Alle vacatures

Advocaat-medewerker Vastgoed

Wil je een vacature door ons laten invullen? Neem vrijblijvend contact op. We horen graag meer over de specifieke wensen en denken met je mee.

Bel ons op: 033 – 467 1001

Zoek een vacature

Vind
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Deze procedure is reeds gesloten. Klik hier voor alle openstaande vacatures.

Het advocaten- en notarissenkantoor in Amsterdam is gespecialiseerd in vastgoed- en ondernemingsrecht. Op kantoor heerst een open en informele sfeer. Uiteraard wordt geloofd in groei, maar niet in ‘hoe groter, hoe beter’. Ze zijn liever snel en efficiënt. Daarom werken ze in kleine teams met op elkaar ingespeelde specialisten; gedreven teams geleid door betrokken partners, waarbij kwaliteit en servicegerichtheid voorop staan. Binnen complexe zaken in vastgoed- en ondernemingsrecht.

Positie

De groei van de vastgoedpraktijk vraagt om versterking door een medewerker binnen het team “Asset & Property Management”. Het team behoort tot de vastgoedsectie en adviseert en procedeert met betrekking tot commerciële huur en verhuur van kantoor- en winkelruimte, koop en verkoop transacties, (grootschalige) herontwikkelingen, renovaties en vastgoedgerelateerde procedures. Onze cliënten variëren van (inter)nationale, veelal beursgenoteerde ondernemingen waaronder vastgoedbeheerders (Asset & Property managers), (institutionele) beleggers en projectontwikkelaars. Je werkt daarbij intensief samen met de andere vastgoedteams zoals Ruimtelijke Ordening & Milieu, financiering en zekerheden, projectontwikkeling en vastgoednotariaat.

Loopbaan

Wanneer je kiest voor een carrière binnen dit kantoor, kies je ervoor om uit te blinken in datgene waar je goed in bent. Ze doen niet alles een beetje, maar alleen datgene waarin ze excelleren. Dat is de enige manier om hun cliënten topkwaliteit te kunnen garanderen. Je werkt aan uitdagende zaken. Je krijgt veel vrijheid en werkt zelfstandig binnen een energiek en ambitieus team. Ambitie, passie, een scherp analytisch vermogen en commerciële gedrevenheid helpen je om te groeien. Het kantoor vindt persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Daarom bieden ze diverse mogelijkheden om verder te groeien. Zo neem je als ervaren jurist deel aan een intern opleidingsprogramma. Je wilt jezelf immers blijven ontwikkelen. Om een expert te worden op je vakgebied bieden ze je diverse vakinhoudelijke trainingen aan, zowel intern als extern.

Last but not least: de work-life balance wordt serieus genomen. Ze werken hard en leveren kwaliteit. Maar vrije tijd is vrije tijd.

Profiel

  • een kritisch en creatief persoon die analytisch sterk is;
  • een goed ontwikkeld commercieel gevoel;
  • een teamspeler met een serviceverlenende instelling;
  • goede kennis van algemeen verbintenissenrecht, huurrecht en procesrecht met een voorliefde voor vastgoed;
  • minimaal 4 jaar relevante werkervaring.

Meer weten?

Neem contact op met Willem Gentenaar: 06 – 12 97 68 93 of w.gentenaar@tplegal.nl

Volledige vertrouwelijkheid vanzelfsprekend gegarandeerd.

Deel deze vacature

Solliciteer op:
Advocaat-medewerker Vastgoed

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, png, txt.