciële contracten en juridische documenten.
  • het onderhandelen over complexe contracten als lid van het onderhandelingsteam.
  • het adviseren over de juridische vormgeving van nieuwe projecten.
  • het behandelen van conflicten en het voeren van (buiten) gerechtelijke procedures.

Profiel

Je bent een pragmatisch ingestelde jurist met een gezonde commerciële instelling. Je hebt aantoonbare ervaring met de commercieel vastgoedsector. Je weet als geen ander hoe boeiend het is om je in energie en techniek te verdiepen. Je hebt steeds verschillende snelle leercurves doorgemaakt en je kunt je nieuwe omgevingen en situaties snel eigen maken door grondige analyse. Je hebt lef, een hoog energieniveau, een positieve instelling en executiekracht. Zodat je de beoogde doelstellingen realiseert in een steeds sneller veranderende organisatie.Om het af te ronden:

  • WO-rechten met minimaal vijf jaar werkervaring in de commercieel vastgoedsector;
  • Gedegen kennis van de rechtsgebieden bouwrecht en (commercieel) vastgoedrecht (kennis van aanbestedingsrecht en/of van energierecht is een pré);
  • Je hebt een heldere, bondige communicatiestijl;
  • Je vertaalt complexe problemen in praktisch toepasbare oplossingen.

Je maakt onderdeel uit van de juridische afdeling die zich richt op de zakelijke markt, met daarbinnen de verantwoordelijkheid voor de juridische zaken rond duurzaam vastgoed. Doordat we ook als team werken, is er voldoende ruimte voor het ondersteunen van andere business units en daarmee het werken aan andersoortige contracten, waardoor je je ook als jurist in de breedte ontwikkelt. We standaardiseren de contracten waar mogelijk, zodat je aandacht kan gaan naar de projecten die maatwerk behoeven en het werk afwisselend en leuk blijft.

Interesse?

Stuur je CV met een korte motivatie naar w.gentenaar@tplegal.nl
Je kunt hem ook bellen voor meer informatie: 06 – 12 97 68 93

Deel deze vacature

Solliciteer op:
Bedrijfsjurist Duurzaam Vastgoed

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, png, txt.