Terug naar alle vacatures

Advocaat-medewerker Corporate / M&A (3-6 jaar ervaring)

Deze procedure is reeds gesloten. Klik hier voor alle openstaande vacatures.

Ter versterking van de sectie ondernemingsrecht van Pot Jonker Advocaten in Haarlem zijn wij op zoek naar een Advocaat-medewerker Corporate / M&A.

Heb je een brede ondernemingsrechtelijke interesse? Vind jij het een uitdaging om jouw eigen praktijk op te gaan bouwen? Beschik je over de intrinsieke motivatie jezelf te willen blijven ontwikkelen? Dan is dit een mooie vervolgstap!

Je wordt binnen de sectie mede verantwoordelijk voor het transactionele en corporate werk. Daarbij werk je veelal zelfstandig maar ook samen met de andere advocaten bij de verdere uitbouw van de corporate praktijk. Het kantoor kent een informele en open sfeer; een ambitieuze werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en aandacht voor een goede werk-privé balans.

Jouw profiel

 • Advocaat-medewerker met 3-6 jaar ervaring;
 • Enige M&A ervaring bij een (middel)groot kantoor heeft de voorkeur, maar je bent absoluut geen one trick pony: een brede interesse in de ondernemingsrechtelijke praktijk is wenselijk;
 • Combinatie met interesse of ervaring binnen insolventierecht is een pré;
 • Goede beheersing van legal English;
 • Positieve persoonlijkheid, inhoudelijk sterk, kritisch;
 • Communicatief sterk, relatiebouwer, humor.
 • Gedreven en passie voor het vak.

Het aanbod

 • Alle ruimte voor inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling binnen een solide middelgroot kantoor met een uitstekende reputatie;
 • Werken in een ambitieuze omgeving met constante aandacht voor kwaliteit met betrokken collega’s;
 • Informele, stimulerende en collegiale werksfeer;
 • Onderscheidend pakket aan arbeidsvoorwaarden incl. een verantwoorde werk-privé balans (fulltime urennorm 1.200 uur), deels thuiswerken is en blijft mogelijk.

Over het kantoor

Pot Jonker Advocaten is een advocatenkantoor met ruim 25 gespecialiseerde advocaten, gevestigd in het centrum van Haarlem. Al sinds 1930 werkt het kantoor aan complexe en uitdagende zaken voor (beursgenoteerde) ondernemingen, instellingen en overheden. Met teams gespecialiseerd in Ondernemingsrecht & Insolventie, Overheid & Bestuur, Vastgoed & Aanbesteding, Arbeid & Medezeggenschapsrecht, IT, IE & Privacy en Litigation & ADR biedt het kantoor haar cliënten een brede juridische dienstverlening. Pot Jonker Advocaten onderscheidt zich door tegen concurrerende tarieven topkwaliteit juridische dienstverlening te bieden, op een praktische “hands on” manier. De advocaten zijn benaderbaar, kunnen snel schakelen en brengen problemen terug tot de kern. Pot Jonker Advocaten gelooft in partnerschap. Dat betekent dat de advocaten van het kantoor nauw betrokken zijn bij hun cliënten, proactief meedenken en investeren in duurzame relaties.

Pot Jonker Advocaten is één van de grote advocatenkantoren in de regio Haarlem en heeft de ambitie verder te groeien. Het kantoor is aangesloten bij Netlaw, een landelijk samenwerkingsverband van 25 geselecteerde advocatenkantoren. Tevens is Pot Jonker Advocaten met haar commerciële procespraktijk in de The Legal 500 opgenomen.

De sectie Ondernemingsrecht

Het ondernemingsrecht team van Pot Jonker Advocaten begeleidt cliënten bij fusies, overnames, management buy in’s / out’s, herstructureringen, investeringen en het opzetten van joint ventures en andere samenwerkingsverbanden. Het team adviseert cliënten daarnaast over alle aspecten van hun corporate governance structuur en treedt ook regelmatig op voor aandeelhouders, raden van bestuur en raden van commissarissen bij geschillen of strategische trajecten. Tot de cliënten behoren grote (beursgenoteerde) ondernemingen, familiebedrijven en het MKB. Het team heeft daarnaast een bijzondere focus op de semi-publieke sector (in het bijzonder zorg & onderwijs). Er wordt veel samengewerkt met de advocaten van het herstructurering- en insolventieteam.

Meer weten?

T&P Legal ondersteunt Pot Jonker Advocaten bij hun zoektocht naar een Aankomend Partner Ondernemingsrecht. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Willem Gentenaar, Headhunter / Partner: 06 12 97 68 93

Direct je interesse kenbaar maken kan natuurlijk ook: je kunt je motivatiebrief en CV mailen aan w.gentenaar@tplegal.nl

Vanzelfsprekend garanderen wij de vertrouwelijke behandeling van je reactie.

 

Geïnteresseerd?

Willem Gentenaar
Adviseur / Partner
0612976893 w.gentenaar@tplegal.nl

Solliciteer op:
Advocaat-medewerker Corporate / M&A (3-6 jaar ervaring)

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, png, txt, Max. bestandsgrootte: 10 MB.

Solliciteer op:
Advocaat-medewerker Corporate / M&A (3-6 jaar ervaring)

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, png, txt, Max. bestandsgrootte: 10 MB.