Alle vacatures

Advocaat / Partner Ondernemingsrecht

Amsterdam 32-40 uur Certa Legal Advocaten

Wil je een vacature door ons laten invullen? Neem vrijblijvend contact op. We horen graag meer over de specifieke wensen en denken met je mee.

Bel ons op: 030 – 800 9207

Zoek een vacature

Vind
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

Unieke kans voor een Advocaat Ondernemingsrecht zich aan te sluiten bij een middelgroot kantoor in A’dam en haar/zijn praktijk gezamenlijk uit te bouwen.

Wij ondersteunen onze opdrachtgever Certa Legal Advocaten en de sectie Ondernemingsrecht in hun zoektocht naar een Advocaat / Partner Ondernemingsrecht

De positie

Op het gebied van het ondernemingsrecht zoekt Certa Legal uitbreiding. Graag komen wij in gesprek met een gemotiveerde, ondernemende advocaat, met minimaal acht jaar ervaring en een eigen praktijk. De kandidaat heeft bij voorkeur een brede horizon, van ondernemingsrechtelijke procedures tot en met het begeleiden van transacties. Certa Legal biedt alle mogelijkheden om de praktijk in teamverband en op hoog niveau uit te oefenen en om verder door te groeien.

Het profiel

De persoon die wij zoeken:

  • heeft ervaring in de advocatuur of daarbuiten, op het gebied van ondernemingsrecht, zowel op het gebied van ondernemingsrechtelijke procedures als transacties;
  • is ambitieus, analytisch goed en in staat verbanden te leggen;
  • is ondernemend en proactief;
  • is een teamplayer maar werkt ook goed zelfstandig;
  • is sociaal- en communicatief vaardig;
  • beschikt over de nodige humor en kan goed relativeren;
  • gaat zijn eigen praktijk samen met ons uitbouwen.

Het kantoor

Certa Legal is een advocatenkantoor van betrokken en gedreven professionals, waar de belangen van onze cliënten en het plezier in het vak voorop staan. De focus ligt op ondernemingsrecht/insolventie, vastgoed, aansprakelijkheids-/verzekeringsrecht, arbeidsrecht en incasso. De kwaliteit is hoog, de tarieven zijn redelijk. De lijnen zijn kort en door een persoonlijke aanpak is de samenwerking met de cliënt optimaal.

Certa Legal staat voor goed juridisch advies en een pragmatische aanpak. Geen gecompliceerde, met jargon gevulde adviezen, maar praktische to the point oplossingen waar cliënten direct iets mee kunnen.

Het aanbod

Een uitdagende positie met een prettige werksfeer en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatieven. Alle ruimte en mogelijkheden de praktijk verder uit te bouwen. Werken bij Certa Legal betekent werken in een grachtenpand in hartje Amsterdam in een leuk team met veel enthousiasme voor het werk.

Sollicitatie

Interesse in deze stap? Willem Gentenaar ziet je reactie met belangstelling tegemoet: w.gentenaar@tplegal.nl

Je kunt hem uiteraard ook even bellen: 06 – 12 97 68 93

Volledige vertrouwelijkheid van je reactie is vanzelfsprekend gegarandeerd.

Deel deze vacature

Geïnteresseerd?

Willem Gentenaar
Adviseur / Partner
Bel mij Mail mij Direct solliciteren Bekijk meer vacatures

Solliciteer op:
Advocaat / Partner Ondernemingsrecht

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, png, txt.