Alle vacatures

Jurist: doelgericht en daadkrachtig

Tilburg 32-40 uur Omnius Juristen

Wil je een vacature door ons laten invullen? Neem vrijblijvend contact op. We horen graag meer over de specifieke wensen en denken met je mee.

Bel ons op: 033 – 467 1001

Zoek een vacature

Vind
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

Ben jij een ervaren jurist met een sterk analytisch vermogen, ben je resultaatgericht en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, dan heb je hetzelfde professionele DNA als je toekomstige collega’s.

Omnius Juristen is een groeiend juridisch adviesbureau in Tilburg met op dit moment 20 collega’s. Om de verdere groei van het kantoor te realiseren is er een vacature ontstaan voor een gedreven Jurist.

De werkwijze kenmerkt zich door het werken in kleine autonome teams aan de beste rechtshulp voor hun cliënten, waarbij je zelf de regie voert over je dossiers. Je wordt hierin secretarieel ondersteund, zodat jij de focus kan houden op je kerntaken.

Wat we van je verwachten:

 • Opleiding op academisch niveau;
 • Minimaal 3 tot 5 jaar ervaring op het gebied van bestuursrecht of letselschade;
 • Goed bekend met het civiele procesrecht en met de inhoudelijke wetgeving;
 • Je beschikt over durf, creativiteit en onderhandelingsvaardigheden;
 • Uitstekende mondelinge- en schriftelijke communicatievaardigheden;
 • Je ziet kansen en geniet van het succes van een gewonnen zaak;
 • Je bent besluitvaardig en een echte doorpakker.

Wat kun jij verwachten:

 • Werken aan uitdagende en steeds weer wisselende dossiers;
 • Alle ruimte voor verdere persoonlijk en inhoudelijke ontwikkeling binnen een team van professionals die de menselijke maat als uitgangspunt hebben;
 • Geboden wordt een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve pensioenregeling, een bonusregeling, deelname aan de wekelijkse bootcamp en flexibele werktijden;
 • Omnius hecht veel belang aan een goede werkplek, daarom bieden we je een inspirerende en een arbo verantwoorde werkplek.

Je werkomgeving:

Omnius Juristen in Tilburg is onderdeel van Omnius, hét platform voor juridische dienstverleners. Omnius Juristen is een groeiend juridisch adviesbureau met op dit moment 20 collega’s, verdeeld over 3 Legal teams, een team van vijf medewerkers juridische ondersteuning en twee financieel medewerkers. Omnius Juristen staat haar cliënten bij in juridische geschillen op het gebied van o.a. arbeidsrecht, ambtenarenrecht, ondernemingsrecht en algemeen verbintenissenrecht. De dienstverlening ondersteunt een grote groep particuliere cliënten en zakelijke partners. Daarbij staat transparantie en een integere werkwijze aan de basis voor een dienstverlening op een kwalitatief hoogwaardig niveau

Interesse?

T&P Legal ondersteunt Omnius Juristen bij hun zoektocht naar een gedreven Jurist.
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Willem Gentenaar, Headhunter / Partner: 06 12 97 68 93
Je sollicitatie voorzien van een motivatiebrief en cv kun je mailen aan w.gentenaar@tplegal.nl

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gespreksrondes. Een persoonlijkheidsanalyse en referentiecheck maken onderdeel uit van de procedure.

 

Deel deze vacature

Geïnteresseerd?

Solliciteer op:
Jurist: doelgericht en daadkrachtig

 • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, png, txt, Max. file size: 10 MB.