Alle vacatures

Advocaat – Medewerker Ondernemingsrecht M&A

Wil je een vacature door ons laten invullen? Neem vrijblijvend contact op. We horen graag meer over de specifieke wensen en denken met je mee.

Bel ons op: 033 – 467 1001

Zoek een vacature

Vind
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Deze procedure is reeds gesloten. Klik hier voor alle openstaande vacatures.

Het advocaten- en notarissenkantoor in Amsterdam is gespecialiseerd in vastgoed- en ondernemingsrecht. Op kantoor heerst een open en informele sfeer. Uiteraard wordt geloofd in groei, maar niet in ‘hoe groter, hoe beter’. Ze zijn liever snel en efficiënt. Daarom werken ze in kleine teams met op elkaar ingespeelde specialisten; bevlogen teams geleid door betrokken partners, waarbij kwaliteit en servicegerichtheid voorop staan. Binnen complexe zaken in vastgoed- en ondernemingsrecht.

Functie

De ondernemingsrechtadvocaten hebben een transactiepraktijk met een sterke focus op mid market m&a en private equity. De sectie richt zich op nationaal en internationaal opererende bedrijven, investeerders, participatiemaatschappijen en financiële instellingen. De professional opereert resultaatgericht en heeft zicht op het meer algemene probleemveld. Het advieswerk richt zich op juridische expertise maar raakt ook aan financiële, procesmatige en organisatorisch aspecten. De professional is dan ook niet alleen juridisch solide, maar ook financieel onderlegd genoeg om gesprekspartner te kunnen zijn. Daarnaast beschikt de professional over empathie om een deal rond krijgen.

Voor de verdere uitbouw en verbreding van de praktijk zoeken wij een ambitieuze advocaat medewerker, met 3 tot 6 jaar ervaring, die een bewuste overstap wil maken. Ben jij een juridisch toptalent in het ondernemingsrecht? Dan is dit mogelijk de baan en omgeving waar je naar op zoek bent. Wij zoeken bijzondere mensen die extra glans willen geven aan het kantoor. Die gedreven zijn om van hun carrière een succes te maken.

Loopbaan

Wanneer je kiest voor een carrière binnen dit kantoor, kies je ervoor om uit te blinken in datgene waar je goed in bent. Ze doen niet alles een beetje, maar alleen datgene waarin ze excelleren. Dat is de enige manier om hun cliënten topkwaliteit te kunnen garanderen. Je werkt aan uitdagende zaken. Je krijgt veel vrijheid en werkt zelfstandig binnen een energiek en ambitieus team. Ambitie, passie, een scherp analytisch vermogen en commerciële gedrevenheid helpen je om te groeien.

Het kantoor vindt persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Daarom bieden ze diverse mogelijkheden om verder te groeien. Zo neem je als ervaren jurist deel aan een intern opleidingsprogramma. Je wilt jezelf immers blijven ontwikkelen. Om een expert te worden op je vakgebied bieden ze je diverse vakinhoudelijke trainingen aan, zowel intern als extern.

De carrièrepaden zijn helder. Je kunt partner worden wanneer je de ambitie hebt, beschikt over de noodzakelijke kennis en ervaring én hebt bewezen een goed ondernemer te zijn.

Last but not least: de work-life balance wordt serieus genomen. Ze werken hard en leveren kwaliteit. Maar vrije tijd is vrije tijd.

Meer weten?

Neem contact op met Willem Gentenaar: 06 – 12 97 68 93 of w.gentenaar@tplegal.nl. Volledige vertrouwelijkheid vanzelfsprekend gegarandeerd.

Deel deze vacature

Solliciteer op:
Advocaat – Medewerker Ondernemingsrecht M&A

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, png, txt.