Alle vacatures

Advocaat Arbeidsrecht / Ondernemingsrecht

Wil je een vacature door ons laten invullen? Neem vrijblijvend contact op. We horen graag meer over de specifieke wensen en denken met je mee.

Bel ons op: 033 – 467 1001

Zoek een vacature

Vind
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Deze procedure is reeds gesloten. Klik hier voor alle openstaande vacatures.

Wij komen namens onze opdrachtgever Ariëns Advocaten in Amersfoort graag in gesprek met een zelfstandige advocaat Arbeidsrecht en Ondernemingsrecht.

Aansluiten bij de maatschap is daarbij het uitgangspunt, met de intentie de komende jaren de huidige praktijk van één van de maten over te gaan nemen. Integratie van een eventuele eigen praktijk vormt uiteraard geen probleem.

Het kantoor

Ariëns Advocaten in Amersfoort staat al meer dan 20 jaar garant voor kwalitatief hoogstaande en klantvriendelijke dienstverlening op het gebied van met name het arbeidsrecht, het ondernemingsrecht en het familie- en erfrecht. Het kantoor bestaat thans uit 6 advocaten, allen gespecialiseerd en in secties werkend op één of meer genoemde rechtsterreinen.

Het uitgangspunt is het verlenen van deskundige, gespecialiseerde juridische diensten met een pragmatische, oplossingsgerichte aanpak tegen concurrerende en transparante tarieven. De cliënten bestaan uit kleine en middelgrote ondernemingen, instellingen en particulieren.

De positie

Ariëns Advocaten is op korte termijn op zoek naar een ervaren advocaat die gefaseerd de goedlopende praktijk op het gebied van Arbeidsrecht en Ondernemingsrecht kan gaan overnemen en van nieuwe impulsen gaat voorzien. Het uiteindelijke doel is toetreden tot de maatschap.

Ariëns Advocaten biedt een volledig geoutilleerd kantoor (inclusief secretariaat en boekhouding) met een informele en collegiale werksfeer en een aantrekkelijk en afwisselend cliëntenbestand in een modern kantoor in het centrum van Amersfoort.

Het kantoor is gemakkelijk bereikbaar met zowel het openbaar als eigen vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Geïnteresseerd?

Dan ontvangen we graag jouw reactie: mailto:w.gentenaar@tplegal.nl

Voor meer informatie of vragen over de positie kun je contact opnemen met Willem Gentenaar: 06 – 12 97 68 93

Wij zien je reactie met belangstelling tegemoet!

Een vertrouwelijke behandeling van je reactie is vanzelfsprekend gegarandeerd.

 

Deel deze vacature

Geïnteresseerd?

Willem Gentenaar
Adviseur / Partner
Bel mij Mail mij Bekijk meer vacatures

Solliciteer op:
Advocaat Arbeidsrecht / Ondernemingsrecht

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, png, txt.