Alle vacatures

Advocaat Vastgoedrecht

Wil je een vacature door ons laten invullen? Neem vrijblijvend contact op. We horen graag meer over de specifieke wensen en denken met je mee.

Bel ons op: 033 – 467 1001

Zoek een vacature

Vind
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Deze procedure is reeds gesloten. Klik hier voor alle openstaande vacatures.

Interesse om je carrière als advocaat Vastgoedrecht een boost te geven? Wij hebben een mooie opening bij een middelgroot kantoor met een uitstekend perspectief.

Namens onze opdrachtgever Certa Legal Advocaten in Amsterdam komen we graag in contact met een gedreven Advocaat Vastgoedrecht.

De functie

De sectie Vastgoedrecht van Certa Legal houdt zich bezig met onder andere huurrecht, projectontwikkeling, bouwrecht, kooprecht en contractenrecht in bredere zin. Zij treden daarbij op voor woningcorporaties, projectontwikkelaars, beleggers, bouwbedrijven, commerciële verhuurders, (grote) huurders en overheden. Om het team te versterken zijn wij op zoek naar iemand met een aantal jaren ervaring in het vastgoed- en contractenrecht en affiniteit met huurrecht. Je bent ondernemend en doortastend, met oog voor de omgeving. Iemand die makkelijk contacten legt en onderhoudt, en dat talent graag benut om de praktijk verder uit te bouwen.

Het profiel

De advocaat die wij zoeken:

  • heeft 3 tot 8 jaar ervaring in de advocatuur;
  • is ambitieus, analytisch goed en in staat verbanden te leggen;
  • is ondernemend en proactief;
  • is een teamplayer maar werkt ook goed zelfstandig;
  • is sociaal- en communicatief vaardig;
  • heeft veel gevoel voor humor en kan relativeren.

Naast affiniteit met huurrecht is interesse voor bestuursrecht een pré.

Het kantoor

Certa Legal is een advocatenkantoor van betrokken en gedreven professionals, waar de belangen van onze cliënten èn het plezier in het vak voorop staan. De focus ligt op ondernemingsrecht/insolventie, vastgoed, aansprakelijkheids-/verzekeringsrecht, arbeidsrecht en incasso. De kwaliteit is hoog, de tarieven zijn redelijk. De lijnen zijn kort en door een persoonlijke aanpak is de samenwerking met de cliënt optimaal.

Certa Legal staat voor goed juridisch advies en een pragmatische aanpak. Geen gecompliceerde, met jargon gevulde adviezen, maar praktische to the point oplossingen waar cliënten direct iets mee kunnen.

Het aanbod

Een uitdagende functie met een prettige werksfeer, een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatieven. Certa Legal investeert graag in de groei van haar medewerkers en geven jou de kans om je talenten te ontwikkelen door middel van cursussen en/of coaching. Werken bij Certa Legal betekent werken in een grachtenpand in hartje Amsterdam in een leuk team met veel enthousiasme voor ons werk.

Sollicitatie

Interesse? Stuur dan je Curriculum Vitae en een korte motivatie aan Willem Gentenaar: w.gentenaar@tplegal.nl

 

Deel deze vacature

Geïnteresseerd?

Willem Gentenaar
Adviseur / Partner
Bel mij Mail mij Bekijk meer vacatures

Solliciteer op:
Advocaat Vastgoedrecht

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, png, txt.