Alle vacatures

Advocaat Arbeidsrecht, Lexence

Wil je een vacature door ons laten invullen? Neem vrijblijvend contact op. We horen graag meer over de specifieke wensen en denken met je mee.

Bel ons op: 033 – 467 1001

Zoek een vacature

Vind
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Deze procedure is reeds gesloten. Klik hier voor alle openstaande vacatures.

Voor de sectie Arbeidsrecht van Lexence zijn we momenteel op zoek naar een Advocaat (3-5 jaar ervaring).

Over onze klant en de functie:

Lexence, opgericht in 1992, is een gerenommeerd advocaten- en notarissenkantoor gevestigd in Amsterdam. Op het kantoor heerst een open en informele sfeer. De circa 130 professionals van Lexence, waaronder 80 advocaten & notarissen, werken in bevlogen teams geleid door betrokken partners, waarbij kwaliteit en servicegerichtheid voorop staan.

De sectie Arbeidsrecht kent een omvangrijke en zelfstandige proces- en adviespraktijk, bestaat momenteel uit 14 advocaten en komt sterk naar voren in internationale listings. Tot de cliënten behoren onder meer (internationale) ondernemingen in de metaal en logistiek, zorgorganisaties en een aantal grote bedrijven in de energie/milieubranche. De praktijk kent een grote verscheidenheid aan zaken op het gebied van onder andere concurrentiebedingen, het begeleiden van statutair directeuren bij ontslag, collectieve reorganisaties, collectieve arbeidsovereenkomsten, medezeggenschap en overgang van ondernemingen.

Functie-eisen:

Minimaal 3, maximaal (ongeveer) 5 jaar relevante werkervaring in de advocatuur, gedegen kennis van het arbeidsrecht, met name individueel en collectief ontslag. Analytisch sterk, klantgericht, commercieel ingesteld, goede communicatieve vaardigheden, teamplayer.

Aanbod:

Leuke functie met goede ontwikkelingsmogelijkheden (o.m. Grotius, PALA) bij een gerenommeerd kantoor met prettige, nuchtere werksfeer. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder 13 e maand en, vanaf 4e jaars, bonus)

Interesse:

Geïnteresseerd én werkervaring die matcht met bovengenoemde functie-eisen? Stuur dan je c.v. met toelichting (> match met functie-eisen en motivatie) naar recruitment@tplegal.nl. Vertrouwelijke behandeling vanzelfsprekend gegarandeerd.

Op de hoogte blijven van onze nieuwste vacatures en updates? Volg ons op LinkedIn!

Deel deze vacature

Solliciteer op:
Advocaat Arbeidsrecht, Lexence

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, png, txt.