Alle vacatures

Advocaat-medewerker Securitisation & Structured Finance

Wil je een vacature door ons laten invullen? Neem vrijblijvend contact op. We horen graag meer over de specifieke wensen en denken met je mee.

Bel ons op: 033 – 467 1001

Zoek een vacature

Vind
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Deze procedure is reeds gesloten. Klik hier voor alle openstaande vacatures.

De opdrachtgever

De praktijkgroep Banking & Finance in Amsterdam treedt in hecht teamverband op voor Nederlandse en buitenlandse financiële instellingen en ondernemingen op het gebied van Nederlandse en internationale financieringstransacties, securitisations, structured finance en het effectenrecht. Het team onderscheidt zich door een brede expertise en de mogelijkheid tot specialisatie die aansluit bij de interesse en vaardigheden van de individuele advocaat. Het Nederlandse team bestaat uit 16 advocaten en is sterk groeiende.

De functie

Als advocaat Banking & Finance werk je dagelijks samen met je collega’s en cliënten in Nederland en de rest van de wereld. Je bent werkzaam binnen het spectrum van Banking & Finance met een focus op Securitisation & Structured Finance. Hieronder vallen securitisation transacties inzake verschillende “asset classes”, waaronder hypotheekleningen, auto leases, CLOs en trade receivables, maar ook loan portfolio transacties en het opzetten van nieuwe hypotheekplatforms. Indien gewenst bestaat de mogelijkheid om tevens op een breder vlak werkzaam te zijn binnen Banking & Finance. Je wordt regelmatig uitgenodigd voor international practice group meetings waar je intensief wordt opgeleid en je nauwe contacten onderhoudt met je binnenlandse- en buitenlandse collega’s. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om tijdelijk bij een van onze buitenlandse vestigingen te werken in het associate training programme.

De kandidaat

We zoeken een enthousiaste advocaat-medewerker Securitisation & Structured Finance met minimaal drie tot maximaal negen jaar relevante werkervaring in de financiële transactiepraktijk. Ervaring binnen de advocatuur is een must; heb je hiernaast ook enige ervaring binnen de bancaire sector, dan kom je eveneens in aanmerking voor solliciteren op deze vacature. Je bent bereid een actieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van onze groeiende praktijk door je in te zetten voor de cliënt en praktijkgroep. Je hebt een uitstekende beheersing van de Engelse taal en je wilt werken in een internationale omgeving aan grensoverschrijdende transacties in een hecht team.

Interesse

Meer weten ? Neem contact op met Willem Gentenaar: 06 – 12 97 68 93.

Direct reageren ? Stuur je CV inclusief korte motivatie naar w.gentenaar@tplegal.nl

Vertrouwelijke behandeling vanzelfsprekend gegarandeerd.

Deel deze vacature

Solliciteer op:
Advocaat-medewerker Securitisation & Structured Finance

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, png, txt.